- 31 Mart 2019
- 1.190
- 3.872
- 133
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Bi tane bardak kiriver sen de evde eşin gidip almak zorunda kalsın aklına gelmemiş olamaz di mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi tane bardak kiriver sen de evde eşin gidip almak zorunda kalsın aklına gelmemiş olamaz di mi
Hatta fazla bardak kir gelirken bardak takımı da alsınBen de onu yazacaktım. Başka yazan var mı diye sayfaları okuya okuya geleyim dedim.
Konu sahibi; bir tane mutfakta bir tane salonda, bir tane de antrede bardak kırarsan, eşine de evde bardak kırıldı, süpürgeyi almadan eve gelme diye mesaj atarsan çözülür bence.
Şu meşhur Fantomlardan alın birtane verin bari onunla idare etsin alana kadar başka türlü gelmez gibi...Ev çok mu yakın bu ne bir tane yumurta alır gibi tuhaf...Şimdi özet geçiyorum geçen haftalarda kv kendi süpüegesi bozulduğu için emanet olarak benimkini aldı günlerce getirmedi lazım olup istediğimde ise süpürgemin filtresini bozmuştu kayınpeder yeni filtre aldı getirdi süpürgemi.O günden sonra ben anneme gitmiştim 2 gün kaldım geldiğimde süpürge yine yoktu nerede diye eşime sordum evde bardak kırılmış kabasını temizlemişlerdi istediler götürdüm dedi tama geçen günkü kadar durmasın ama dedim.Ertesi gün almaya gitti işimiz bitmedi bayram temizliği yapıyoruz demiş annesi bir şey demedim.Ertesi gün hem süpürgemi almaya hem de ne var ne yok diye ziyarete gideyim dedim kapıyı çaldım beni görür görmez fena bozuldu hoşgekdin bile demeden ne o süpürgeni mi almaya geldin sen dedi afalladım işi bittiyse alayım tabii ev toz içinde ama dur bi bismillah soluklansaydım dedim güldüm.Eşim de yanımdaydı leyloşun fıtığı var gırgırla idare edemiyor anne şu süpürgemizi alsak eğilemiyor artık malum karnı çıktı dedi annesi sadece kıskıs güldü ne tamam dedi ne bir şey sinirim bozuldu çok durmadım kalktım.O günden beri hala süpürgem orada kaç kere istemem kaç kere konu açmam gerekiyor 2 gün önce yine mesaj attım lazımsa alabilir miyim anne diye görüldü attı sinir krizi geçireceğim artık eşimi yollayınca da bardak kırıldı cam kırıldı diye bahane uydurup bıraktırıyormuş kavga mı edeyim napayım ben ? Kavga etmeden güzellikle çözeyim diyorum ama yok
Eşiniz anasina gidip bunları anlatıp alamıyor mu nasıl bir olay bu böyleValla torunu olacağını biliyor son 3 ay kaldığını da biliyor parça parça alacağız daha bir iğne almadık bu ay başlıyoruz yaralı parmağa i*emediği gibi bir de süpürge masrafı çıkartırsa hakkımı helal etmem
Tam zamanı bence artıkValla 8 10 tabagi yere atar parcalar git supurgeyi getir derim
Mesajım yarım gitmiş ya huKayınvalidenize mesaj atın, anne eşim bu akşam süpürgeyi istemeye diye gelecek ama vermeyin, ben bu bahaneyle kendime son çıkan robot süpürgelerden aldır
Ya hatta elini hafiften çiziktiriversin, sonra ağlasın süpürgem olsaydı ellemeyecektim desin.Ben de onu yazacaktım. Başka yazan var mı diye sayfaları okuya okuya geleyim dedim.
Konu sahibi; bir tane mutfakta bir tane salonda, bir tane de antrede bardak kırarsan, eşine de evde bardak kırıldı, süpürgeyi almadan eve gelme diye mesaj atarsan çözülür bence.