aileniz cok enteresan , kesinlikle sizin evlenmenizi istemiyor , hic uzulmeyin , bencilce davranan onlarvalla 8 sene boyunca bir kere bile kızım yokmu biri sende yuvanı kur mutlu ol demediler
İra uzağa verme konusunda tereddütlü olmaları normal ama evlendirmek istememekte ne demek bu haksızlık olur.sen belki ben belli bir yaşa geldim ayrı ev tutmak istiyorum bile deme hakkın varken bukadar sıkmakta ne demek.oblari incitmeden orta yolu bulmaya çalış.inanın bahsetmedigim bişey yok ailem evlendirmek istemio sanırım bunu anladım bende sevinceklerini düsünüp heycanla anlattım suan bende bu durumda karmakarısık oldum uzaga vermek hic istemiyolar
tesekkür ederim ama onlar rahatlamazlar bende korktum bu kadar tepkilerinden aglamak falan hic beklemezdim simdiden kesin kararlılar onlar bunu gorebiliyorumOzaman çıkmazda olucak birşey yok..zamanla alisacaklar.bence hiç beklemedikleri bir durum oldu şok oldular.sehir dışına gitmeniz onları çok korkutuyor çok bağlılar size sanırım.bu konuda onları rahatlatabilirsiniz.ama bunun için damat adayından emin olmanız gerekli.hakkinizda hayırlısı olsun.
evet annemde bana bunu dedi biz nolcaz bizi düsünmüyormusun dediBenim bir arkadaşımda da var aynı durum. O kendilerine bakmamı istiyorlar ileride diyor. Tekrar evlenmesini istemiyorlar hiç.
2 defa gorüstuk fakat sürekli telefonda gorusebiliyoruz zaten ben hemen evleniyorum demedimki gizli saklı gorusmek yerine ailem bilsin istedim ben kocaman insanım 8 sene evlenmemişim aklı basında bir insanım bu tepk niye ben nerde hata yapıyorum ne yapmalıyım yardım istiyorum
Aileniz sizin daha önceki gibi yanlış bir seçim yapmanızı istemiyordur.Sütten ağız yanmış ya...ben cok üzgünüm ailem icin hic bir degerim yokmus ne istedigimi ne hissettigimi sormadılar bilene yapmalıyım onuda bilmiyorum
canım benim bunları bende düsünüyor biliyorum fakat kucuk bi yerde yasıorum ben bulustugumuzda biri gorur hos olmaz diye cekincelerim olunca o da saklı olmasın ailene bahset bız kocaman insanlarız dedi ben de cok zor elektrk alan yada yada hem mantık hem kalp ikisini yakaladıgım icin soyleme kararı verdimki belki bana destek olur onlarda belki tanısmak ister bana yardımcı olurlar diye düsündüm ama hata yaptım1,5 aylık bir ilişkide evlilik düşüncesi çok erken. Erken açılmışsınız ailenize. Sevgilinizin ailene söyle demesi ile yapmamalıydınız çünkü ailenizi en iyi siz bilirsiniz. Hayatınızın kontrolü sizin elinizde olsun. Birileri bir şey yap diyor diye yapmayın. Kendinizle ilgili kararları siz verin, bu sizin hayatınız. Başkalarının hayatını değil, kendi hayatınızı yaşıyorsunuz unutmayın. Ve asla yapmak istemediğiniz şeyleri de yapmayın.
Bu duruma gelince o kişiyi tanımak için çok erken, görüşün ancak hemen evliliğe karar vermeyin. Aileniz de zamanla yumuşayacaktır. Bu arada her ilişki de ilk zamanlar herkesin ayakları yerden kesilir. Bunlara bakmayın, o kişiyle olur mu, evliliğin sorumluluklarını alabilir mi, size davranışları nasıl, saygısı var mı, size ve düşüncelerinize değer veriyor mu, sizi önemsiyor mu... bunlara bakın. Çünkü zamanla o yerden kesilen ayaklar yere inmeye başlıyor, ilişki hep öyle devam etmiyor. Önce bir tanıyın, baktınız ki flört döneminde adam ilk zamanlardaki gibi size ilgili değil, saygısızlaşmaya başladı, o zaman ayrılırsınız. Adamın tanımadan aileye söylemeniz hoş olmamış ya ayrılırsanız?
lütfen ölçüp biçin, iyice gözlemleyin, ondan sonra. 1,5 ay çok çok erken bir insanı tanımak için.
tanısmak zorunda degiller elbette sadece gorustugum biri oldugunu bilsinler istedim dogru karar veremedigimi nerden cıkardınızkı uzaga gitmemi istemiyolar ya da hic evlenmememi istiyorlarDaha 1 aylık ilişki de neden tanışsınlar ki? Çok doğru. 2. evliliğiniz, bu kadar kolay karar vermeyin.
