Ben buraya konu açmaktan bıktım o uğraşmaktan bıkmadı

İyi dayanmışsın kendi malını isterken kimseden çekinme süpürgedir bu heran evde ihtiyaç olabiliyor ne saçma davranışlar bunlar ya al süpürgeni bidaha verme çok istiyorsa alsın kendine bir tane
Önceki aldığında filtresini bozup verdi ay anlattıkça sinir basıyor

Sinirden ağlıyorum artık el gırgırıyla ev süpürmeye uğraşıyorum eşim işte değilken o yardım ediyor ama süpürge gibi olur mu olmaz her gün bir bahane buluyor yollamıyor
Okudukça bende sinirleniyorum ne biliyim ya ben kimseden birsey istemem .
insan çok acil olur 1 fincan çay ister şeker ister süpürge nedir yani Allah sabır versin ya iyi bir kizacaksiniz birdaha küsüp almayacak
Tabi o yüz varsa ya da böyle devam edecek

Bir de yaşayanı düşün insan gibi istemeye gidiyorum bana neden geldin süpürgeni istemeye mi diyor normalde asla böyle anlayışsız biri değildir kayınvalidem çok seviyorum o da beni sever sanki ergenliğe dönmüş gibi saçmalamaya başladı

Beni burda bastı valla haklıssın peki birşey diycem alsın dedimde durumları falan nasıl
Görümce ve k.peder çalışıyor isteseler taksitle alabilirler gayet.Biz alalım desem bebek gelecek ona verdiğim parayı çocuğuma harcarım neden onu mal sahibi yapayım tam tersi onları torunlarına bir şey yapmak zorunda değiller mi ?

Su durum da insan bir öneri de veremiyor umarım aklı başına gelir inatlasmis demek ki yüzsüzluk olduğunun farkına varirsa utanir verir belki

Salın evi leş olsun bir daha da istemeyin. Ne olursa olsun verin siparişinizi eşinizin kartından. Ne demek kapıya kadar gittiğiniz halde alamamak zaten bozmuşlar da gerek yok yahu.

Bilinçli yapıyor gibiler. Bence hiç muhatap olmadan uygunundan bir tane alın kendinize süpürge. Niyetleri Allah bilir. Şayet inadınıza yapıyorsa, o süpürgeden hayır göreceklerini sanmıyorum. Canınızı sıkmayın stres olmamanız zamanlarda dalga geçer gibi davranmaları hoş değil. Umursamayın ve muhatap olmamaya çalışın. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Su durum da insan bir öneri de veremiyor umarım aklı başına gelir inatlasmis demek ki yüzsüzluk olduğunun farkına varirsa utanir verir belki
İstiyorum vermiyor istemiyorum yine vermiyor ne yapacağımı bilmiyorum eşim de istiyor bayram temizliği diyormuş bayrama 2 hafta var daha yalan

Sonuçta olmazsa olmaz temel ihtiyaçtan bir tanesi bugüne kadar almamaları garip olmuş ben kimseye eşyamı vermem pimpirikliyimdir ha verdimsede onun kirleneceğini düşünerek geri almak istemem bu onların düşüncesizliği bence

Çıkarken e anne hadi getir de süpürgeyi gidelim diyemediz mi acaba?

Daha ne diyelim bacım istiyoruz diyorum bahane buluyor işimiz bitmedi vs. daha kaç kez isteyeceğim istemekten bıktım artık

İstiyorum vermiyor istemiyorum yine vermiyor ne yapacağımı bilmiyorum eşim de istiyor bayram temizliği diyormuş bayrama 2 hafta var daha yalan
Siz ciddiye almıyor yani ödünç alınan birsey için temizlik zamanı geliyor veremem kelimesi çok abes kaçıyor eşini gidip eline alıp zorla cikaracak yoksa unutun supurgenizi bayramda da ev kirlenecek gene lazım olacak o süpürge ona bahane bulur her türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…