• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben çok asosyalim

BynPofuduk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2012
128
3
48
ben çok asosyalim ve daha 17 yaşındayım arkadaş edinemiyorum çünkü utanıyorum konuşamıyorum dershaneye yazıldım herkes kaynaşmış ve ben dışarda kaldım kimseyle konuşamıyorum lütfen yardımcı olun insan içine nasıl karışabilirim yani ne yapmam gerekiyo arkadaş edinmek için

oncelikle sinifa girdiginde gulumse selaam ver. yoksa soguk diye kimse yanasmaz yanina.
sonra aralarinda cok populer olmayan birine yalnizken bir laf at.
hocalar konular hakkinda yorum olur vs.
yavas yavas seni de aralarina alirlar. sonra da cekinmezsin zaten.

Neyden dolayı utaniyosun canim sebeplerin neler kendinde neyi eksik görüyorsun

ben çok asosyalim ve daha 17 yaşındayım arkadaş edinemiyorum çünkü utanıyorum konuşamıyorum dershaneye yazıldım herkes kaynaşmış ve ben dışarda kaldım kimseyle konuşamıyorum lütfen yardımcı olun insan içine nasıl karışabilirim yani ne yapmam gerekiyo arkadaş edinmek için

Bi tanem,, benimde böyle öğrencilerim oluyor yalnız dolaşıp duruyorlar, bak sana ne tavsiye dicem, rahat olmasan bile rahatmış gibi davran, iki üç kişi konuşuyormu, yanlarına neşeli bir tavırla yaklaş, napıyosunuz falan de. ama çok çok rahatmış gibi davran, biraz numara yapman gerekecek ama bu çekingenliği kıran bir taktik...

Bi tanem,, benimde böyle öğrencilerim oluyor yalnız dolaşıp duruyorlar, bak sana ne tavsiye dicem, rahat olmasan bile rahatmış gibi davran, iki üç kişi konuşuyormu, yanlarına neşeli bir tavırla yaklaş, napıyosunuz falan de. ama çok çok rahatmış gibi davran, biraz numara yapman gerekecek ama bu çekingenliği kıran bir taktik...
yanlarına gidince kovarlarsa diye biraz çekiniyorum

Bende yeni üni ye basladim asosyal degilim ama bilerk oyleymisim gibi yapıyorum kimseyle konusmiyorum tek basima oturuyorum kimseyi kaileye almaz gibiyim :-) ve dun kizin biri yazmis whatsapp dan neden konusmuyorsun diye eninde sonunda ayagina geliyolar boylesi daha iyi kuzum

hayır canım niye kovalasınlar, kovalayabilecek yapıda birileriyse zaten yanaşma bile. Bak sen neşeli canlı bir şekilde napıyosunuz de ve biriyle ilgili bi kıyafet olabilir takısı olabilir bişeyine iltifat et.. aklına bişey gelmezse. "ayyy bu çok güzelmiş , çok yakışmış de" falan filaaann

hayır canım niye kovalasınlar, kovalayabilecek yapıda birileriyse zaten yanaşma bile. Bak sen neşeli canlı bir şekilde napıyosunuz de ve biriyle ilgili bi kıyafet olabilir takısı olabilir bişeyine iltifat et.. aklına bişey gelmezse. "ayyy bu çok güzelmiş , çok yakışmış de" falan filaaann
tamam teşekkür ederim tavsiyeniz için

Canim bak etrafina grup olmasa bile belki biri daha gözüne carpar hep yalniz gezen onun yanina yaklas merhaba nasilsin seni hep yalniz görüyorum felan derken arkadas olursunuz sonra ikiniz isinmaya baslarken yavas yavas digerleriylede konusmaya baslarsiniz. Bende üniversteye basladigimda yalnizdim hep öyle kalacak gibi gelmisti ama zamanla arkadasliklar kuruluyor inan. Hep baskalarindan bekleme biraz atilgan olman gerekecek.

Canim benim:)kiyamam sana ben:)kovmazlar olur mu hic oyle sey?belki onlar da seninle konusmak istiyodur ama uzak durdugun icin cekinmis olabilirler.sinifina gir,gulumse,merhaba de.dersle ilgili bisey sor.adini sor.konustukca acilacaksin:)

lisedede sınıftakilerle ilk başta arkadaş olamamıştım sonra bir şekilde kaynaştık amaarkadaşlarımda böyle yüzlerine karşı kardeşim felan diyolar ama arkalarında o kapanmış ama kapalı gibi davranmıyo şunun tipine bak vs diyolar bana bu çok yanlış geliyo ama bilmiyorum ben böyle düşünüyorum bu yüzden pek samimi olmamaya çalışıyorum

Su an bende bu durumdan muzdaribim.. universiteye basladım ve kimseyle tanısamycam arkadas olamıycam diye inanılmaz korkuyorum. cok zor bisey yasamayan anlamaz heralde. Akşam oldu yine icimde sıkıntılar başladı. napcam bilmiyorum bi an once gecse bitse bu durum. Git konus kaynas demesi kolay da onu yapması.. Bi caresini bulursan bana da söyle

Su an bende bu durumdan muzdaribim.. universiteye basladım ve kimseyle tanısamycam arkadas olamıycam diye inanılmaz korkuyorum. cok zor bisey yasamayan anlamaz heralde. Akşam oldu yine icimde sıkıntılar başladı. napcam bilmiyorum bi an once gecse bitse bu durum. Git konus kaynas demesi kolay da onu yapması.. Bi caresini bulursan bana da söyle
bi kız geldi yanına oturabilirmiyim dedi öyle tanıştım bi kişiyle kendileri davet ediyo yani ama dersle ilgili soru sormak felan iyi fikirde devamlılığı olurmu hiç bilmiyorum

senin gibi kaç tane vardır sonuçta daha yeni başlıyo diğerleri bazı konulara baktımda zamanla kaynaşılıyo felan demişler

Back
X