ben bunu nasıl adam edeceğim

Ben benimkinin yalanını yakalamadım hiç ama benzer sorumsuzluktaydı. Ben ondan da sorumsuz oldum, böyle adam ettim. Aradı açmadım, günaydın mesajına akşam 6da cevap verdim. Böyle böyle adam ettim.

valla bi insanın karakteri bellidir değişmez boşuna uğraşma ya kabul et ya da ayrıl düzelmez

Sen bu adamı şimdi beğeniyor musun yoksa beğendiğin adam formatını bu adamdan mı çıkartmaya çalışıyorsun? Bana biraz yaş geldi sizin iş

sen boyle bir adamla evlenmek istedigine eminmisin canim. suan da boyle ise evlenince daha kimblir gormedigin neeeeee haltlari huylari cikacak.yazik etme kendine.

Niye adam etmekle ugrasasin ki hazır adam olmusunu buk

Ben benimkinin yalanını yakalamadım hiç ama benzer sorumsuzluktaydı. Ben ondan da sorumsuz oldum, böyle adam ettim. Aradı açmadım, günaydın mesajına akşam 6da cevap verdim. Böyle böyle adam ettim.
Dediğini yaptım benimki de adam oldu

Öncelikle şunu bilmelisinizki kimse değişmez. Değiştiğini sanarsınız ama değişmez. Evlenince de aynı şeyleri yaşayacaksınız, iyi düşünün.

Adamla sevgili misiniz adamı evlat mı edindiniz? Niye birilerini ille düzeltip kendinize uygun hale getirmeye çalışıyorsunuz. Hazır size uygun olanını bulun.

Adam edilmislerinden de var piyasada
Do it yourself de bir yere kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…