ben bunu nasıl adam edeceğim

1ogretmen

Queen
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
2.613
5.592
158
Arkadaşlar 3yildir konuştuğum sevgilim var. Evlenmeyi düşünüyoruz ancak o kadar sorumsuz ki. Bakın şuanda saat 11 dışarıda ve ben ne yapıyor ne ediyor bilmiyorum. Yanlış anlaşılmasın dışarda olduğu için değil insan bi mesaj atar haber verir ne bileyim. Hep böyle. Bir kaç kez tartıştık sonra biraz düzeldi tekrar eski hale büründü. Arkadaşları da sağlam ayak değil. Neymiş efendim PlayStation oynuyorlarmış.
Bugün yine sinir olduğum bir olay oldu. Özel bir yerde çalışıyor okullara tanıtıma gitti. Yanında çalıştığı bir kadın da varmış. Sevgilim Instagram'da açık seçik bir kızı takip etmiş aradım kim o dedim vs. O da bilmiyorum yanlışlıkla ekledim heralde çıkarayım dedi(bende inandım) kapattık. Yanındaki kadın demiş ben böyle şeyleri doğru bulmuyorum sana neden karışıyor. Kadın yaşı büyük evli bu arada. Gelmiş bunu bana söylüyor. Kadına da sinir oldum kendisinin insanların ilişkisine karışmaya ne hakkı var önce o kadına bunu söyleseydin dedim. Of ne bileyim kızlar ya basit şeylere mi takılıyorum

Bence sen Ona Cok darginsin icten ice iyce yangin yerine dondurme. Ufacik seye dahi alinirsin Normal bu. Sana anlatiyor sebebi vardir diye dusunuyorum. Sen Kendine Sor bi Boyle adamla gelecegim var mi diye?

Bence siz sevgilinizi değil kendinizi kontrol etmeyi öğrenin. Ayrı evde yaşayan sevgililer niye oradayım buradayım diye hesap versin ki. Şimdiden arkadaşları sağlam ayak değil ataklarına da başlamışsınız ki size ne. Ayrıca ben de karşıyım sosyal hesap kapattıracak kadar kişisel alana müdahale etmeye. Ben sevgilinizin yerinde olsam evlilik işini bayaaa düşünürüm

Adam olmadığını düşündüğünüz birini yanınızda gezdirmeyin.

Sorumsuz diyorsunuz, evlenmeyi düşünüyoruz diyorsunuz, böyle bile bile lades demek için yürek yediniz herhalde.

Ayrıca ölümlü dünyada ne gerek var anasının babasının veya önceki ilişkilerinin yontamadığı birini düzeltmek için vakit kaybetmeye?

Bazı şeyler göstere göstere geliyor insanın başına.

Bence siz sevgilinizi değil kendinizi kontrol etmeyi öğrenin. Ayrı evde yaşayan sevgililer niye oradayım buradayım diye hesap versin ki. Şimdiden arkadaşları sağlam ayak değil ataklarına da başlamışsınız ki size ne. Ayrıca ben de karşıyım sosyal hesap kapattıracak kadar kişisel alana müdahale etmeye. Ben sevgilinizin yerinde olsam evlilik işini bayaaa düşünürüm
Karşı olabilirsiniz ama insanların ilişkisine müdahale etmezsiniz değil mi. Herkesin kendi görüşü.

