Ben bunu haketmedim :(

Valla, küsmedi o olaydan sonra.
Aslinda hemen affetti, ama sonradan ilk 1 yil surekli yuzume vurdu.
Simdi aklina nerdeyse hic gelmiyor bu olay.

Zaten ayrılcak büyük bi sebep yok ortada tamam kızmış olabilir 2-3 gün konuşmayabilirdi ayrılmak neden ?
Anlayamıyorum.

Zaten ayrılcak büyük bi sebep yok ortada tamam kızmış olabilir 2-3 gün konuşmayabilirdi ayrılmak neden ?
Anlayamıyorum.

Senin icin kucuk bir sebep olabilir,
ama herkesin prensipleri farklidir,
senin hakkinda dusunceleri degismis olabilir,
surekli erkeklerle icli disli oldugunu dusunuyor olabilir.
O yuzden anlayisli davran, belki burnunu surtmek istiycek,
iyice ders alsin birdaha erkeklere selam bile vermek istemesin diye.

Yani beklemelimiyim onun aramasını onun bişeyler demesini ?

Valla suclu oldugun icin bence aramanda sakinca yok.
Son bir kez pisman oldugunu belirt,
aramaya cesaretin yoksa mesajda atabilirsin.

Çok üzülüyorum sanki dönmüycek gibi geliyor ben onsuzluğu hiç yaşamadım ki

Bilmiyorum,
ama ona gercekten deger verdigini anlamasini istiyorsan, bence uyumadan bir mesaj hazirla,
gecede gozume bir turlu uyku girmiyor, cok pismanim gibi bir mesaj at.
yarinde yuz yuze gorus.
Insallah faydasi olur..

Atılay müsaitmisin diye mesaj attım.
Oda evet ne oldu demiş.
Arıycam açarmısın dedim ve aradım.
Neden gelmedin bugün okula dedi bende biraz rahatsızdım dedim neyin var diye sordu.
Sonra benden bu kadar çabukmu vazgeçiceksin dedim.
Oda vazgeçmek değil tuğçe ben sana çok güveniyordum biliyosun ve dün seni o halde görünce şok oldum kendini benim yerime koy ne düşünürdün ne yapardın dedi.
Bende haklısın bi daha olmuycağına söz veriyorum ama karşıma bi daha çıkma dersen şuanda gerçekten rahatsız etmem seni dedim.
Oda ben dün gördüğüm her şeyi unutmak istiyorum sana tekrar güveniyorum bunun bi daha olmuycağını biliyorum seni çok seviyorum dedi ve barıştık böylelikle...

Barışmamıza çok sevindim iyikide aramışım dedim fakat dün bana sinirlede olsa beni kırıcak sözler söylemişti ve onlar aklımda hala...
Bende sen gibi 4-5 kızın içinde olucam kendime yeni bi sevgili yapcam güvenebilceğim beni hayal kırıklığına uğratmıycak biri demişti.
Sizce kırgın olduğumu belli ediyim mi yoksa unutuyum mu o sözlerini ?

Bence uzatma unut gitsin. ne kadar uzatırsan o da o anları o kadar çok hatırlar boş yere tartışırsınız.
Mutluluklar

Bence uzatma unut gitsin. ne kadar uzatırsan o da o anları o kadar çok hatırlar boş yere tartışırsınız.
Mutluluklar

Haklısınız kırılsam bile belkide içimde tutmalıyım bi süre sonrada unuturum zaten.
Teşekkür ederim :)

Cnm dogru soylemek gerekirse ben sevgiline hak verdim. Asla kabullenemem sevgilimi veya esimi 4-5 kadinin arasinda kakara kikiri sakalasirken gormeyi.

Bitti dediyse usteleme belki zamana ihtiyaci vardir gercekten sensiz olamazsa tekrar sana son bir sans verir ama iliskinizi cok yipratir yinede bu olay ve kolay kolay unutulmaz her sorunda tokat gibi senin yuzune vurur bu durumu.

Şuanda barıştık ben aradım ama dün beni kırcak bişeyler söylemişti onları unutsam mı yoksa kırıldığımı belli etsem mi diyorum ?

Mesaj attı ve şuanda konuşuyoruz dünkü konuları açtı kendisi.
Aklıma geldikçe çok üzülüyorum acaba herkeslemi böylesin iç içesin diye düşünüyorum falan diyor.

Seni önemseyip sevmese kıskanmasa hemen gözardı edebilirdi.
Ama demekki çok öfkelenmiş,sen adım at gönlünü almaya çalış
ama çok fazla üzerine düşme sonra suçlu olduğun için yaptığını düşünür.

cnm bence sevgilin haklı diye düşünüyorum hangi erkek bunu görse deli olur düşünsene tam tersi sen onu kızlarla görüyorsun sende deli olursun bi anlık sinirle demiş barışmışsınız sevindim sen daha böyle hata yapmassın buda sana ders olsun seni eğer gerçekten sevmeseydi dönmezdi kıymetini bill

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…