Ben cok caresız kaldım lutfen yardım....

DEREN82

TATLI CADI
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2013
396
2
26
Diğer
Arkadaslar konumu daha önceden buraya detaylı yazmıştım. O hayırsız once kendı evı terketmısıtı(ayrılalı 3 ay oluyor) sonra da o zmndan berı ne arıyor soruyor, en son konuştuğumuzda hala teblıgatı sen gönder dıyor..cunku evı terkeden kendı old. için kusurlu, ayrıca ortada oyle boşanmayı özellıkle cekısmelı boşanmayı gerektirecek sebepler de yok dolayısıyla hala benı anlaşmalı boşanmaya ıkna etmeye çalışıyor. Dıg. yandan av. bana kıra gelırım old. için (çalışmıyorum, çocuk da yok) nafaka almak ıcın ayrı eve cık dedı ama benım yenı evın kırasıydı, gıderlerıydı karşılayacak gucum yok...herıfın de davayı ne zmn açacağı bellı degıl benı bezdırıp surunduruyor işte...diğ. yandan ortada mal paylaşımı var; tabıı su zamana kdr olan oldu, mal kaçırdığı kesın 1 kere...kendı de bu arada ne haltlar karıştırıyor artık Allah bılır....(ben bu kdr sure cınsellık yasamadan durduğunu hıc zannetmiyorum, ztn kendını bılmez, dengesız, alkolıgın teki..) sız olsanız ne yapardınız? sonuçta benım de yasım ılerletıyor (38 yasındayım) ve hayatımı yenıden düzene koymak ıstıyorum...Allah askına sız olsanız ne yapardınız veya ne onerırsınız? acil fikirlerınıze ihtıyacım var...

Son düzenleme:
Arkadaslar konumu daha önceden buraya detaylı yazmıştım. O hayırsız once kendı evı terketmısıtı(ayrılalı 3 ay oluyor) sonra da o zmndan berı ne arıyor soruyor, en son konuştuğumuzda hala teblıgatı sen gönder dıyor..cunku evı terkeden kendı old. için kusurlu ve hala benı anlaşmalı boşanmaya ıkna etmeye çalışıyor. Dıg. yandan av. bana kıra gelırım old. için (çalışmıyorum, çocuk da yok) nafaka almak ıcın ayrı eve cık dedı ama benım yenı evın kırasıydı, gıderlerıydı karşılayacak gucum yok...herıfın de davayı ne zmn açacağı bellı degıl benı bezdırıp surunduruyor işte...kendı de bu arada ne haltlar karıştırıyor artık Allah bılır....(ben bu kdr sure cınsellık yasamadan durduğunu hıc zannetmiyorum, ztn kendını bılmez, dengesız, alkolıgın teki..) sız olsanız ne yapardınız? sonuçta benım de yasım ılerletıyor (38 yasındayım) ve hayatımı yenıden düzene koymak ıstıyorum...Allah askına sız olsanız ne yapardınız veya ne onerırsınız? acil fikirlerınıze ihtıyacım var...

Neden davanızı kendiniz gidip açmıyorsunuz?
Bunu anlamadım...

Neden davanızı kendiniz gidip açmıyorsunuz?
Bunu anlamadım...

Cunku avukatım sen her halukarda bekle madem o ıstıyor bu kdr boşanmayı o açsın dedı, ayrıca her seye rağmen davayı açan daha dezavantajlı duruma düşer dedi ve ben de alacağımı almak ıstıyorum açıkçası; kendısı ve aılesı benı bu kdr surundurdugu ve 1 nevı 'hadı yuru yallah sımdı sen gıt sıra başkalarında gıbısınden nasıl diyım metres, kapama' muamelesı yapıldığı ıcın haklı olarak diş bılıyorum onlara...

Son düzenleme:
Cunku avukatım sen her halukarda bekle madem o ıstıyor bu kdr boşanmayı o açsın dedı, ayrıca her seye rağmen davayı açan daha dezavantajlı duruma düşer dedi ve ben de alacağımı almak ıstıyorum açıkçası; kendısı ve aılesı benı bu kdr surundurdugu ve 1 nevı 'hadı yuru yallah sımdı sen gıt sıra başkalarında gıbısınden nasıl diyım metres, kapama' muamelesı yapıldığı ıcın haklı olarak diş bılıyorum onlara...

