ben cıkmazdayım

ozamanda sen anlastın karar verdin anca soyluyosun derler bize danısmadın derlerdi emin olun

Evet hata olmuş. Ailen şimdi biliyor ve diyelim ki siz anlaşamadınız ayrıldınız. Bir de bunu ailene anlatma ve bir sürü laf dinleme derdine düşeceksin.
olabilir anlasamayabilirm cok dogal degilmi bi aile evladına destek vermeli kocaman insanım bu tepkiler niye...

ben anne olamıycam boyle giderse

ozamanda sen anlastın karar verdin anca soyluyosun derler bize danısmadın derlerdi emin olun
Bende ozaman 2.tercihi seçerdim.
Nasılsa her ikisine parlayacaklar.
Yaş kaç tı kaçırdım orayı ama en doğal hakkınız sevmek sevilmek çocuk sahibi olmak.

evet annemde bana bunu dedi biz nolcaz bizi düsünmüyormusun dedi onlar beni hic düsünmüyorlar napcam bilmiyorum
Çok gençsin. Evlenmelisin. Bencillik yapmasınlar. Ben hep yanınızdayız de.

olabilir anlasamayabilirm cok dogal degilmi bi aile evladına destek vermeli kocaman insanım bu tepkiler niye...
Beni yanlış anladınız. Tepkim yok. Sadece yardım etmeye çalışıyorum. Olabilir anlaşamayabilirim ayrılırım diye düşünüyorsunuz. Tabi ki. Bunda herkes hem fikir ama lise talebeleri gibi kaçamak görüşmeyim, küçük çevrede yaşıyorum insanlar laf etmesin diye ailenize söylemişsiniz. 33 yaşındasınız, lisede değil ki. Neyse kırdı isen özür dilerim. Sanırım sizin fikre ihtiyacınız çok, sevgiyle kalın.

yok hayır kırmadınız bu tepkiler niye derken ailemi kastettim sizi degil yalnız anlamayın lütfen

evet annemde bana bunu dedi biz nolcaz bizi düsünmüyormusun dedi onlar beni hic düsünmüyorlar napcam bilmiyorum
Demekki asıl sorun kendilerini düşünmeleri .
Yani 1.5 ay , da söylemeniz değil .
Bana kalırsa görüş aklı aklına ,Kalbi kalbine uyarsa, kendine yeni bir hayat kur . Ailen dahi olsa seni isteklerinden mahrum etmemeli .çok bencilce bir tutum sergilemişler

nasıl bakıcam gidip evlensem ya üzüntüden bişey olursa kalsam yas geciyo

uzak olması tanımadıgı insanlar olması arastıramıycak olmaları imiş
haklılar. e sen de doğru düzgün tanımıyorsun. aynı hatayı yapma bence. 4 yıl çıktım 3 yıldır evliyim hala net tanıyorum diyemem. evlenince insanlar başka oluyor bilmen lazım... en az 6 ay kaldı ki o da az bence...

Allah allah ailen çok garip, bende cok erken yasta evlilik yaptım hemen ayrıldım. İkinci evliliğimi yıllar yıllar sonra 33 yaşında yaptım.
Anneme söyledim baska kimse bilmedi ailemden.
Evlilik için durumlar başladıgında abimler öyle öğrendi. Kimsede bu şekilde yaklaşmadı.
Sanırım ailen seni evlenmeyecek artık bizimle kalacak bize bakar die düşünürken, birden bu şekilde karşına çıkmam hiç hoşlarına gitmemiş.
Bence iyi bi insansa iyice tanı, sonunda evlilik inşallah olur.
Kendi evin, kendi ailen, kendi hayatın olsun.

ilk evliligimde 6 yıl cıkmıstım ayrıca evleniyorum demiyorum

amin ama nasıl olcakki evlilik karsılar ezip gecemem ya üzüntüden bişey olursa e artık kısmette yok yaş geciyo

Ne biçim tepki vermişler? Endişelenebilirler ama bunun da yöntemi vardır. Bulunduğu yere gidip komşuya esnafa çalıştığı arkadaşlarına bu kişiyi ve ailesini sorabilirler. Ona göre oturulur bir karar verilir.

neden sadece siz bakacakmışsınız gibi davranıyorlar o zaman?

amin ama nasıl olcakki evlilik karsılar ezip gecemem ya üzüntüden bişey olursa e artık kısmette yok yaş geciyo

ezip geçmiceksin sadece onlara anlatıcaksın senin de bir hayatın olduğunu ve kendini de düşünmen gerektiğini.sadece onları düşünemeyeceğini anlamaları lazım.

ilk evliligimde 6 yıl cıkmıstım ayrıca evleniyorum demiyorum

bu işler seneye bakmıyor ki ya.uzun çıktım iyi bi evlilik olacak az çıktım kötü diye bir şey yok ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…