Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba, kafam çok karışık konuşmak ve içini dökmeye ihtiyacı olan evli bir kadınım. daha 20 yaşındayım ama yaşadıklarım sanki 40 yaş gibi hissettiriyor bana.
ailem cok karışıktı babam ve annem ben küçükken ayrılmış benim büüyümem bir hayli hareketli geçmişti ama ben hepsine bir sünger çekip çok güzel bir yuvam olacak umuduyla küçük yaşta evlendim. yani bundan 5 ay önce şimdi keske evlenmeseydim diyorum. eşim abimlerin arkadaşıydı o şekilde tanıştık aynı memleketli ve tanış ailelerdeniz. 3 yıl kadar bir birlikteliğimiz oldu askerlik süreci benim okulum derken cok sorunlar yaşadık ama bitmedi. ve apar topar evlendik. sinirlerine hakim olmayan biri hep bana derdi sözümü geçiremezsim kötü olur öyle yaparım böyle yaparım. bende zannederdimki. beni korksun ve öyle davransın diye söylüyor sanırdım. adam yapcaklarını söylüyomuş . evlenmeden önce 1-2 kaç kez dayak yedim ama barışmadan eve göndermedi beni gönderse bitircem biliyo. bitti diyorum üzerime çullanıyor flan . ağzı cok güzel laf yaptığı için beni hep kandırırdı. o zamanlar birlikte değiliz fazla görüşemiyoruz o yüzden sorunlarımız diye ben onun bu sorunları görmezden gelerek hep iiyiye yorarak . evlendim 5 aydır cehennem yaşıyorum. dayak küfür kovma vb. şeyler ve hala beni sevdiğinisöylüyor. dışarı gitmiyor bi arkadaşı yok hayatının ortasına beni almış köle yapmak istiyor beni.cok daraldım bunaldım. çalışıyorum akşamları eve 7,30 da gidiyorum oysa güvenlik. vardiyalı çalışıyor. yok yemek yok yok ütü ya ben çalışıyorum yapabildiğim kadar yapıyorum. o cok güzel yemek yapıyor. kafama kakıyor her şeyi ne kadar aylık alıyosam eline sayıyorum. 20 tl veriyosa nereye ne verdin hesap veriyorum. babamın evinde öyle miydi son 1 sene para sıkıntım yoktu rahattım. onun cebine parasını ben veriyodum düşünün. liseiyi bitirdim üniye gitmeden evlendik babamlarsa beni okuycam diye beklerken şimdi muhasebe okuduğum için o meslekte çalışıyorum. abimin yakında düğünü var sorunlarımı anlatamıyorum rezillik çıkmasın diye zaten küçük yaşta evlenmişim herkesi karşıma alıp ne derim kime giderim.
aallahım bu kadar şeye nasıl katlanıyoesun mantığım almıyor.bırak öncesinde yaptıklarını sadece şu mutfakta kase ile kafana su döküp elbiselerle seni küvetin içine sokup sana resmen işkence etmesi boşanmak için yanında bir saniye bile durmamak için yeterli sebep.dövmesini küfür etmesini geçtim yani.hala bırakıpğ gitmemekle sen o (hayvan diyemicem hayvanlar bile bu kadar vahşi değil) yaratığa sen dövdükçe ben yanına gelecem meraketme demiş gibi oluyorsun.abinin düğününü bile beklemeee.
daha 20 yaşındasın,senin yaşındakiler fıldır fıldır gezip tozup eğlenip gününü gün ediyo,revamı 40 yıllık evliler gibi dövülüp sövülüp elinden paran alınsın..yaşın geçkin olsa dicemki nereye gitcen,ayaklarının üzerinde durmak hiç çalışmamış biri için zor olur vs..ama herşeyin başındasın,isteesen üniv bile okursun..öküze bak hele ya,elindeki parayı alıyo bide..
ya bırak alalemi,alalem sen dayak yerken gelip kurtarıyomu,dertlenince sırtını sıvazlıyomu,eline para mı veriyo,,,alalem sen dünyanın bilmem kaçıncı harikası olsan yine söylenecek bişi bulur..çünkü uğraşıcak başka işi olmayanlar anca başkalarının hayatlarına burunlarını sokarlar işte..
