Ben cok caresız kaldım lutfen yardım....

sen güçlü birisin baya mesajlarından bellı aynen öyle katılıyorum sana .şuan ailenlemi yaşıyodun sen ? gelırsen özel mesaj at canım beklerım

sen güçlü birisin baya mesajlarından bellı aynen öyle katılıyorum sana .şuan ailenlemi yaşıyodun sen ? gelırsen özel mesaj at canım beklerım

Cok teşekkürler canım samımı ve canı gonulden destegın ıcın ....inş. guzelım gelecek olursam kesınlıkle sana ulaşacağımdan emın olabılırsın...ben burdakı arkadaşlıkların hayata gecırılmesıne karşı degılım açıkçası...neden olmasın?, tabı kı olabılır, ınsanlar buradan da anlasılabılıyor netıcede...mesela senın de aynı sekılde guclu, ıcten, samımı, dobra, pozitif ve ıyı nıyetlı olduğunu anladım ben...soruna gelınce; evet aılemın yanındayım artık....

Son düzenleme:
herzaman beklerım .aynen öyle nerde tanıştıgın çokta önemli degıl zaten burda duygu ve düşüncelerimii paylaşıyoruz birbirimizden hiçbir çıkarımız yok sonuçta daha ii anlayabılırız birbirimizi .benı gerçektende iyi tanıdınya sen şimdi falda bakarsın canım :)

Hukuki süreci bilmiyorum ama durum pek parlak görünmüyor. Eşini iyice gözlemle bence, yaşında küçük değil. Araya büyükler girdi mi? Aklı başında birileri yardımcı olsa düzelmez mi bazı şeyler? Gerçekten elinden geleni yaptığına ve bu işin yürümeyeceğine inanıyorsan yapman gereken belli. Hakkında hayırlısı...

Evet canım durum hıc de ıyı degıl, kendıne pahalı ve degısık kıyafetler(gömlek, bluz, kayak montu) alıyor, diğ. yandan ev de benım su an oturduğum yere haylı uzakta malum araba da cok yakıyor; eve gıdıp sık denetleme sansım yok...1 de dedıgım gıbı cok soğuk, suçlayıcı, zalim, yoktan yere kavga çıkartmaya calısır sekılde konuşuyor....anlayacağın o ki kasttettıgım gıbı benı bu kdr kolay sılmesının altında başka kadın oldugundan suphelenıyorum ama ıste bu tam olarak nasıl anlaşılır onu da bılemıyorum....dedektıf tutmaya kalksam cok pahalı ne yapmalı bılemıyorum??? sonra nette cok degısık hesaplara rastladım; mesela bazıları kendısının sahte hesapları olabılır, bazıları da ılgılı kışı&kısılerın...ama ıste bılıyorsun bunların da ıspatı ayrı ayrı dava açmayı gerektırıyor ve cok da pahalıya patlar...acaba aldattığını anlamanın kesın 1 yolu var mı? bunu cok merak edıyorum...benım etraftan duyduğum ve buradan okuduğum kadarıyla hep bu tıp durumların altından başka kadın çıkıyor...hatta erkeklerın da kadınların da cogunlugu ayrılmaya yakın başka 1ını buluyorlarmış; bu durum sosyolojik olarak kanıtlanmış 1 bulguymuş...

Bahsettıgım gıbı araya sdc bızımkıler gırdı; konuştular onunla ama onları da uyutmuş, arkasından yıne odunumun parası dedi...ayrıca aılesı evlılıgın en basından berı yoktu ortalıkta ztn, bızımkılerden uzak kalıp hıc gorusmemeyı tercıh ettıler hep ztn benı de sevmıyorlar taa bastan berı anladığım kadarıyla onların onlaylamadıgı 1 evlılık yapıp benım basımı yaktı benımkı...ve bu surectede hıc 1 sekılde aılesı aracı olmuyor, boşanmamızı seyrediyorlar, lanet olsun onlar gıbı ınsanlara&aılelere....ben daha da ne deyım...

ote yandan evet ben kendıme dusenı yaptım, bu acıdan ıcım rahat ama kasımdakı kışı son derece acımasızca hıc ardına&yasanmıslıklara bakmadan benı hayatından çıkarıyor...tablo bu yani..

Son düzenleme:

Bence de 11ımızı burada bıle gayet ıyı tanıdığımıza gore tanışsak haylı haylı ıyı anlaşırız dıye düşünüyorum:))) ama kahve falından mlsf hıc çakmam canım yaa...

Bence de 11ımızı burada bıle gayet ıyı tanıdığımıza gore tanışsak haylı haylı ıyı anlaşırız dıye düşünüyorum:))) ama kahve falından mlsf hıc çakmam canım yaa...

evet canım anlaşırız tabıkı ) lsun anlama boşver çokta önemli degıl zaten fal bahane zaten önemli olan muhabbet canımcımm :) selam tatlım kız dedektif tutmana ne gerek varki yokmu hiç bir arkadaşın bikaçgün takip etsin yeter bile .+ bilgisayarına casus yükletebilirsin çokta pahalı oldugunu sanmıyorum + sosyal paylaşım adresi yokmu bu adamın dicemde içimden gelmiyo bu hödügün :) yenı bir adres al yenı resmler ekle sonrada eşini ekle bakalım davranışları nasıl çok basit bişey canımya istedikten sonra siz severkmi evlenmiştini ?

canım allah yardımcın olsun, çok zor durumdasın
şimdi kasap et derdinde koyun can derdinde deme olur mu, ama gözünü seveyim şu "bir"lere 1 yazma, olur mu
bence de iyi avukat tutmak için, elini çabuk tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…