Avukatınızı değiştirmenizi tavsiye ederim.
Sanırım bilgisiz birine denk gelmişsiniz.
Dava açan dezavantajlı falan olmaz.
Gerekçelerinizi ve taleplerinizi yazar açarsınız davanızı.
İspatlandığı sürece hakimin takdiridir.

Davayı açan niye dezavantajlı oluyormuş onu anlamadım!!! Ki bende bir avukatım hiç böyle birşey duymadım. Aksine mal kaçırdığı kesin diyorsunuz. Yerinizde olsam davayı açar ve mallar üzerine tedbir kararı aldırırdım ki satamasın. Evlilikte kusurlu taraf eşiniz ise sizin bir kaybınız olmaz. Avukatınızı eşiniz tanıyor olabilir mi? Aralarında bir anlaşma olmasın sakın?

bencede süründür onu eski konularınada baktım az çok sen ıyı dayanmışın bu adama bravo valla

Davayı açan niye dezavantajlı oluyormuş onu anlamadım!!! Ki bende bir avukatım hiç böyle birşey duymadım. Aksine mal kaçırdığı kesin diyorsunuz. Yerinizde olsam davayı açar ve mallar üzerine tedbir kararı aldırırdım ki satamasın. Evlilikte kusurlu taraf eşiniz ise sizin bir kaybınız olmaz. Avukatınızı eşiniz tanıyor olabilir mi? Aralarında bir anlaşma olmasın sakın?

Bılemıyorum av. böyle bılgılendırdı...Yok tanımadığına emınım, ama soyle 1 sey var oraya gıdınce ogrendık avukatın eşi benımkının hemsehrısı cıktı. O zmn konusu açılmışken danışayım sıze; bu durumda bızım ıddıanamemızın karsı tarafa ıletılmesı mumkun mu sızce? yoksa avukatıma profesyonel davranacağı hususunda guvenebılır mıyım?

Son düzenleme:
bencede süründür onu eski konularınada baktım az çok sen ıyı dayanmışın bu adama bravo valla

Öyle öyle canım tek kelımeyle psıkopatın 1i...ben de kendıme sasırıyorum açıkçası sandığımdan daha guclu çıktım...ayrıca cınsın hayatımdan çıkmasıyla av. parasıydı, yenı eve kıraya çıkmaydı derken 1 dolu maddı sıkıntı ıle de karsı karsıya kaldım, Rabbim bana sabır versın ne dıyım!!!...

Pekı sızce ben su halımle nafaka alabılırmıyım aylık 8,9 mılyar kdr da maaşı var sanıyorum (tahminen cunku benden maaşı, banka hes. hatta tum sosyal medya uygulamaları dahıl) her tur bılgısını saklardı, yani anlayacağınız tam catmısım ben püsküllü belaya, işim zor...ztn anladığım kadarıyla nakıt malvarlığını rahatlıkla gızlı hes. fln açtırarak kacırabılıyorlar ve ıspatı da zor...sdc; ev&araba somut 1 sekılde ıspatlanabılıyor gibi...gercı av. para için 'ıstırtad davası' acabılırsınız dava netıcelenınce demıstı...bılemıyorum tabii yıne de hakkımı tam olarak alabılır mıyım?

Son düzenleme:
Pekı sızce ben su halımle nafaka alabılırmıyım aylık 8,9 mılyar kdr da maaşı var sanıyorum (tahminen cunku benden maaşı, banka hes. hatta tum sosyal medya uygulamaları dahıl) her tur bılgısını saklardı, yani anlayacağınız tam catmısım ben püsküllü belaya, işim zor...ztn anladığım kadarıyla nakıt malvarlığını rahatlıkla gızlı hes. fln açtırarak kacırabılıyorlar ve ıspatı da zor...sdc; ev&araba somut 1 sekılde ıspatlanabılıyor gibi...gercı av. para için 'ıstırtad davası' acabılırsınız dava netıcelenınce demıstı...bılemıyorum tabii yıne de hakkımı tam olarak alabılır mıyım?

Bilemem ki ben hukukçu değilim.
Ancak bu bilgisiz avukatınızı değiştirmeseniz hiç bir şey alamazsınız bence.

Anlıyorum ama bızım soyle 1 sorunumuz oluştu su donemde; 3 Av.ıle konuştuk, sankı en ıyısı bu gıbı gelmıstı...dıgerlerı cok da güven vermedı açıkçası...

Anlıyorum ama bızım soyle 1 sorunumuz oluştu su donemde; 3 Av.ıle konuştuk, sankı en ıyısı bu gıbı gelmıstı...dıgerlerı cok da güven vermedı açıkçası...

