Ben can yakmanin Ne oldugunu Canim yanarken Unuttum.

biraz daha vakit kaybetmeye devam edersen yakında hamilede kalırsın,ondan sonra gör hayat sana neler gösteriyo..

çocuğun olmadan kaç kurtul bide çocuk verme bu herife..bide o korunuyomuş,o sen gitmeyesin diye işini garantileyip seni hamilede bırakır zorla söylim..

merhaba, kafam çok karışık konuşmak ve içini dökmeye ihtiyacı olan evli bir kadınım. daha 20 yaşındayım ama yaşadıklarım sanki 40 yaş gibi hissettiriyor bana.

ailem cok karışıktı babam ve annem ben küçükken ayrılmış benim büüyümem bir hayli hareketli geçmişti ama ben hepsine bir sünger çekip çok güzel bir yuvam olacak umuduyla küçük yaşta evlendim. yani bundan 5 ay önce şimdi keske evlenmeseydim diyorum. eşim abimlerin arkadaşıydı o şekilde tanıştık aynı memleketli ve tanış ailelerdeniz. 3 yıl kadar bir birlikteliğimiz oldu askerlik süreci benim okulum derken cok sorunlar yaşadık ama bitmedi. ve apar topar evlendik. sinirlerine hakim olmayan biri hep bana derdi sözümü geçiremezsim kötü olur öyle yaparım böyle yaparım. bende zannederdimki. beni korksun ve öyle davransın diye söylüyor sanırdım. adam yapcaklarını söylüyomuş . evlenmeden önce 1-2 kaç kez dayak yedim ama barışmadan eve göndermedi beni gönderse bitircem biliyo. bitti diyorum üzerime çullanıyor flan . ağzı cok güzel laf yaptığı için beni hep kandırırdı. o zamanlar birlikte değiliz fazla görüşemiyoruz o yüzden sorunlarımız diye ben onun bu sorunları görmezden gelerek hep iiyiye yorarak . evlendim 5 aydır cehennem yaşıyorum. dayak küfür kovma vb. şeyler ve hala beni sevdiğinisöylüyor. dışarı gitmiyor bi arkadaşı yok hayatının ortasına beni almış köle yapmak istiyor beni.cok daraldım bunaldım. çalışıyorum akşamları eve 7,30 da gidiyorum oysa güvenlik. vardiyalı çalışıyor. yok yemek yok yok ütü ya ben çalışıyorum yapabildiğim kadar yapıyorum. o cok güzel yemek yapıyor. kafama kakıyor her şeyi ne kadar aylık alıyosam eline sayıyorum. 20 tl veriyosa nereye ne verdin hesap veriyorum. babamın evinde öyle miydi son 1 sene para sıkıntım yoktu rahattım. onun cebine parasını ben veriyodum düşünün. liseiyi bitirdim üniye gitmeden evlendik babamlarsa beni okuycam diye beklerken şimdi muhasebe okuduğum için o meslekte çalışıyorum. abimin yakında düğünü var sorunlarımı anlatamıyorum rezillik çıkmasın diye zaten küçük yaşta evlenmişim herkesi karşıma alıp ne derim kime giderim.

cnm ben ne diyeceğimi şaşırdım ya. çalışmıyo mu senin kocan neden maaşını eline sayıyosun ve senden utanmadan hesap sorabiliyor. dayak küfür var diyosun daha tazeciksin. sırf abinin mutsuz olmaması için susman çok yanlış. neticesinde onun arkadaşı. bi kenara çekip sana sahip çıktıpını belirtebilir. susmak bu konudaki en büyük hatan. hem kocana karşı hem ailene karşı susmamalısın:5:

