ben bunu nasıl adam edeceğim

Ben adam edeceğim dediklerinde yolda kalsın zamanında, Kimseyi degistiremezsiniz.. Bırak adam kendini göstersin.. Neymiş ne değilmiş bi gör
. Senin istediğin formata sokmaya çalışırsak sadece herşeyi atlatana kadar öyleymiş gibi davranır..
Haklısın

Diyecek birşey yok , görüyorsunuz .

Eklentiler

• indir (2).webp
    indir (2).webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 128
Dışarıda takilmasina fazla müdahale etme, ama iyi düşün, ölç tart. Bu adamla evlilik olur mu, olursa nasıl olur diye..
Ayrıca açık seçik kızları eklemesine tabi ki müdahale edeceksin. Ne demek karisilmasini doğru bulmuyorum. İnsanlar hadlerini asmakta ne kadar özgür görüyor kendilerini.
Sen aynı şeyi yapsan erkeklik gururu sarsılır. Hersey karşılıklı. Sevgilisini ya da kocasını açık seçik kızları takip etti diye kıskanmayan kişiler, kendilerini ozguvenli olarak görüyorlar. Ben kıskanırım arkadaş yok öyle..

Arkadaşlar 3yildir konuştuğum sevgilim var. Evlenmeyi düşünüyoruz ancak o kadar sorumsuz ki. Bakın şuanda saat 11 dışarıda ve ben ne yapıyor ne ediyor bilmiyorum. Yanlış anlaşılmasın dışarda olduğu için değil insan bi mesaj atar haber verir ne bileyim. Hep böyle. Bir kaç kez tartıştık sonra biraz düzeldi tekrar eski hale büründü. Arkadaşları da sağlam ayak değil. Neymiş efendim PlayStation oynuyorlarmış.
Bugün yine sinir olduğum bir olay oldu. Özel bir yerde çalışıyor okullara tanıtıma gitti. Yanında çalıştığı bir kadın da varmış. Sevgilim Instagram'da açık seçik bir kızı takip etmiş aradım kim o dedim vs. O da bilmiyorum yanlışlıkla ekledim heralde çıkarayım dedi(bende inandım) kapattık. Yanındaki kadın demiş ben böyle şeyleri doğru bulmuyorum sana neden karışıyor. Kadın yaşı büyük evli bu arada. Gelmiş bunu bana söylüyor. Kadına da sinir oldum kendisinin insanların ilişkisine karışmaya ne hakkı var önce o kadına bunu söyleseydin dedim. Of ne bileyim kızlar ya basit şeylere mi takılıyorum
Yok bence bu malın kalitesi bu bundan senin istediğin urun olmaz :( uğraşma bence

Anasının babasının adam edemediğini sen mi edeceksin allasen? O lafı da kadın dememiştir sevgilin sana dolaylı olarak "Bana karışma ne istersem onu yaparım" diyor. Belki bahsettiği gibi bir kadın bile yoktur, varsa da dediğini sanmıyorum sevgilin o kadın üzerinden kendi düşüncelerini beyan ediyor sana. Evlenince aldatılırsan pişkin pişkin "Bana karışma, benim elimin kiridir" derse şaşırma. Böyle tipleri düzeltmek gibi "ulvi" görevler edinmeyiniz kızlarcım, sonra herifleriniz kendini Playboy sanarak herkese rahat rahat asılma cesaretini kendinde bulabiliyor.

Diyecek birşey yok , görüyorsunuz .

Dışarıda takilmasina fazla müdahale etme, ama iyi düşün, ölç tart. Bu adamla evlilik olur mu, olursa nasıl olur diye..
Ayrıca açık seçik kızları eklemesine tabi ki müdahale edeceksin. Ne demek karisilmasini doğru bulmuyorum. İnsanlar hadlerini asmakta ne kadar özgür görüyor kendilerini.
Sen aynı şeyi yapsan erkeklik gururu sarsılır. Hersey karşılıklı. Sevgilisini ya da kocasını açık seçik kızları takip etti diye kıskanmayan kişiler, kendilerini ozguvenli olarak görüyorlar. Ben kıskanırım arkadaş yok öyle..
Canım rüzgar gülü bak yukarıdaki arkadas tasma atmış işte senin gibi düşünenler ve benim gibi düşünenlerin nesli azaldı bu kadar midesiz olamıyoruz

