Ben çocukken......... sanardım!

Ben çocukken siyah zeytini çürümüş sanardım :)
bir erkek bir kadını dudağından öptüğünde çocuklarının olduğunu sanırdım :9:
Amcamlar nihat la sivrisineği dinliyolardı.Bende hep onu gerçek sivrisinek sanıyodum.Mikrafonun üzerinde durup ordan konuştuğunu falan sanardım :9:

Bisikletler büyüyünce motor motorlar büyüynce otomobil onlar otobüs kamyon kamyonet tren falan hepsının sıralaması vardı tır da dede oluyordu :D

hazır çorbayı tencerede verıyolar sanardım düşünürdüm o eve gıdene kadar dökülüp soğumazmı acaba dıye :44: :9:

çitleği insanlar yapıştırarak yapıyor zannederdim:)
bu kadar çitleği nasıl yapıyorlar başediyorlar diyede düşünürdüm birde:D:27::27:

Ben kucukken bole catida bir adam oturup elinde bir ip war o ipi sardikca gece oluyo o ipi cozdukce sabah oluo saniyodum hangi kafayla dusunuyosam artik :D :D

Ben de sadece evli çiftlerin bebek sahibi olabileceğine inanırdım :52:
Bir de benim küçüklüğümde Defne Samyeli show tv'de ana haber bülteni sunuyordu, Defne Samyeli'nin gerçek isminin hep ''spiker'' olduğunu sanırdım :9:
Bir de Allah'ın hep gökyüzünde bir yerde olduğunu düşünürdüm, resmini filan çizerdim hep böyle elinde defter sevapları günahları yazıyor :9:
Sihirli Annem'i çok izlerdim ordaki gibi el yordamıyla sihir yapabileceğime inanmıştım hep, bazen evde tek başıma kalınca ''perihan teyzeee'' diye bağırdığımı hatırlıyorum beni duyacak sanırdım :9: :9:
Hakkaten çok cinsmişim ben küçükken ha :9:

Ben çocukken Ay'ın içinde sandalye de dede oturuyor sanırdım :34:

yeşil gözlülerin yeşil,mavi gözlülerin dünyayı mavi gördüğünü sanardım :9:

ben çocukken babaların guclu oldugunu ve hıc canlarının yanmayacagını sanardım :9: babamla oynarken sen babasın canın acımaz kı dermısım :)

ben çocukken babalar hiç ağlamaz sanırdım ama öyle değilmiş ağlarlarmış :14::14:

ben çocukken türkiyede bi savaş çıksa(Rabbim uzak etsin) hemen cüneyt arkının gelip düşmanı yeneceğini sanırdım.o yüzden savaştan korkmazdım nasıl olsa biz yenecez.BEN KARAMURAT :)))

Son düzenleme:
Back
X