boşanıcam ya kafaya koydum.ama abimin dügünü gecsin onadan sonra heemen söylicem biizimkilere, annesine diyorum anlatım herşeyi kaç saat konuştuk ağladı benlen birlikte sabah oğluyla hava alanına gitti ne anlattıysa ne ettiyse artık . kayınvalideme diyorum bak anne oğlun böyle böyle düşsün yakamdan bişi istemiyorum dedim. aaa özlem sende diyosun o adam o kocadayancan sıkcan dişini diyo. ne düşsüsn yakamdan filen bizim ailede bir kere evlenilir gelinlik giyilir boşanılmaz sonkezde keefen giyinilir dedi. bende sen nediyiosun senin kızlarınıın başına gelse felan diye tartıştık konuşmadık 1-2 hafta sonra öğrendimki. bizim düğündeki altınları borç parayla almışlar hiç durumları yokken kalkıp gelmişler. 10,000 tl borçlanmışlar. oğlu ödemiş. dün akşam benimle ağlıyan kadın oğluna hesap sorarken borçlarından bahsediyo oda para vererek savunmasını yaptırıyo... ve ben aylardır babamlara kocayla konuşun diyorum.. bana sen karışma diyo diyorum.

aallahım bu kadar şeye nasıl katlanıyoesun mantığım almıyor.:53::53: bırak öncesinde yaptıklarını sadece şu mutfakta kase ile kafana su döküp elbiselerle seni küvetin içine sokup sana resmen işkence etmesi boşanmak için yanında bir saniye bile durmamak için yeterli sebep.dövmesini küfür etmesini geçtim yani.hala bırakıpğ gitmemekle sen o (hayvan diyemicem hayvanlar bile bu kadar vahşi değil) yaratığa sen dövdükçe ben yanına gelecem meraketme demiş gibi oluyorsun.abinin düğününü bile beklemeee.

allahım bu ne demek yaa ben oraları okumadım :47::47::47::47:

ya bu nasıl bi insan evladıdır böle. ıslak odunla dövceksin aklı başına gelcek:47::47::47:

insan değil senin kocan kaç kurtul sen bu insan bozmasından arkadaşım.. abinin düğününü falan bekleme..ne kadar çabuk kurtulursan o kadar çabuk toparlanırsın...

Özlem abin birinden dayak işkence görüyor olsaydı bir dakika kızkardeşimin düğünü var o bitsin ondan sonra dayaktan kaçarım der miydi? Aklını başına topla hemen kaç git ordan. Allah sana akıl vermiş kullanmazsan suçlu eşin değil sensin.:20:

Son düzenleme:
Bir adam karısını dövüyorsa ilk günden, 1 ay sonrada döver, 10 yıl sonrada döver, hatta kadın 60 yaşına geldiğinde de döver.

Teyzem 55 yaşında iken eşini boşadı 2 sene evvel... Bütün aile şoka girdik. Meğer kadını evlendikleri günden beri dövüyormuş. 2 çocukları vardı. Aman çocuklar büyüsün, aman çocuklar okusun, aman çocuklar evlensin, aman torun torba sahibi olduk diye diye kadıncağız dayak yemiş ve kimselere de anlatmamış hiç... 35 sene dayak yemiş bu kadın... O da lise mezunuymuş evlendiğinde 30 yaşına geldiğinde üniversiteye girmiş.. Gülmüş bütün aile kadıncağıza başta annemde olmak üzere. "Aman abla bu yaştan sonra okuyup napacaksın" diye. Meğer teyzem okuyup çalışıp emekli olayım güvencem olsun diye okumuş, çalışmış yıllarca ama 35 sene dayak yemiş.... 55 yaşında neden mi boşamış? Neden mi beklemiş? Çok seviyormuş eniştemi, deli gibi seviyormuş, aşıkmış!!!

En son işte 2 sene evvel eniştem eve geliyor yemek ocakta pişiyormuş hazır değilmiş diye teyzeme vurmaya başlamış. Kadın yere düşmüş tekmeleye başlamış, yetmemiş eline gelen ilk şeyle heryerine vurmaya başlamış, en son hırsını alamayıp kadıncağızın saçlarından tutup kafasını duvara vurmuş duvar kanlanınca onu yerde öylece bırakıp evden çıkmış gitmiş.

Teyzem yıllarca dayak yemiş ama hep vücudunun görünmeyen yerlerine 1 - 2 yumruk , tekme ile yiyormuş dayaklarını yani görünen yerlerinde hiç iz falan yok normalde...Ve insanlar arasında iken teyzeme aşık adam rolleri... Ben bile ne güzel aşıklar hala birbirlerine der onlara özenirdim. Eniştem ne kibar adam, nasıl aşık hala teyzeme diye hayran kalırdım ilişkilerine. Dışardan göründüğü gibi değilmiş hiçbirşey. Tiyaro sahnesi gibi.

