Ben çocukken......... sanardım!

ben kucukken kiyafetlerin dolapta dura dura kuculdugunu zannederdim
annee bunlar niye kuculuyo ki derdimm :26:
onlar kuculmuyo sen buyuyon demistiii :27:
jeton o zaman dustuu :52:

İlkokulda okula gitmiycem diye tutturunca öğretmen "sen olmayınca ben ders yapamıyorum"demişti..
Ben de yemiştim tabi:)))
O gazla üniversite bile bitirdim:)))

küçükken Atatürk' ün ve sevdiğim öğretmenlerimin hiç günahı olmadığını düşünürdüm :1:

ben küçükken büyümenin çok güzel olduğunu sanırdım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ben kucukkennnnnnnnnn

dunyada sadece turkiye var almanya bi gezegende amerika baska bi gezegende ucakla gelinip gidiliyor saniyordummmmm:9::9::9: ta kiii okulda ogrenene kadar......

Sankiurfa ile urfanin ayri gaziantep ike antebin ayri sehirler oldugunu sanardim cocukluk iste:27:

Kaşarın dişleri sarattığını,peynirinse beyazlattıgını düşünürdüm.
Sonra saçlarımı kesince bir daha uzamayağını,yedikçe kilo almayacağımı :P
telefonla konusunca el sallardım,sanki karşı taraf göreceğini düşünüp,örgü ve at kuyrugundan baska saç modeli olmadıgını, ojeleri asla süremiyeceğimi felan filan. Aklıma geldikçe yazarım :-)

ben kücükken klıplerde hanı sanatcı sarkı soylerken goruntude soylemez ya o sırada sanatcıyı taklıt eden baskası var aynı sesle soyluyor sanırdım D:D:D yanı klıp sankı o an cekılen bısey canlı yayında adamın sesı varken kendı tıpı soylemıosa baskası soyluyor sanırdım:DD:D:

bıde fılmlerde bırı oldugunde gercekten oldugunu sanırdım baska bır fılmde cıktıgında ıse aaa bu kısı olmemısmıydı derdım :D:D:D

ben alanyayı almanya sanardım.. teyzemler her yaz giderlerdi alanyaya.. bende yurt dışına gıttıler sanıp herkese öyle derdim :1::1::1:

Ben çocukken Edip Akbayram 'ın adını EDİBAK BAYRAM sanırdım :60: :60: ne tuhaf bir isim diye düşünmesi uzun yıllarımı alan bu durumu anca lisede düzeltebildim:27:

Back
X