ozamanda sen anlastın karar verdin anca soyluyosun derler bize danısmadın derlerdi emin olunAma tamam da daha neci tam olarak bilmiyorsunuz ki.
Yani şöyle ilişkinizden bir emin olsaydınız ondan sonra ciddi bir adım atıldığı vakit istişare edebilirdiniz.
Evet dürüstlük iyi ama zaten yanlış bir şey yapmıyorsunuz ama illaki birine söylemem gerekli diyorsanız arkadaşınız veya anlayışlı bir kardeşiniz varsa ona söylemeniz daha uygunmuş.
olabilir anlasamayabilirm cok dogal degilmi bi aile evladına destek vermeli kocaman insanım bu tepkiler niye...Evet hata olmuş. Ailen şimdi biliyor ve diyelim ki siz anlaşamadınız ayrıldınız. Bir de bunu ailene anlatma ve bir sürü laf dinleme derdine düşeceksin.
ben anne olamıycam boyle giderseaaa ben bunu yeni gördümböyle nasıl bencil olabilimiş ya?hem de bi anne.bence siz sadece kendinizi düşünün.kusura bakmayın ama siz de dünyaya bir kere geliyosunuz.ve anne olmak nasip olduğu müddetçe her kadının hakkı.kaldı ki bi insan sadece kendisine baksın diye mi çocuk doğurur?ya da anneniz sizi onun için mi doğurmuş?sizin adınıza çok sinirlendim.lütfen siz kendi yolunuza bakın.
Bende ozaman 2.tercihi seçerdim.ozamanda sen anlastın karar verdin anca soyluyosun derler bize danısmadın derlerdi emin olun
Çok gençsin. Evlenmelisin. Bencillik yapmasınlar. Ben hep yanınızdayız de.evet annemde bana bunu dedi biz nolcaz bizi düsünmüyormusun dedionlar beni hic düsünmüyorlar napcam bilmiyorum
Beni yanlış anladınız. Tepkim yok. Sadece yardım etmeye çalışıyorum. Olabilir anlaşamayabilirim ayrılırım diye düşünüyorsunuz. Tabi ki. Bunda herkes hem fikir ama lise talebeleri gibi kaçamak görüşmeyim, küçük çevrede yaşıyorum insanlar laf etmesin diye ailenize söylemişsiniz. 33 yaşındasınız, lisede değil ki. Neyse kırdı isen özür dilerim. Sanırım sizin fikre ihtiyacınız çok, sevgiyle kalın.olabilir anlasamayabilirm cok dogal degilmi bi aile evladına destek vermeli kocaman insanım bu tepkiler niye...
yok hayır kırmadınız bu tepkiler niye derken ailemi kastettim sizi degil yalnız anlamayın lütfenBeni yanlış anladınız. Tepkim yok. Sadece yardım etmeye çalışıyorum. Olabilir anlaşamayabilirim ayrılırım diye düşünüyorsunuz. Tabi ki. Bunda herkes hem fikir ama lise talebeleri gibi kaçamak görüşmeyim, küçük çevrede yaşıyorum insanlar laf etmesin diye ailenize söylemişsiniz. 33 yaşındasınız, lisede değil ki. Neyse kırdı isen özür dilerim. Sanırım sizin fikre ihtiyacınız çok, sevgiyle kalın.
Demekki asıl sorun kendilerini düşünmeleri .evet annemde bana bunu dedi biz nolcaz bizi düsünmüyormusun dedionlar beni hic düsünmüyorlar napcam bilmiyorum
33 canımBende ozaman 2.tercihi seçerdim.
Nasılsa her ikisine parlayacaklar.
Yaş kaç tı kaçırdım orayı ama en doğal hakkınız sevmek sevilmek çocuk sahibi olmak.
tesekkür ederimAllah aşkına fikirlere saygı duyarak kırmadan bildiğinizi okuyun.