Teyzem ayılıyor kan revan içinde buluyor kendini. Kalkıp güç bela çantasına 2 -3 parça kıyafet koyup evdeki tapularını evraklarını alıp evden çıkıyor ve doğru hastaneye. Ordan dan yakın bir arkadaşının evine. Günlerce teyzemden haber alamıyoruz. Eniştemi karakola götürüyorlar. Darp raporu alınca teyzem olay adli bir aşamaya taşınıyor. Kendine gelince 1 hafta sonra falan boşanma davası açıyor darp raporuyla beraber Hakim tek celsede boşuyor teyzemi. Eniştemden de şikayetçi oluyor almıyor geriye şikayetini.yaklaşık 1 seneye yakın hapis yatıyor.

Şimdi teyzem diyor ki; ben çok sevdim onu ilk aşkımdı benim, bana nasıl kıydı? Yıllarca hep seviyorum seni dedi dövdü, geldi çiçekler falan affettirdi gene dövdü gene dövdü hep düzelir diye bekledim ama son olayda beni öldürmek istercesine dövünce aklım başıma geldi bu adam benim sevdiğim adam olamazdı. Beni öldürmek istiyordu. Yıllar önce yapmış olsaydı hayatım heba olmasaydı keşke diyor hala.

Bunca sene dayak yediği halde hala ben onu çok sevdim diyebiliyor. Artık insan nasıl bir psikolojiye giriyorsa dayak yerken, anlayabilmek mümkün değil bu durumun psikolojik bir açıklaması olmalı. Yıllarca da sürse insan şiddete sesini çıkartmayabiliyor artık zayıflık mı diyelim başka bir şey mi diyelim bilmiyorum... Yani bu adam seni şimdi dövüyor ya 1 sene sonra da dövecek. Sen dur demedikçe bu duruma 60 yaşına gelsen de seni dövecek. Ha seni de çok sevdiğini söyleyecek emin ol. Her seferinde pişman olacak. Ama bir gün film kopacak ve öldüresiye dövecek. Belki de elinde kalacaksın, öleceksin...

Bütün bunlara değer mi? Elalem laf söz etsin ne yazar? Senin hayatın bu kadar değersiz mi? Sen değersiz olduğunu düşünüyorsan biz burda sana destan da yazsak sana bi hayrı dokunmayacak. Onun için önce sen buraya yazmaktan ziyade otur ve düşün; ben değerli miyim? kendimi seviyor muyum?

Hayat o kadar kısa ki. Ve tek hayat var bildiğimiz, öğretilen kadarı ile.

Sen bu tek hayatını acı ile harcamaya razı mısın? Eğer razıysan bize laf düşmez.

Çok sert bir yazı oldu belki, özür dilerim ama biri bunu sana yazmalıydı en baştan. Umarım hakkında en hayırlı kararı verirsin en kısa zamanda hayatına bir zarar gelmeden evvel.

Son düzenleme:
daha 20 yaşındasın,senin yaşındakiler fıldır fıldır gezip tozup eğlenip gününü gün ediyo,revamı 40 yıllık evliler gibi dövülüp sövülüp elinden paran alınsın..yaşın geçkin olsa dicemki nereye gitcen,ayaklarının üzerinde durmak hiç çalışmamış biri için zor olur vs..ama herşeyin başındasın,isteesen üniv bile okursun..öküze bak hele ya,elindeki parayı alıyo bide..

ya bırak alalemi,alalem sen dayak yerken gelip kurtarıyomu,dertlenince sırtını sıvazlıyomu,eline para mı veriyo,,,alalem sen dünyanın bilmem kaçıncı harikası olsan yine söylenecek bişi bulur..çünkü uğraşıcak başka işi olmayanlar anca başkalarının hayatlarına burunlarını sokarlar işte..

baban ve annen o hataları yaparken ahh ilerde evlatlarım ne der dedimide sen onları bu kadar düşünüyosun..yazık günah kardeşim bedenine ruhuna körpeciksin..

yaa delirdim resmen kk birlik olup herifi eşşek sudan gelinceye kadar dövelimde kadın dövmek nasılmış anlasın..ya şiddet çözümmü,lafdan anlaman insanın yanında 1dk durma ya..