Çok gezen erkekten koca olmaz
Dene istersen
Yazarsın evde tek bıraktı hala yok gece 2 diye

Gezmesi tozması bir yana onu geçiyorum
Ama sen istemediğin halde konuştuğun halde bu şekilde devam ediyorsa boşuna çırpınma derim
Eğer gerçekten önemseseydi kendini sana ve geleceğinize adasaydı bu şekilde umursamaz davranmazdı
Boşuna enerjini bu adamda tüketme derim

Bu adam size nasıl biri olduğunu göstermiş. E sizde nolduğunu anlamışsınız. Bu yaşa gelmiş insanı bu saatten sonra siz değiştiremezsiniz. Kimse kimseyi adam edemez yani. Kendi istemeli adam olmayı o bile çok uzun zaman gerektirir. Kimse bi anda değişemez.

Eee şimdi neden böyle biriyle evlenmeyi düşünmek? Hazır adam olmuş birini bulmak varken kendinizi üzdürmek yıpratmak neden? Şahsen ben bu tarz biriyle evlenmezdim.. Burdaki tecrübeli hatunları dinlersen emin ol pişman olmazsın.

Yine, ayrıl hemenciler gelmiş. Sanırım özel bir ekip var, her konu altına otomatik olarak ayrıl, boşan yazıyor. Tanımadığı insan için adam olmaz vs. yazıyor. Herneyse..

Gelelim büyük paradoksa. Bir kadının ilişkinize karışmasına laf edip, binlerce kadının olduğu forum sitesine ilişkiniz hakkında konu açıp yorum almanız ne denli mantıklı bilemedim. Yani 1 kadın ilişkinizdeki duruma yorum yapıyor, o kim ki yorum yapıyor diyorsunuz, gelip binlerce kadının olduğu yere konu açıyorsunuz.

Erkek arkadaşınız arkadaşlarıyla playstation oynayabilir, evlenince de oynayabilir. Neden özel hayata müdahale ediyorsunuz? Sevgili, nişanlı, eş olunca hayatındaki tek insan siz mi olmalısınız?

Erkek adam olur mu bilinmez ama, sizden çok çekeceği var.. Umarım tez vakitte hatasını fark eder.

Yine, ayrıl hemenciler gelmiş. Sanırım özel bir ekip var, her konu altına otomatik olarak ayrıl, boşan yazıyor. Tanımadığı insan için adam olmaz vs. yazıyor. Herneyse..

Gelelim büyük paradoksa. Bir kadının ilişkinize karışmasına laf edip, binlerce kadının olduğu forum sitesine ilişkiniz hakkında konu açıp yorum almanız ne denli mantıklı bilemedim. Yani 1 kadın ilişkinizdeki duruma yorum yapıyor, o kim ki yorum yapıyor diyorsunuz, gelip binlerce kadının olduğu yere konu açıyorsunuz.

Erkek arkadaşınız arkadaşlarıyla playstation oynayabilir, evlenince de oynayabilir. Neden özel hayata müdahale ediyorsunuz? Sevgili, nişanlı, eş olunca hayatındaki tek insan siz mi olmalısınız?

Erkek adam olur mu bilinmez ama, sizden çok çekeceği var.. Umarım tez vakitte hatasını fark eder.
Sanırım yazdıklarımı başka yerinizle okumuşsunuz. Ben gezmesine karşı değilim asla. Gezebilir onun dışında sorumsuzluk yapıp haber vermemesine karşıyım sizin gibi midesiz değilim çok şükür. Ha ayrıca konumu yanlış bulmuşsanız bir zahmet yorum yapma lüksünde de bulunmayınız.

Sanırım yazdıklarımı başka yerinizle okumuşsunuz. Ben gezmesine karşı değilim asla. Gezebilir onun dışında sorumsuzluk yapıp haber vermemesine karşıyım sizin gibi midesiz değilim çok şükür. Ha ayrıca konumu yanlış bulmuşsanız bir zahmet yorum yapma lüksünde de bulunmayınız.
Muhalefet olmak için atlamış boşver senin yazdıklarında bir kısım bulmuş ve eleştirmiş diğer yorum yapanlara da sallamış.
Kendini zeki sanıyor ama verdiği paradoks örneğinde aradaki farkı anlayacak kadar zekası yok

Ne kadar haklı olduğum şu mesajınızdan bile belli, sen ne yazdığını bilmediğin için ben senin yazılarını alıntılayarak cevaplayayım sen anla o zaman üstteki yazımla beraber.