Kolaylıklar....
nasıl bakıcam gidip evlensem ya üzüntüden bişey olursa kalsam yas geciyoaaa ben bunu yeni gördümböyle nasıl bencil olabilimiş ya?hem de bi anne.bence siz sadece kendinizi düşünün.kusura bakmayın ama siz de dünyaya bir kere geliyosunuz.ve anne olmak nasip olduğu müddetçe her kadının hakkı.kaldı ki bi insan sadece kendisine baksın diye mi çocuk doğurur?ya da anneniz sizi onun için mi doğurmuş?sizin adınıza çok sinirlendim.lütfen siz kendi yolunuza bakın.
tek çocuk musunuz?nasıl bakıcam gidip evlensem ya üzüntüden bişey olursa kalsam yas geciyo
bir de abim vartek çocuk musunuz?
haklılar. e sen de doğru düzgün tanımıyorsun. aynı hatayı yapma bence. 4 yıl çıktım 3 yıldır evliyim hala net tanıyorum diyemem. evlenince insanlar başka oluyor bilmen lazım... en az 6 ay kaldı ki o da az bence...uzak olması tanımadıgı insanlar olması arastıramıycak olmaları imiş
Allah allah ailen çok garip, bende cok erken yasta evlilik yaptım hemen ayrıldım. İkinci evliliğimi yıllar yıllar sonra 33 yaşında yaptım.33 yasımı bitircek bosanmıs cocuksuz 8 yıldır bekar bir bayanım. 8 yıldır bi cok kişiyle tanıstım bazı sebeplerden olmadı.Evlenmek anne olmak bu dünyada cok istedgi sey kimi zaman gizlice aglarım bile...
Faceden bi ablayla tanıstık bi gruptan tabiki beni cok sevdigini begendigni kardeşi oldugunu soyledi tanıstırmak istedi ilk yok falan dedim fakat resmini gorunce cok begendim.Sonra bir tanısın nasip bişey kaybetmezsiniz dedi bende begendigim icin iyi bi konusalım dedim konusmaya basladık geldi yanıma hersey cok guzel 8 sene dir yasamadıgım seyler hem kalbim hem aklım tamam diordu istemsiz.1 1,5 ay gorustuk bulustuk 3 saatlik mesafe var aramızda ama altında arabası sıkıntı olmuyor.Aileme yalansız dolansız anlattım ben bekliyordumki kızım 8 senedir bir kere bile bize kimseyi acmadın adına cok sevindik bereber bi tanısalım falan beklerken siddetle karsı ckmalar uzak olmaz gidemezsin kimbilir kim bikere bosandınbidaha kaldıramayız falan simdi babam benle konusmuo dün aglmıs annem aksam agladı ben bu olayların ortasında aptallastım ben kotu bişey mi yaptım acaba yuva kurmak anne olmak istemek yetişkin bi calısan bireyim bu kadar tepki normali ben ne yapmalıyım konusamadık babmla bagırdı cagırdı soylermisiniz ben nerde hata yapıyorum ve ne yapmalıyım ???yoksa hic iyi olmıycam
ilk evliligimde 6 yıl cıkmıstım ayrıca evleniyorum demiyorumhaklılar. e sen de doğru düzgün tanımıyorsun. aynı hatayı yapma bence. 4 yıl çıktım 3 yıldır evliyim hala net tanıyorum diyemem. evlenince insanlar başka oluyor bilmen lazım... en az 6 ay kaldı ki o da az bence...
amin ama nasıl olcakki evlilik karsılar ezip gecemem ya üzüntüden bişey olursa e artık kısmette yok yaş geciyoAllah allah ailen çok garip, bende cok erken yasta evlilik yaptım hemen ayrıldım. İkinci evliliğimi yıllar yıllar sonra 33 yaşında yaptım.
Anneme söyledim baska kimse bilmedi ailemden.
Evlilik için durumlar başladıgında abimler öyle öğrendi. Kimsede bu şekilde yaklaşmadım.
Sanırım ailen seni evlenmeyecek artık bizimle kalacak bize bakar die düşünürken, birden bu şekilde karşına çıkmam hiç hoşlarına gitmemiş.
Bence iyi bi insansa iyice tanı, evlilik inşallah olur.
Kendi evin, kendi ailen, kendi hayatın olsun.
neden sadece siz bakacakmışsınız gibi davranıyorlar o zaman?bir de abim var
amin ama nasıl olcakki evlilik karsılar ezip gecemem ya üzüntüden bişey olursa e artık kısmette yok yaş geciyo
ilk evliligimde 6 yıl cıkmıstım ayrıca evleniyorum demiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?