:))) bayılıyorum türk halkının bu tepkisine. valla o kadar içten yazmışsınız ki helal. de bırakın kk olarak bir araya gelip adamı dövmeyi (ki o zaman da kendisinden ne farkımız kalır bilemem) özlem bu işi abilerine söyleyip abilerinin eşinin kulağını çektirmeyecek kadar garip bi ruh halinde.

yaşın daha çok genç, adam besbelli ki evlenmeden önce ilişkiye girdiğiniz için mecbur bırakmış seni evlenmeye ki seni bununla hala tehdit ediyor, bir anne-baba için evlat ne kusur ederse etsin evlattır ( sen bunun duyulmasından korktuğun için söylüyorum bence bi sakıncası yok ), git bir an önce babana her şeyi baştan sona anlat, ama her şeyi, yarın bir gün karşısına çıkıp ta densiz kocan babana söylemesin senden bilsin, kurtar kendini bu adamdan gençliğine yazık.

Ayyy şiştim...arkana bakmadan kaç o heriften Allah aşkına yaaaa...
ooooooooooooffffffffffffffffffffffff

Bütün bunları evlenmeden önce ilişkiye girdiğin için mi çekiyorsun Özlem??Evet keşke yapmasaydın ama bunun bedeli dayak mı?Seni bir gün dayakdan ölecek duruma getirse razı mı olacaksın?Çocuğun olsa çocuğunu da döver bu adam.:47:

Sen suçlu değilsin ,gencecik pırıl pırıl bir kızsın.Önünde upuzun bir hayat var

Lütfen yardım al

Abinin düğününü falan bekleme

Yasalar var ,hakların var ,boşanınca anasını ağlatırsın o herifin,sakın korkma,şimdi bile boşanana kadar uzaklaşdırma alırsın,tedbir nafakası koydurtursun.
Ha bunları yapmazsa girer hapiste yatar.
Ve emin ol bu aslan parçaları ! kanun karşısında kedi gibi olur korkudan geberir.

dün akşam eve gittim bugün abimin nikahı var 2 gün önce hepberabeer konuştuk benimki işten erken çıkıcaktı bende izin alabilirsem gelcektim. onun işyerinde kalması gerekmiş. bende izin aldım vay efendim kime sordun. babam geldi akaşam oturmaya yok ben ababamın ağızının içine bakıyomuşum karşısında nasıl oturuyomuşum. babam gider gitmez uzanmışım koltuga. babanla nasıl konuşuyosun bana miadenen yokdiye bütün gece ayakta bekletti bağırış çağırış ben yine iki göz iki çeşme. izin aldığım halde göndermiyo nikaha. bu şekilde devam edersem düğünede gitmicekmişim.önce kocam dicekmişim. onun gönlünü yapcakmışım dün gece koynuma girdinmiki bugün nikaha gitmek istiyosun diyo. bir hafta öncede babanlara gitmek için koynuma giriyosun diye kavga etmişti benimle. şimdi koynuma girmedin nereye diyo. dengesiz . bişey soruyo cevap veriyorum bağırıyo onumu sordum. sorduklarına evet-hayır. doğru-yanlış. yaptım-yapmadım. gibi cevap verceksin yapıyorum. bunu oldu ondan dedigin zaman iyice köpürüyo gitmicem bakalım 17 temmuza bişi kalmadı ayrılcam şu dügün bigecsin allahın izniyle.... kızıyosunuz ama dügünde huzursuzluk olsun istemiyorum . büyük abim kız kaçırdı acele evlendi şöyle bi düğün dernek yaşayamadık . benim sadece nikahım oldu ve zaten bizimkiler istemiyodu yani iyi gecmemişti. geride sadece benim büyügüm ortancamız kaldı onunkinde moral bozukluğıu sıkıntı olmasını istemedigim için 1 hafta daha dişimi sıkacağım..

gerçekten bunu abinin düğünü olduğu içinmi erteliyorsun .. ortanca abinle konuş durumu şu yaşadıklarını anlat acaba o sana diyecekmi düğünümün geçmesini bekle o zamana kadar dayak ye otur diye

hiç sanmıyorum ..

