Ben can yakmanin Ne oldugunu Canim yanarken Unuttum.

Iste boyle ozlemcigim...
Ama sana tavsiyem eger birdaha sana vurursa rapor alip sikayet et hem daha kolay bosanirsin hemde o adam sana yaklasir yada tehdit ederse hapse girer...
Rabbimm yardimcin olsun insallah bu isteklerine bir an once kavusur ve bundan sonra hep mutlu olursun canim...
bizi herzaman haberdar et olurmu?

Bu nedir ya bu nedir yemin ederim sana acımıyorum acıyamıyorum bunlara göz yuman sensin sen yaptırıyorsun resmen oturup bunu çekiyorsun ne bekliyorsun ne??? Düğün geçsinmiş sanki sen ayrıldın diye düğün yapmayacaklar sanki sen düğüne kadar hergün dayak yemeye devam edince insanlar daha mutlu olacak illaki bekliyorsan zaten 10 gün kalmış düğüne hazırlıklara yardım edicem de şimdiden git düğünden sonra da durumu söylersin bir de ailen abinler arkada burda ne hikayeler var gidecek aileleri bile yok

hani düğünü bekliyorsun ya düğüne bırak düğünü yarına çıkacağın ne belli hangimizin yarına çıkacağı belli

kimse bana yaşamadan bilinmez büyük konuşma cart curt demesin yaşadım kaç yerde yazdım elimde kol çantamla arkama bakmadan geldim hem de bugün bana 8 yıldır bakan ailem evlendiysen ayrılmayacaksın derken gidecek yerim yokken senin arkanda baban var koskoca 2 tane abin var işin var daha ne bekliyorsun

ama müstahak böyle kadınlara müstehak kardeşim kim kızarsa kızsın bana umurumda değil bu kadar olmaz olamaz

öncelikle hepinize çok teşekkür ederim..

biliyorum değişmicek hep aynı bu adam. planıma gelince. düğünden sonra kocamın abisini cağırıcam abisi beni çok sever kaç kez anlattım olayları konuştu etti 1-2 hafta düzelti sonra yine. kısacası abisini cağırıcam bize gel diye kendi abimlere de anlatıcam onlarıda sokakta beklemelerini ben eşyalarımı alıp geleceğimi söylücam abisi varken boşanacağımı artık gitmedigini onunla yaşamak istmedigimi anlatıcam abisiyle evi bırakıp gitemesini 2 saat kadar eve gelmemesini benim toparlanmam gerektigi anlatıcam. onları gittikten sonra abimi eve alıp eşyalarımı toplayıp gitmeyi düşünüyorum sonra mahkeme o bu inş bu şekilde kolay olur..

temmuz sonu gibi tamamen bitmiş olur inş. temmuzdan sonra belli bir süre psikolojik yardım alıcağım. ağustos sonu gibi dershaneler başlıyo iyi bir dershane yazılıp üni. hazırlanacağım.(evlendigim sene babamlar göndermişti evlendim gitmedim bütün emeklerim babamların harcamaları boşa gitmişti) hafta içi calışıp hafta sonu dershaneye gidicem. 1000 maaş alıyorum 2000 dersane olsa rahat rahat öderim taksit bir yandanda üni. gidince harcamalarım için para biriktiricem. cok istedigim gazi üni. muhasebe öğretmenligine girmek istiyorum. şuanda çcalıştığım işyerinin ankarada şuabesi var orayada yardım amaçlı 2-3 destek veririm 100-200 parada alırım. babamları inş. buna ikna edebilirim . güzel bir yurda yerleşirim. ayrı eve keisinlikle izin vermesler. üni. okup hayatıma sıfırdan başlamak gibi planlarım var.onsuz sıfırdan bu şekilde planlarım var inş hepsini yapabilirim. şuanda istanbulda yaşıyorum.

cok guzel planlar bunlar...
hayatina yeni bir yon cizmeye karar vermen cok guzel...
sen suan ilki basardin aslinda...
kararini verdin...planini yaptin...
geriye kaldi uygulama asamasi yani ikinci asama...
hic bir seyden korkma lutfen, hele ailen arkanda olunca asla korkma planladigin her seyi basarabilirsin!!! :64:

canım umarım iyisindir.o gerizekalı canını yakmamıştır.planların çok güzel umarım hayata geçirirsin.unutma herşey insanın kendi istemesiyle olur.

özlem nerelerdesinn? merake ttim seni düğününüzde geçti en azından gelişmeleir bize yazsan iyi olurdu.

özlemcim konuyu açtın psikopat bi adamdan ve yaptıklarından söz ettin bizde kendimizce yorumlar yaptık önerilerde bulunduk...e şimdi nerdesin be özlem ? gerçekten insan merak ediyor acaba başına bişey mi geldi diye konu açıp neticelendirmeyenlere çok kızıyorum :20:...yoksa barışıp evine mi döndün:50:

düğün bitti inşallah ayrılmıştır o adamdan keşke darp raporu alasaydın daha çabuk kurtulurdun haberlerini bekliyoruz inşallah herşey çok güzel olacak.

valla kızlar bende çok merak ediyorum.ama özlam bilmiyorum ama o adamı bırakmamıştır diye düşünüyorum.umarım bırakmıştırda yanılırım.canım en azından gride bişeyler yaz konuyu kapat.en azından bizde merak etmeyelim.

12 gündür işlerimin peşinden koşturmaktan foruma giremiyordum. Bu gece sıcaktan uyuyamadım hazır oturuyorken bakayım Özlem yazmış mı ne yapmış dedim. Tek kelime bile yazmamış; ne durumda, ne yaptı diye... Ama profiline baktım şimdi en son 25-07-2011 09:30'da girmiş. Özlem bu kadar insanı ayaklandırdın, seferber ettin, senin için endişelendik bari durumun hakkında 1 cümle olsun yaz ki daha fazla merak etmeyelim.

Evinde kalmayı seçmiş olabileceğini düşünüyorum. Eğer öyle bir karar verdiğin için buraya yazmıyor, eleştiri alacaksın diye bizleri habersiz bırakıyorsan büyük ayıp oluyor. Neticede bu hayat senin, nasıl yaşayacağın senin insiyatifinde. Verdiğin kararları eleştirmek bize düşmez. Ama buraya bir konu açtıysan ve arada da olsa foruma giriş yapıyorsan en azından bir cümle dahi olsa bizlere nasıl olduğunu iletmen gerekir diye düşünüyorum.

Hakkında herşeyin hayırlısı oluyordur inşallah.

Back
X