Diğer yandan da bi yetişkinseniz bağırıp çağırıp size engel olamayacaklarını bilmeleri gerekiyor. Trip atıp ağlamak neymiş? Sanırım çok olgun kararlar verebilen biri değilsiniz yada aileniz böyle görüyor. Daha temkinli olmakta fayda var.
aaa ben bunu yeni gördümevet annemde bana bunu dedi biz nolcaz bizi düsünmüyormusun dedionlar beni hic düsünmüyorlar napcam bilmiyorum
erken söylemiş olabilirmisin acaba biraz daha bekleseydin keşke onlarda ailen olarak aynı şeyleri yaşamanı istemedikleri için tepkileri inşşalah sizin için herşey güzel ilerler33 yasımı bitircek bosanmıs cocuksuz 8 yıldır bekar bir bayanım. 8 yıldır bi cok kişiyle tanıstım bazı sebeplerden olmadı.Evlenmek anne olmak bu dünyada cok istedgi sey kimi zaman gizlice aglarım bile...
Faceden bi ablayla tanıstık bi gruptan tabiki beni cok sevdigini begendigni kardeşi oldugunu soyledi tanıstırmak istedi ilk yok falan dedim fakat resmini gorunce cok begendim.Sonra bir tanısın nasip bişey kaybetmezsiniz dedi bende begendigim icin iyi bi konusalım dedim konusmaya basladık geldi yanıma hersey cok guzel 8 sene dir yasamadıgım seyler hem kalbim hem aklım tamam diordu istemsiz.1 1,5 ay gorustuk bulustuk 3 saatlik mesafe var aramızda ama altında arabası sıkıntı olmuyor.Aileme yalansız dolansız anlattım ben bekliyordumki kızım 8 senedir bir kere bile bize kimseyi acmadın adına cok sevindik bereber bi tanısalım falan beklerken siddetle karsı ckmalar uzak olmaz gidemezsin kimbilir kim bikere bosandınbidaha kaldıramayız falan simdi babam benle konusmuo dün aglmıs annem aksam agladı ben bu olayların ortasında aptallastım ben kotu bişey mi yaptım acaba yuva kurmak anne olmak istemek yetişkin bi calısan bireyim bu kadar tepki normali ben ne yapmalıyım konusamadık babmla bagırdı cagırdı soylermisiniz ben nerde hata yapıyorum ve ne yapmalıyım ???yoksa hic iyi olmıycam
ben isten eve evden işe aile kızıyım boyle bişey olunca bi degerlendirmek istedim cunku evlenmek anne olmak istiyorum yasım dolayısıyla...Ben olsam kızımın facede tanıdığı birinin kardeşiye görüşmesine önce tepki gösterebilirdim..
Ama böyle bir tepki yerine araştırır soruşturur tanır ve öyle kararımı bildirirdim..
Bunu isteseniz ailenizden..
Eğer bunu kabul etmezlerse gerçekten de sizi evlendirmeye niyetleri yoktur..
Hem ne demek bir daha aynı tecrübeyi yaşamak istememeleri..
Bir insanın bir defa boşanma hakkı yok ya..
Olmazsa yine boşanabilirsiniz..
ben saklı kalmasın gizli gorusmeyelim gerekirse ailemle de tanıstarayım istedim dürüstlük iyi degilmiş
Evet hata olmuş. Ailen şimdi biliyor ve diyelim ki siz anlaşamadınız ayrıldınız. Bir de bunu ailene anlatma ve bir sürü laf dinleme derdine düşeceksin.canım benim bunları bende düsünüyor biliyorum fakat kucuk bi yerde yasıorum ben bulustugumuzda biri gorur hos olmaz diye cekincelerim olunca o da saklı olmasın ailene bahset bız kocaman insanlarız dedi ben de cok zor elektrk alan yada yada hem mantık hem kalp ikisini yakaladıgım icin soyleme kararı verdimki belki bana destek olur onlarda belki tanısmak ister bana yardımcı olurlar diye düsündüm ama hata yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?