Senin yazdıkların :

Bakın şuanda saat 11 dışarıda ve ben ne yapıyor ne ediyor bilmiyorum. Yanlış anlaşılmasın dışarda olduğu için değil insan bi mesaj atar haber verir ne bileyim. Hep böyle. Bir kaç kez tartıştık sonra biraz düzeldi tekrar eski hale büründü. Arkadaşları da sağlam ayak değil. Neymiş efendim PlayStation oynuyorlarmış.

Benim Cevabım:

Senin yazdıkların :

Yanındaki kadın demiş ben böyle şeyleri doğru bulmuyorum sana neden karışıyor. Kadın yaşı büyük evli bu arada. Gelmiş bunu bana söylüyor. Kadına da sinir oldum kendisinin insanların ilişkisine karışmaya ne hakkı var önce o kadına bunu söyleseydin dedim. Of ne bileyim kızlar ya basit şeylere mi takılıyorum

Benim Cevabım :

Yeterince açık mı? Açık seçik kız eklemesine takılmamışsınız zaten, yanındaki kadının lafına takılmışsınızi nitekim o instagram olayını kapattık diye kendiniz söylemişsiniz.

Şimdi, sizi pohpohlar şekilde yazmadığım için nasıl saldıracağınızı şaşırıp, beni başka yeriyle anlamakla suçladınız. Bu direk ezilme psikolojisidir. Hayvanlarda da bulunan oto savunma mekanizması. Midesiz olduğum yeride anlamadım gerçi, 1 kadının ilişkinize karışması anormal, 100 kadının ilişkinize karışması normal. Neden? Çünkü siz öyle olmasını istiyorsunuz.

Allah sabır versin sevgilinize.

Muhalefet olmak için atlamış boşver senin yazdıklarında bir kısım bulmuş ve eleştirmiş diğer yorum yapanlara da sallamış.
Kendini zeki sanıyor ama verdiği paradoks örneğinde aradaki farkı anlayacak kadar zekası yok

Nedir aradaki fark? Cinsiyetçilik mi yapıyorsunuz? Bir erkeğin, kadın iş arkadaşı ya da normal kadın arkadaşı olamaz zihniyeti mi benim zekama laf söylüyor?

Dahada ileri gideyim senin için, biz bu arkadaşı tanımayız, o kadın direk kişinin iş arkadaşı. Yani onun ilişkiye yorum yapma hakkı bizden çok daha fazla.

Bence birini adam etmek diye bir şey olmuyor.
Biz kadınların düştüğü en büyük yanılgılardan birisi bu.
O kişi nasılsa öyle kalıyor.
Ama biz hep umuyoruz ki değiştirebiliriz.

Nedir aradaki fark? Cinsiyetçilik mi yapıyorsunuz? Bir erkeğin, kadın iş arkadaşı ya da normal kadın arkadaşı olamaz zihniyeti mi benim zekama laf söylüyor?

Dahada ileri gideyim senin için, biz bu arkadaşı tanımayız, o kadın direk kişinin iş arkadaşı. Yani onun ilişkiye yorum yapma hakkı bizden çok daha fazla.
Hayvanlara da özgü olan oto savunma mekanizmasından bahsediyorsunuz ama insanlara özgü olan empati kurma hakkında bir deneyiminiz yok sanırım.
Adım kadar eminim ki ilişkiniz var mı ya da evli misiniz bilmiyorum aynı olayı siz yaşasaydınız siz de ilişki yaşadığınız kişiye yaşadığınız ilişki hakkında eleştiri yapılmasına sinir olurdunuz.
O adam o kadından yorum istememişti bile belki de bilemem orasını arkadaşımız burda bizden fikir istiyor
Ama aynı şeyi ben yaşasaydım ve hemcinslerimden kim yaşasa eminin ki gerçekten seviyorsa %99 u sinir olur