Güven meselesini bilemem de...
En basit konuyu bile bilmemesi garip değil mi?

Güven meselesini bilemem de...
En basit konuyu bile bilmemesi garip değil mi?

O halde yıne yenı 1 tanesını araştıracağım; pekı sızlerın bıldıgınız ozelden onerebılcegınız ankarada 1 bayan av. var mı? cok makbule gecerdı ınanın...1 de benım kıraya çıkmam nafaka almamı kolaylaştırır mı?yanı nafaka alamama durumum var mı?yoksa hakım aılesının yanında kalsaydı, altında kotu nıyet var dıye mı bakar?

O halde yıne yenı 1 tanesını araştıracağım; pekı sızlerın bıldıgınız ozelden onerebılcegınız ankarada 1 bayan av. var mı? cok makbule gecerdı ınanın...1 de benım kıraya çıkmam nafaka almamı kolaylaştırır mı?yanı nafaka alamama durumum var mı?yoksa hakım aılesının yanında kalsaydı, altında kotu nıyet var dıye mı bakar?

Tekrar ediyorum ben hukukçu değilim. Bilemem..
Avukat tanıdığım da yok maalesef.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

siz oyalandıkça kocanız tüm mallarını başkasının üstüne yapar sizde hiçbirşey alamazsınız
belklide yapmıştır bile
bu konularda hiç bilgim yok şuan farazi konuşuyorum başka bi avukatada danışmanızı öneririm

Laale;29382945]Tekrar ediyorum ben hukukçu değilim. Bilemem..
Avukat tanıdığım da yok maalesef.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.[/QUOTE]

İnsallah..

siz oyalandıkça kocanız tüm mallarını başkasının üstüne yapar sizde hiçbirşey alamazsınız
belklide yapmıştır bile
bu konularda hiç bilgim yok şuan farazi konuşuyorum başka bi avukatada danışmanızı öneririm

Aynen öyle..yapmıştır ama ben de mal kaçırma davası açarım o se.....sıze...

Son düzenleme:
Kız kardeşim boşanma davasını kendi açtı barodan ücretsiz avukat temin ettîk 60 bin tazmînat 1000 tl nafaka îstedi 1 tane kızı var anlaşma yoluna gidildi 25 bin tl tutan altınlarını aldı 15 bîn tazminat 600 tl nafaka aldı avukatınızı değiştirin derim ben

Davayi ilk acan dezavantajli olur diyen bir avukat mi?hangi davada gorulmus bu??? Arkadasim dilekceni bir an once ver.dilekce ile birlikte tedbir iste.ustune olan ne varsa (mal, banka hesabi vb) dilekceyi verdiginiz tarihten itibaren geriye donuk 1 yil icerisindeki banka hesap hareketleri, mal devir islemi ne varsa arastiriliyor.eger yuklu miktarda para cekilmis ve 2. sahislara mal devir islemi yapilmis ise mal kacirdigina kanaat getiriyor hakim. 3. Sahislara devir islemi yapilmis olsa dahi hakim senin hakkinin odenmesine hukmediyor.ben bosanirken benim avukatim beni boyle yönlendirdi. Senin avukatinin aksine bir an once bosanma dilekceni ver ve davani ac dedi.avukatini degistir bence ve vakit kaybetmeden davani ac.hakkinda hayirlisi olsun...

Davayi ilk acan dezavantajli olur diyen bir avukat mi?hangi davada gorulmus bu??? Arkadasim dilekceni bir an once ver.dilekce ile birlikte tedbir iste.ustune olan ne varsa (mal, banka hesabi vb) dilekceyi verdiginiz tarihten itibaren geriye donuk 1 yil icerisindeki banka hesap hareketleri, mal devir islemi ne varsa arastiriliyor.eger yuklu miktarda para cekilmis ve 2. sahislara mal devir islemi yapilmis ise mal kacirdigina kanaat getiriyor hakim. 3. Sahislara devir islemi yapilmis olsa dahi hakim senin hakkinin odenmesine hukmediyor.ben bosanirken benim avukatim beni boyle yönlendirdi. Senin avukatinin aksine bir an once bosanma dilekceni ver ve davani ac dedi.avukatini degistir bence ve vakit kaybetmeden davani ac.hakkinda hayirlisi olsun...

Demek oyle, sagol canım cok yardımcı oldun, hayret 1 sey ben anlamadım ya bana hıc 1ı bu kadarını soylemedı; hem de acık acık sorduğum halde...

Back
X