- 23 Eylül 2012
- 128
- 3
- 48
- Konu Sahibi BynPofuduk
-
ben çok asosyalim ve daha 17 yaşındayım arkadaş edinemiyorum çünkü utanıyorum konuşamıyorum dershaneye yazıldım herkes kaynaşmış ve ben dışarda kaldım kimseyle konuşamıyorum lütfen yardımcı olun insan içine nasıl karışabilirim yani ne yapmam gerekiyo arkadaş edinmek için
yanlarına gidince kovarlarsa diye biraz çekiniyorumBi tanem,, benimde böyle öğrencilerim oluyor yalnız dolaşıp duruyorlar, bak sana ne tavsiye dicem, rahat olmasan bile rahatmış gibi davran, iki üç kişi konuşuyormu, yanlarına neşeli bir tavırla yaklaş, napıyosunuz falan de. ama çok çok rahatmış gibi davran, biraz numara yapman gerekecek ama bu çekingenliği kıran bir taktik...
hayır canım niye kovalasınlar, kovalayabilecek yapıda birileriyse zaten yanaşma bile. Bak sen neşeli canlı bir şekilde napıyosunuz de ve biriyle ilgili bi kıyafet olabilir takısı olabilir bişeyine iltifat et.. aklına bişey gelmezse. "ayyy bu çok güzelmiş , çok yakışmış de" falan filaaannyanlarına gidince kovarlarsa diye biraz çekiniyorum
tamam teşekkür ederim tavsiyeniz içinhayır canım niye kovalasınlar, kovalayabilecek yapıda birileriyse zaten yanaşma bile. Bak sen neşeli canlı bir şekilde napıyosunuz de ve biriyle ilgili bi kıyafet olabilir takısı olabilir bişeyine iltifat et.. aklına bişey gelmezse. "ayyy bu çok güzelmiş , çok yakışmış de" falan filaaann
Canim benim:)kiyamam sana ben:)kovmazlar olur mu hic oyle sey?belki onlar da seninle konusmak istiyodur ama uzak durdugun icin cekinmis olabilirler.sinifina gir,gulumse,merhaba de.dersle ilgili bisey sor.adini sor.konustukca acilacaksin:)yanlarına gidince kovarlarsa diye biraz çekiniyorum
bi kız geldi yanına oturabilirmiyim dedi öyle tanıştım bi kişiyle kendileri davet ediyo yani ama dersle ilgili soru sormak felan iyi fikirde devamlılığı olurmu hiç bilmiyorumSu an bende bu durumdan muzdaribim.. universiteye basladım ve kimseyle tanısamycam arkadas olamıycam diye inanılmaz korkuyorum. cok zor bisey yasamayan anlamaz heralde. Akşam oldu yine icimde sıkıntılar başladı. napcam bilmiyorum bi an once gecse bitse bu durum. Git konus kaynas demesi kolay da onu yapması.. Bi caresini bulursan bana da söyle
senin gibi kaç tane vardır sonuçta daha yeni başlıyo diğerleri bazı konulara baktımda zamanla kaynaşılıyo felan demişlerSu an bende bu durumdan muzdaribim.. universiteye basladım ve kimseyle tanısamycam arkadas olamıycam diye inanılmaz korkuyorum. cok zor bisey yasamayan anlamaz heralde. Akşam oldu yine icimde sıkıntılar başladı. napcam bilmiyorum bi an once gecse bitse bu durum. Git konus kaynas demesi kolay da onu yapması.. Bi caresini bulursan bana da söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?