çok ciddi bir olay yaşıyorsun şu anda ... farkına var önce ..

ben yerinde olsam bana karşımdaki bu denli dayak atacak daha ilk şiddetinde onu evden atardım inan atamıyorsamda kendim giderdim .. hiç büyük konuşuyorsun deme yapardım ...

sen neden yapmıyorsun dayak yemek sence doğal birşeymi ???

dün akşam eve gittim bugün abimin nikahı var 2 gün önce hepberabeer konuştuk benimki işten erken çıkıcaktı bende izin alabilirsem gelcektim. onun işyerinde kalması gerekmiş. bende izin aldım vay efendim kime sordun. babam geldi akaşam oturmaya yok ben ababamın ağızının içine bakıyomuşum karşısında nasıl oturuyomuşum. babam gider gitmez uzanmışım koltuga. babanla nasıl konuşuyosun bana miadenen yokdiye bütün gece ayakta bekletti bağırış çağırış ben yine iki göz iki çeşme. izin aldığım halde göndermiyo nikaha. bu şekilde devam edersem düğünede gitmicekmişim.önce kocam dicekmişim. onun gönlünü yapcakmışım dün gece koynuma girdinmiki bugün nikaha gitmek istiyosun diyo. bir hafta öncede babanlara gitmek için koynuma giriyosun diye kavga etmişti benimle. şimdi koynuma girmedin nereye diyo. dengesiz . bişey soruyo cevap veriyorum bağırıyo onumu sordum. sorduklarına evet-hayır. doğru-yanlış. yaptım-yapmadım. gibi cevap verceksin yapıyorum. bunu oldu ondan dedigin zaman iyice köpürüyo gitmicem bakalım 17 temmuza bişi kalmadı ayrılcam şu dügün bigecsin allahın izniyle.... kızıyosunuz ama dügünde huzursuzluk olsun istemiyorum . büyük abim kız kaçırdı acele evlendi şöyle bi düğün dernek yaşayamadık . benim sadece nikahım oldu ve zaten bizimkiler istemiyodu yani iyi gecmemişti. geride sadece benim büyügüm ortancamız kaldı onunkinde moral bozukluğıu sıkıntı olmasını istemedigim için 1 hafta daha dişimi sıkacağım..

Akıllı kocan seni düğüne yollamıycam diyo sen hala düğün geçsin diyosun.

Kendini ve kişiliğini bu kadar düşürme ilerde bunlara abin için katlandığını düşünüp suçu olmadığı halde abinden bile nefret edersin sana söyliyim.

ya arkadaşım sen şakamısınn
bu kadar hakarete şiddete nasıl dayanıyosun
bırak abinin düğününü falan sen kendini düşün hem neden rezillik
çıkacak utanan biri varsa o da o hayvan oğlu hayvan eşin
ay ağzımı bodumkusura bakmayın ama şu yukardaki laflara bakın
yahuu bu ne terbiyesizlik bu adamın size zerre saygısı yokk
bari sizin kendinize biraz saygınız olsun facede konuşmalarınıza
hiç girmiyorum terbiyesizliğin önde gideni resmen nasıl izin verirsiniz
size bunları yapmasına pess
hep söylüyorum küçük kardeşlerime cahil olmayın iyi düşünün iyi tanımaya çalışın
evlenmekte acele etmeyinn lütfenn kendinize bunu yapmayınn

Kocanda suç yok artık bana bunları neden yapıyor diye ağlama. Bir insan sana herşeyi yapar ve sen buna rağmen ondan ayrılmazsan durmaz aksine daha beterini yapar bu insan doğasında vardır. Suç kendisine bunların yapılmasına izin verendedir yani sende suç. Onun için buraya gelip bana şunu yaptı yine bunu yaptı diye şikayet etmeye hakkın yok. Ayaklarıyla her akşam o adamın yanına giden sen olduğuna göre kendinden başka kimseyi suçlayamazsın.

