Sanırım yazdıklarımı başka yerinizle okumuşsunuz. Ben gezmesine karşı değilim asla. Gezebilir onun dışında sorumsuzluk yapıp haber vermemesine karşıyım sizin gibi midesiz değilim çok şükür. Ha ayrıca konumu yanlış bulmuşsanız bir zahmet yorum yapma lüksünde de bulunmayınız.
Ne kadar haklı olduğum şu mesajınızdan bile belli, sen ne yazdığını bilmediğin için ben senin yazılarını alıntılayarak cevaplayayım sen anla o zaman üstteki yazımla beraber.
Senin yazdıkların :
Bakın şuanda saat 11 dışarıda ve ben ne yapıyor ne ediyor bilmiyorum. Yanlış anlaşılmasın dışarda olduğu için değil insan bi mesaj atar haber verir ne bileyim. Hep böyle. Bir kaç kez tartıştık sonra biraz düzeldi tekrar eski hale büründü. Arkadaşları da sağlam ayak değil. Neymiş efendim PlayStation oynuyorlarmış.
Benim Cevabım:
Erkek arkadaşınız arkadaşlarıyla playstation oynayabilir, evlenince de oynayabilir. Neden özel hayata müdahale ediyorsunuz? Sevgili, nişanlı, eş olunca hayatındaki tek insan siz mi olmalısınız?
Senin yazdıkların :
Yanındaki kadın demiş ben böyle şeyleri doğru bulmuyorum sana neden karışıyor. Kadın yaşı büyük evli bu arada. Gelmiş bunu bana söylüyor. Kadına da sinir oldum kendisinin insanların ilişkisine karışmaya ne hakkı var önce o kadına bunu söyleseydin dedim. Of ne bileyim kızlar ya basit şeylere mi takılıyorum
Benim Cevabım :
Gelelim büyük paradoksa. Bir kadının ilişkinize karışmasına laf edip, binlerce kadının olduğu forum sitesine ilişkiniz hakkında konu açıp yorum almanız ne denli mantıklı bilemedim. Yani 1 kadın ilişkinizdeki duruma yorum yapıyor, o kim ki yorum yapıyor diyorsunuz, gelip binlerce kadının olduğu yere konu açıyorsunuz.
Yeterince açık mı? Açık seçik kız eklemesine takılmamışsınız zaten, yanındaki kadının lafına takılmışsınızi nitekim o instagram olayını kapattık diye kendiniz söylemişsiniz.
Şimdi, sizi pohpohlar şekilde yazmadığım için nasıl saldıracağınızı şaşırıp, beni başka yeriyle anlamakla suçladınız. Bu direk ezilme psikolojisidir. Hayvanlarda da bulunan oto savunma mekanizması. Midesiz olduğum yeride anlamadım gerçi, 1 kadının ilişkinize karışması anormal, 100 kadının ilişkinize karışması normal. Neden? Çünkü siz öyle olmasını istiyorsunuz.
Allah sabır versin sevgilinize.