Arkadaşlar 3yildir konuştuğum sevgilim var. Evlenmeyi düşünüyoruz ancak o kadar sorumsuz ki. Bakın şuanda saat 11 dışarıda ve ben ne yapıyor ne ediyor bilmiyorum. Yanlış anlaşılmasın dışarda olduğu için değil insan bi mesaj atar haber verir ne bileyim. Hep böyle. Bir kaç kez tartıştık sonra biraz düzeldi tekrar eski hale büründü. Arkadaşları da sağlam ayak değil. Neymiş efendim PlayStation oynuyorlarmış.
Bugün yine sinir olduğum bir olay oldu. Özel bir yerde çalışıyor okullara tanıtıma gitti. Yanında çalıştığı bir kadın da varmış. Sevgilim Instagram'da açık seçik bir kızı takip etmiş aradım kim o dedim vs. O da bilmiyorum yanlışlıkla ekledim heralde çıkarayım dedi(bende inandım) kapattık. Yanındaki kadın demiş ben böyle şeyleri doğru bulmuyorum sana neden karışıyor. Kadın yaşı büyük evli bu arada. Gelmiş bunu bana söylüyor. Kadına da sinir oldum kendisinin insanların ilişkisine karışmaya ne hakkı var önce o kadına bunu söyleseydin dedim. Of ne bileyim kızlar ya basit şeylere mi takılıyorum
Bu kadar şikayet ettiğiniz biriyle evlenmeyi düşünmeyin.
Böyle abartılı ve gereksiz müdahale ederseniz o sizinle düşünmeyecek çünkü.
Sizin için ''Ben bunu nasıl adam ederim, kıskançlığı, özel alanıma fazla girmesi boğuyor'' diye arkadaşlarına dert yandığını düşünsenize.
Hoş olmadı değil mi karşı taraftan bakınca.

O kadından baya bir cesaret almıştır şimdi,karışma etme havalarında dolanır bir süre.

Adam olmaz olmuş gibi yapar senin hayatın yanar sorumsuz insandan hiçbir şey olmaz o laf söyleme olayında kadın doğru bulmuyor olabilir ama erkek arkadaşın bu yorumu alacak açık kapı bırakmasın sen hoşlanmıyorsan bu durumdan hadi kadın bunu dedi sevgilin niye sana yetiştiriyor hemen cevabını verip geçseydi ya ben böyle sağdan soldan laf getiren sevgililerin nişanlılarin aslında şu mesajı verdiğine inanırım bende böyle düşünüyorum ama söyleyemiyorum bak elalem bile farkında. ..

Adam olmaz olmuş gibi yapar senin hayatın yanar sorumsuz insandan hiçbir şey olmaz o laf söyleme olayında kadın doğru bulmuyor olabilir ama erkek arkadaşın bu yorumu alacak açık kapı bırakmasın sen hoşlanmıyorsan bu durumdan hadi kadın bunu dedi sevgilin niye sana yetiştiriyor hemen cevabını verip geçseydi ya ben böyle sağdan soldan laf getiren sevgililerin nişanlılarin aslında şu mesajı verdiğine inanırım bende böyle düşünüyorum ama söyleyemiyorum bak elalem bile farkında. ..
Evet aklı sıra bana neden karışıyorsun demek istiyor.

Annesi değilsin ki nasıl adam edeceksin. İnsanları beğendiğin kalıplara sıkamazsın olduğu gibi ya kabul edersin Yada hayatına sokmazsın

Annesi değilsin ki nasıl adam edeceksin. İnsanları beğendiğin kalıplara sıkamazsın olduğu gibi ya kabul edersin Yada hayatına sokmazsın
Beğendiğim kalıplar değil bence yalnızca sorumsuzluk. Siz bir yere gidip geldiğinizde ailenize yada özel olan birine haber vermiyor musunuz illaki..

Siz kimseyi değiştiremezsiniz.. Bu kadar müdahale hakkınız da yok ki..

KAdıne ne be onun sizin aranızdaki durumdan neden haberi var ? Sevgilin ona mı dert yanmış o kim

Bir çok sevgililik , nişanlılık süreci
“Ben bunu adam ederim yaaa .. “ ile başlayıp ; boşanmakla sonuçlanıyor.
O yüzden kimseyi “adam” etmekle uğraşmayın.
Sakinleşin , orta yolu bulun , mutlu olun.

Ayrıl ya bunları adam edeceğiz diye ömrünüzü tüketiyorsunuz sonuç kocaman bir hiç. Sen de çıplak erkekleri ekle o zaman. Şimdi elin kadınına anlatıp onun lafıyla gelen ilerde seni hiç saymaz. Bile bile lades.

O kadar şey yazdım bunu mu anladın

Ben adam edeceğim dediklerinde yolda kalsın zamanında, Kimseyi degistiremezsiniz.. Bırak adam kendini göstersin.. Neymiş ne değilmiş bi gör
. Senin istediğin formata sokmaya çalışırsak sadece herşeyi atlatana kadar öyleymiş gibi davranır..

Back
X