baban ve annen o hataları yaparken ahh ilerde evlatlarım ne der dedimide sen onları bu kadar düşünüyosun..yazık günah kardeşim bedenine ruhuna körpeciksin..
yaa delirdim resmen kk birlik olup herifi eşşek sudan gelinceye kadar dövelimde kadın dövmek nasılmış anlasın..ya şiddet çözümmü,lafdan anlaman insanın yanında 1dk durma ya..
dün akşam eve gittim bugün abimin nikahı var 2 gün önce hepberabeer konuştuk benimki işten erken çıkıcaktı bende izin alabilirsem gelcektim. onun işyerinde kalması gerekmiş. bende izin aldım vay efendim kime sordun. babam geldi akaşam oturmaya yok ben ababamın ağızının içine bakıyomuşum karşısında nasıl oturuyomuşum. babam gider gitmez uzanmışım koltuga. babanla nasıl konuşuyosun bana miadenen yokdiye bütün gece ayakta bekletti bağırış çağırış ben yine iki göz iki çeşme. izin aldığım halde göndermiyo nikaha. bu şekilde devam edersem düğünede gitmicekmişim.önce kocam dicekmişim. onun gönlünü yapcakmışım dün gece koynuma girdinmiki bugün nikaha gitmek istiyosun diyo. bir hafta öncede babanlara gitmek için koynuma giriyosun diye kavga etmişti benimle. şimdi koynuma girmedin nereye diyo. dengesiz . bişey soruyo cevap veriyorum bağırıyo onumu sordum. sorduklarına evet-hayır. doğru-yanlış. yaptım-yapmadım. gibi cevap verceksin yapıyorum. bunu oldu ondan dedigin zaman iyice köpürüyo gitmicem bakalım 17 temmuza bişi kalmadı ayrılcam şu dügün bigecsin allahın izniyle.... kızıyosunuz ama dügünde huzursuzluk olsun istemiyorum . büyük abim kız kaçırdı acele evlendi şöyle bi düğün dernek yaşayamadık . benim sadece nikahım oldu ve zaten bizimkiler istemiyodu yani iyi gecmemişti. geride sadece benim büyügüm ortancamız kaldı onunkinde moral bozukluğıu sıkıntı olmasını istemedigim için 1 hafta daha dişimi sıkacağım..
dün akşam eve gittim bugün abimin nikahı var 2 gün önce hepberabeer konuştuk benimki işten erken çıkıcaktı bende izin alabilirsem gelcektim. onun işyerinde kalması gerekmiş. bende izin aldım vay efendim kime sordun. babam geldi akaşam oturmaya yok ben ababamın ağızının içine bakıyomuşum karşısında nasıl oturuyomuşum. babam gider gitmez uzanmışım koltuga. babanla nasıl konuşuyosun bana miadenen yokdiye bütün gece ayakta bekletti bağırış çağırış ben yine iki göz iki çeşme. izin aldığım halde göndermiyo nikaha. bu şekilde devam edersem düğünede gitmicekmişim.önce kocam dicekmişim. onun gönlünü yapcakmışım dün gece koynuma girdinmiki bugün nikaha gitmek istiyosun diyo. bir hafta öncede babanlara gitmek için koynuma giriyosun diye kavga etmişti benimle. şimdi koynuma girmedin nereye diyo. dengesiz . bişey soruyo cevap veriyorum bağırıyo onumu sordum. sorduklarına evet-hayır. doğru-yanlış. yaptım-yapmadım. gibi cevap verceksin yapıyorum. bunu oldu ondan dedigin zaman iyice köpürüyo gitmicem bakalım 17 temmuza bişi kalmadı ayrılcam şu dügün bigecsin allahın izniyle.... kızıyosunuz ama dügünde huzursuzluk olsun istemiyorum . büyük abim kız kaçırdı acele evlendi şöyle bi düğün dernek yaşayamadık . benim sadece nikahım oldu ve zaten bizimkiler istemiyodu yani iyi gecmemişti. geride sadece benim büyügüm ortancamız kaldı onunkinde moral bozukluğıu sıkıntı olmasını istemedigim için 1 hafta daha dişimi sıkacağım..