Hayvanlara da özgü olan oto savunma mekanizmasından bahsediyorsunuz ama insanlara özgü olan empati kurma hakkında bir deneyiminiz yok sanırım.
Adım kadar eminim ki ilişkiniz var mı ya da evli misiniz bilmiyorum aynı olayı siz yaşasaydınız siz de ilişki yaşadığınız kişiye yaşadığınız ilişki hakkında eleştiri yapılmasına sinir olurdunuz.
O adam o kadından yorum istememişti bile belki de bilemem orasını arkadaşımız burda bizden fikir istiyor
Ama aynı şeyi ben yaşasaydım ve hemcinslerimden kim yaşasa eminin ki gerçekten seviyorsa %99 u sinir olur

Benim sevgilim ya da eşim olan, olacak kişiden böyle bir beklentim yok. Aynı mantıkla, bir hemcinsimin burada ilişkisi hakkında fikir almasına, eğer gerçekten seviyorsa erkeklerin %99u sinir olur. Hep tek taraflı düşünmeye alışmışız, hep cinsiyetçi bakmaya alışmışız.

Tanımadığımız bir adamın adam olup olmayacağını tartışıp, bir kadından fikir aldı ve bunu belirtti diye konu sahibine hak verecek ne yaşamış olunabilir ki? Empati yapalım diyorsunuz, empati yapmıyorsunuz. Birisi sizin ilişkiniz hakkında gidip erkeklerkulubune konu açıp, kadınlığınızı tartışsa hoşunuza mı gider?

Ne kadar haklı olduğum şu mesajınızdan bile belli, sen ne yazdığını bilmediğin için ben senin yazılarını alıntılayarak cevaplayayım sen anla o zaman üstteki yazımla beraber.

Senin yazdıkların :

Bakın şuanda saat 11 dışarıda ve ben ne yapıyor ne ediyor bilmiyorum. Yanlış anlaşılmasın dışarda olduğu için değil insan bi mesaj atar haber verir ne bileyim. Hep böyle. Bir kaç kez tartıştık sonra biraz düzeldi tekrar eski hale büründü. Arkadaşları da sağlam ayak değil. Neymiş efendim PlayStation oynuyorlarmış.

Benim Cevabım:

Senin yazdıkların :

Yanındaki kadın demiş ben böyle şeyleri doğru bulmuyorum sana neden karışıyor. Kadın yaşı büyük evli bu arada. Gelmiş bunu bana söylüyor. Kadına da sinir oldum kendisinin insanların ilişkisine karışmaya ne hakkı var önce o kadına bunu söyleseydin dedim. Of ne bileyim kızlar ya basit şeylere mi takılıyorum

Benim Cevabım :

Yeterince açık mı? Açık seçik kız eklemesine takılmamışsınız zaten, yanındaki kadının lafına takılmışsınızi nitekim o instagram olayını kapattık diye kendiniz söylemişsiniz.

Şimdi, sizi pohpohlar şekilde yazmadığım için nasıl saldıracağınızı şaşırıp, beni başka yeriyle anlamakla suçladınız. Bu direk ezilme psikolojisidir. Hayvanlarda da bulunan oto savunma mekanizması. Midesiz olduğum yeride anlamadım gerçi, 1 kadının ilişkinize karışması anormal, 100 kadının ilişkinize karışması normal. Neden? Çünkü siz öyle olmasını istiyorsunuz.

kardeşim sana niydertdu rt ol

Senin yazdıkların :

Benim Cevabım:

Senin yazdıkların :

Benim Cevabım :

Yazdıklarının çoğunu okumadım çünkü içi boş ve gereksiz sevgilimin sabrina duacıolmak sana kalmadı ha ayrıca burası bir kadınlar platformu herkes icini dökmek için rahatlamak için yazıyor şuanda farkında isen saldıran sensin begenmedi isen yorum yapma.kardes ya da bu sitede ne işin var hadi bakalım kalabalık etme çekil şurdan

kardeşim sana niydertdu rt ol

Yazdıklarının çoğunu okumadım çünkü içi boş ve gereksiz sevgilimin sabrina duacıolmak sana kalmadı ha ayrıca burası bir kadınlar platformu herkes icini dökmek için rahatlamak için yazıyor şuanda farkında isen saldıran sensin begenmedi isen yorum yapma.kardes ya da bu sitede ne işin var hadi bakalım kalabalık etme çekil şurdan

Sevgilisini kıskanan kadına bakın, sevgilisinin adamlığına laf söyletiyor onlarca kadına. Gerçekten tebrik ediyorum.

Back
X