- 24 Aralık 2014
- 5.205
- 7.020
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Şimdi özet geçiyorum geçen haftalarda kv kendi süpüegesi bozulduğu için emanet olarak benimkini aldı günlerce getirmedi lazım olup istediğimde ise süpürgemin filtresini bozmuştu kayınpeder yeni filtre aldı getirdi süpürgemi.O günden sonra ben anneme gitmiştim 2 gün kaldım geldiğimde süpürge yine yoktu nerede diye eşime sordum evde bardak kırılmış kabasını temizlemişlerdi istediler götürdüm dedi tama geçen günkü kadar durmasın ama dedim.Ertesi gün almaya gitti işimiz bitmedi bayram temizliği yapıyoruz demiş annesi bir şey demedim.Ertesi gün hem süpürgemi almaya hem de ne var ne yok diye ziyarete gideyim dedim kapıyı çaldım beni görür görmez fena bozuldu hoşgekdin bile demeden ne o süpürgeni mi almaya geldin sen dedi afalladım işi bittiyse alayım tabii ev toz içinde ama dur bi bismillah soluklansaydım dedim güldüm.Eşim de yanımdaydı leyloşun fıtığı var gırgırla idare edemiyor anne şu süpürgemizi alsak eğilemiyor artık malum karnı çıktı dedi annesi sadece kıskıs güldü ne tamam dedi ne bir şey sinirim bozuldu çok durmadım kalktım.O günden beri hala süpürgem orada kaç kere istemem kaç kere konu açmam gerekiyor 2 gün önce yine mesaj attım lazımsa alabilir miyim anne diye görüldü attı sinir krizi geçireceğim artık eşimi yollayınca da bardak kırıldı cam kırıldı diye bahane uydurup bıraktırıyormuş kavga mı edeyim napayım ben ? Kavga etmeden güzellikle çözeyim diyorum ama yok