tesekkür ederim oye yapıcamailenize takılmayın bence. 33 yaşında başından evlilik geçmiş birisiniz tecrübesiz değilsiniz ki. karşınızdaki insanı tanımaya bakın. acele etmeyin.
Zaman icinde alıştır ama çok uzatma. Sen iyice tanı partnerini, bigün tanımak için size gelsinler. Sonra sizde gidersiniz. Baban daha sonra rahat rahat araştırır soruşturur.yakınlarından olcakmıs nasıl arastırcaklarms tanımıyolarmış falan filan...
yok artık bu bencilliktir ,nasıl olur da bizi düşünmüyor musun diyebilirler,onlar ölüp gitse bu dünya da sığınacağınız bir liman yok nasıl sizi evlatlarını düşünmezler aklım almıyor.evet annemde bana bunu dedi biz nolcaz bizi düsünmüyormusun dedionlar beni hic düsünmüyorlar napcam bilmiyorum
daha onceki yakındandıZaman icinde alıştır ama çok uzatma. Sen iyice tanı partnerini, bigün tanımak için size gelsinler. Sonra sizde gidersiniz. Baban daha sonra rahat rahat araştırır soruşturur.
Daha önceki evliliğinde böyle bi problem mi olduda ailen böyle tepki verdi.
yok degillerHerkes yazmış nerdeyse ama önce görüştüğünüz kişiden emin olun.Anne ve babanız kaç yaşındalar? Çok mu yaşlılar ?
benimde almıyor inanın sadece kendini düsünüyorlar ben oyle anlıyorumyok artık bu bencilliktir ,nasıl olur da bizi düşünmüyor musun diyebilirler,onlar ölüp gitse bu dünya da sığınacağınız bir liman yok nasıl sizi evlatlarını düşünmezler aklım almıyor.
keske güzelce konusabilseydik bende evlenmek degil tanımak icin size acıkladır derdim ama babam asırı tepki gosterince malesef konusamadıkÇok erken olduğu için belki endişelenmişlerdir diye düşünmüştüm fakat öyle değilmiş , aileniz hiç bir şekilde evlenmenizi istemiyor anlaşılan .
Karşınızdaki kişiden emin olduktan sonra tanıştırmayı düşünebilirsiniz en doğal hakkınız tekrar evlenmek evlat sahibi olmayı istemek.
emin olmak icin iyice tanımam icin zaman ve vakit gecirmek lazım bu konuda keske ailem bana destek verseydiHerkes yazmış nerdeyse ama önce görüştüğünüz kişiden emin olun.Anne ve babanız kaç yaşındalar? Çok mu yaşlılar ?
Konuyu kapatın hiç konuşulmamış gibi , zamanı gelince açıklarsınız artık.keske güzelce konusabilseydik bende evlenmek degil tanımak icin size acıkladır derdim ama babam asırı tepki gosterince malesef konusamadık
tesekkür ederimBiraz daha tanıyın birbirinizi, hala kararlı olursanız ailenizi ikna etmek için çabalarsınız. Gerekçelerinizi, neden onunla evlenmeyi düşündüğünüzü geniş şekilde açıklarsınız. Yaşınız gereği tek başınıza karar alma olgunluğuna ulaştığınızı düşünüyorum. Ancak ilk önce karşıdaki insanın pozitif ve negatif yönlerini iyi analiz etmek ve aile ile ona göre konuşmak gerekir. Hakkınızda hayırlısını dilerim
Yorumlara baktım da kimse sormamış face ten kardeşine kız mı arıyormuş? ve siz de korkmadan tanıştınız öyle mi? iyi birşey başınıza gelmemiş valla. bence anne olmak istiyorum derken fena insanların ağına düşmeyin deFaceden bi ablayla tanıstık bi gruptan tabiki beni cok sevdigini begendigni kardeşi oldugunu soyledi tanıstırmak istedi
hayır beni sevmiş uzun zaman takip etmiş aktif bi grupta sonra yazdı merak etmeyin şimdilik bi fenalık gormedimYorumlara baktım da kimse sormamış face ten kardeşine kız mı arıyormuş? ve siz de korkmadan tanıştınız öyle mi? iyi birşey başınıza gelmemiş valla. bence anne olmak istiyorum derken fena insanların ağına düşmeyin de
ayrı ev imkansız kucuk bi yerde yasıorum burda dogru bulmazlar malesefailen neden bu kadar karşı? kazandığn parayla onlara mı bakıyorsun? Bn öyle hissettim...
bi boşandın bida kaldıramam demeleri yok mu! Resmen psikolojik baskı. Ayrı eve çık mümkünse ailene bu kadar bağımlı olma.. para yardımı ediyorsan yine et ama mutlaka ayrıl o evden .. kendi kararını vermeyi başka türlü öğrenemezsin..
tanıyıpta kızım icimize sinmeyen bazı durumlar sezdim deseydi tamam derdim kı direk tepki verdilerbiraz sakinleşsinler bekle konuyu hiç açma.
Daha sonra madem artık söylemişsin sizinle tanıştırmak istiyorum dersin.
Tanıştıktan sonra fikirleri belki değişir.
Söylediğin gibi iyi biri ise zaten ailen senin kötülüğünü istemez onaylarlar.
Belki de görüşme sırasında ailen senin göremediğin olumsuz tarafları görür. O zaman söylediklerini göz ardı edip inatlaşmadan sevgilini daha dikkatli tanımaya çalış.
İnşaallah mutlu olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?