Canım öncellikle çok üzüldüğümü belirtmek istiyorum bende bu tarz şeyler yaşadım sen dayak yeyip oturduğun sürece nasıl olsa bir şey yapmıyor diye aynı şeylere devam edecektir.bırakmayacak beni diye düşünüp her şeyi yapar.bende evliliğim ilk aylarında hep dayak yedim saçma sapan şeyler den dolayı ben hiç bir zaman susmadım o bana vurduysa bende elimden geldiğince vurdum bağırdıysa daha çok bağırdım o utanmıyorsa ben neden utanayım kötü yaptığım bişey yokki..bir yere gideceğim zaman banada aynı şekilde göndermiyorum diyordu sen bilirsin diyordum bende bunlar sürekli kendilerinin sözünün geçtiğine emin olmak isteyen insanlar öyle bizden güçlü oluyorlar ya takıntılılar bana sonra tamam izin verdim git diyordu sonra o bir yere giderken aynı şeyi ben yapıyordum kendiside dışarı çıkınca sıkıntı yaşamaya başlayınca bana karışmamaya başladı.6 aylık evliydim saçma bi sebepten dolayı beni dövdü gittim karakola şikayet ettim rapor aldım sonrada babamlara gittim ailem her zaman arkamdaydı 1 ay kadar kaldım babamlarda o psikopat yapıda ki insan ilk başta aradı küfürler etti baktı beni korkutamıyor ben umursamıyorum gibi göründüm oysaki ne kadar çok üzülüyorum baktı benim süsüm yerinde umursamıyorum 10 gün boyunca geldi gitti iş yerime bir şans ver bana dedi ve daha yeni evliyiz vereyim dedim şimdi biliyorki ben gidebilirim,boşanabilirim el kaldırma huyunu bıraktı.Eşinde bunu bilsin sen sahipsiz değilsin.Ailende ne olursa olsun onlar senin ailen evlattan değerli neleri olabilirki..İnan o umrumda olmaz defol git diyen adamlar gelip yalvarıyor dön eve diye.Bunu sende yaşat ona git gelirse bir şans ver döndüğündede değişmezse boşan çocuğun yok sonuçta bekar gibi tekrar evlenirsin ömür geçip gidiyor.

bu kapıdan çıkarsan bidaha giremessin öyle böyle tehditler savuruyor. bikere gittim babamlara gitmiş eve beni bekliyo gelim babanlara felan yok babamla telfonda kounşutu eve gelsin tamam baba demişb babam beni abimle gönderdi resmen almış biralarını sigarasını beni bekliyooo abimi görünce afalladı bi. ağlıyo zırlıyo sonra ben yapmak istemiyorum diyeee.. büyük abim o olaydan sonra ne bize geldi zaten ertanı hiç sevmiyodu iyice kıl oldu bi bi fırçaladı bunu. şuanda bi o hala ertanı istemiyo herzaman dedi cağırı at saatt kaç olursa olsun ben anında kapında olurum diye ama bi kere bile yapmadım yoksa çok sinirli abim. ve şuanda benim kocam abinin havasından geçilmiyo selam bile vermiyo diyo oda sinir oldu abim o olayda aramış kardeşin koynuma girmiyo demiş abimde sen ne biçim adamsın lan nasıl konuşuyosun diye bağırmış çağırmış. vuramazsın sen kimsin felan diye .b....

Arkadas bu adamla birlikte ola ola seninde pisikolojin bozulmus anlasilan..
Bunca insan bunca kisi sana neden bunu dahafazla cekiyorsun diyor, sen hala olaylari anlatiyorsun...?
Dur bir durda bir bak haline ..
Turkiyede artik kadinlara uygulanan siddet icin yeni adli makamlar acildi, degil sana vurmak ,hakaret etse bile hapse girer aninda ..
Yahu sen buna evlilikmi diyorsun senin kocan sizofren olmus derhal akil hastanesine yatmasi lazim..
hemen polise git evde dayak yedigini herzaman hakaret ve siddet gordugunu soyle ,hastahaneden rapor al ve onu iceri tiktir, abini ara, babani ara ve derhal cik o evden ..
Sersem etmis seni, saglikli dusunemiyorsun canim kardesim..
SILKELEN KENDINE GEL..
Ne dugunu ne dernegi.........???????????

En bastan tum bu yazilanlari ve kendi yazdiklarini birdaha okuda nedemek istendigini anla..
Allah aydinlik versin..
Hadi daha fazla durma o evde yoksa canina birsey olacak gec olmadan hareketegec...:53:

Back
X