ben bunu nasıl adam edeceğim

Benim sevgilim ya da eşim olan, olacak kişiden böyle bir beklentim yok. Aynı mantıkla, bir hemcinsimin burada ilişkisi hakkında fikir almasına, eğer gerçekten seviyorsa erkeklerin %99u sinir olur. Hep tek taraflı düşünmeye alışmışız, hep cinsiyetçi bakmaya alışmışız.

Tanımadığımız bir adamın adam olup olmayacağını tartışıp, bir kadından fikir aldı ve bunu belirtti diye konu sahibine hak verecek ne yaşamış olunabilir ki? Empati yapalım diyorsunuz, empati yapmıyorsunuz. Birisi sizin ilişkiniz hakkında gidip erkeklerkulubune konu açıp, kadınlığınızı tartışsa hoşunuza mı gider?
Emin ol bir erkek gidip de olmayan erkekler kulübüne konu açmaz
Erkekler kadınlar gibi umursamaz bu tarz şeyleri
Gerçekten siz yazdıkça gülüyorum sırf muhalefet olmak için üyelik almış gibisiniz siz gidip erkekler kulübü kurup orda erkeklerle dertleşin en iyisi

Emin ol bir erkek gidip de olmayan erkekler kulübüne konu açmaz
Erkekler kadınlar gibi umursamaz bu tarz şeyleri
Gerçekten siz yazdıkça gülüyorum sırf muhalefet olmak için üyelik almış gibisiniz siz gidip erkekler kulübü kurup orda erkeklerle dertleşin en iyisi

Bir önceki mesajda empatiden bahsedip, empati yapınca olağan dışı kabul etmek. Cidden, sayenizde onlarca kadın özgüven kazanıyor.

Sevgilisini kıskanan kadına bakın, sevgilisinin adamlığına laf söyletiyor onlarca kadına. Gerçekten tebrik ediyorum.
Şuanda sevgilim değil oldu mu. Zaten emin olduğum biri olsa idi burda konu açmazdım ayrıca sen yorumlardan insanların paylaşımlarından rahatsız isen burda ne işin var herkes eşinin dahi derdini paylaşıyor. O zaman buralarda gezme kardes.

Şuanda sevgilim değil oldu mu. Zaten emin olduğum biri olsa idi burda konu açmazdım ayrıca sen yorumlardan insanların paylaşımlarından rahatsız isen burda ne işin var herkes eşinin dahi derdini paylaşıyor. O zaman buralarda gezme kardes.

"Arkadaşlar 3yildir konuştuğum sevgilim var. Evlenmeyi düşünüyoruz"

Ne güzel işte özgüven iyidir bu arada sanırım siz erkeksiniz bu kadar kadınlara düşman olduğunuza göre
Ben kadınlara düşman değilim, evli bir KADINI ne tür bir töhmet altına soktuğunuzun farkında olmadığınız için, yorum yapıp bilinçlendirmeye çalışıyorum.

Arkadaşlar 3yildir konuştuğum sevgilim var. Evlenmeyi düşünüyoruz ancak o kadar sorumsuz ki. Bakın şuanda saat 11 dışarıda ve ben ne yapıyor ne ediyor bilmiyorum. Yanlış anlaşılmasın dışarda olduğu için değil insan bi mesaj atar haber verir ne bileyim. Hep böyle. Bir kaç kez tartıştık sonra biraz düzeldi tekrar eski hale büründü. Arkadaşları da sağlam ayak değil. Neymiş efendim PlayStation oynuyorlarmış.
Bugün yine sinir olduğum bir olay oldu. Özel bir yerde çalışıyor okullara tanıtıma gitti. Yanında çalıştığı bir kadın da varmış. Sevgilim Instagram'da açık seçik bir kızı takip etmiş aradım kim o dedim vs. O da bilmiyorum yanlışlıkla ekledim heralde çıkarayım dedi(bende inandım) kapattık. Yanındaki kadın demiş ben böyle şeyleri doğru bulmuyorum sana neden karışıyor. Kadın yaşı büyük evli bu arada. Gelmiş bunu bana söylüyor. Kadına da sinir oldum kendisinin insanların ilişkisine karışmaya ne hakkı var önce o kadına bunu söyleseydin dedim. Of ne bileyim kızlar ya basit şeylere mi takılıyorum
Malesef kızlarımızın sorunu bu. Ben sevgilimi adam ederim dusuncesi. Kimseyi adam etmek zorunda degilsiniz. Hazir adam olabilmeyi basarmis bir erkekle bir gelecek kursaniz. Annesinin babasinin adam edemedigini kimse adam edemez bence. Sorumsuz bir erkekle evlenmek demek de bana gore geleceginizi bastan mahvetmek demekle esit.

Bir kadını haksız olduğu zaman dahi desteklemezsen; erkek oluyorsun. Size meşhur bir lafla veda edeyim o zaman.

Bilgisizle tartışmak, güvercinle satranç oynamaya benzer. Taşları devirir, satranç tahtasına pisler, sürüsüne zaferini haber vermek için uzaklaşır.

Arthur Schopenhauer

Bir kadını haksız olduğu zaman dahi desteklemezsen; erkek oluyorsun. Size meşhur bir lafla veda edeyim o zaman.

Bilgisizle tartışmak, güvercinle satranç oynamaya benzer. Taşları devirir, satranç tahtasına pisler, sürüsüne zaferini haber vermek için uzaklaşır.

Arthur Schopenhauer
Saygılar

Arthur Schopenhauer
Hihi şimdi çok bilgili ve akıllı olmuş oldun değil mi. Bravo bak sağdan yürü git :KK14:

Arthur Schopenhauer
İnsanların ilişkisine bu kadar burnunuzu sokmamanız ve tanımadığınız insanlar hakkında kimin haklı olup olmadığını bilip bilmeden yorum yapmamanız sizin için daha iyi olacaktır. Konulara bakıyorum hep muhalif yorumlarınız mevcut. Hasta misiniz .Tedavi olun bence

Son düzenleyen: Moderatör:
Beğendiğim kalıplar değil bence yalnızca sorumsuzluk. Siz bir yere gidip geldiğinizde ailenize yada özel olan birine haber vermiyor musunuz illaki..
Gün içinde eşim nerde ne yaptığımı bilmez dakka başı rapor vermem oda bana vermez. Birbirimizi boğmayız eve her gün geldiği saat gecikir ancak o zaman ararım bir sorun mu var diye eşi olduğum halde. Sevgiliyken sık Boğaz etseydik zaten evli olmazdık. Hayatlarınıza saygı duyun özel zamanlarınız arkadaşlarınız olsun

canım bıraz kendını gerı cek. zaten arkadaslarıyla zaman gecırıyor. baska bısey yapmıyor. onu bu konuda desteklersen sevgılın sana daha cok baglanır. ama ben de sosyal medyaya karsıyım. yok ozel alanıymıs bılmemne. sen rahatsız oldugun bıseyı acıkca soyle. sana saygı duymak zorunda eger ılıskınız varsa. saygı yoksa zaten o ılıskıde benım gozumde yoktur

her erkek evlendiğpinde değişir ve çok nadirdir düzelen genelde daha beter olurlar

Back
X