Arkadaslar konumu daha önceden buraya detaylı yazmıştım. O hayırsız once kendı evı terketmısıtı(ayrılalı 3 ay oluyor) sonra da o zmndan berı ne arıyor soruyor, en son konuştuğumuzda hala teblıgatı sen gönder dıyor..cunku evı terkeden kendı old. için kusurlu, ayrıca ortada oyle boşanmayı özellıkle cekısmelı boşanmayı gerektirecek sebepler de yok dolayısıyla hala benı anlaşmalı boşanmaya ıkna etmeye çalışıyor. Dıg. yandan av. bana kıra gelırım old. için (çalışmıyorum, çocuk da yok) nafaka almak ıcın ayrı eve cık dedı ama benım yenı evın kırasıydı, gıderlerıydı karşılayacak gucum yok...herıfın de davayı ne zmn açacağı bellı degıl benı bezdırıp surunduruyor işte...diğ. yandan ortada mal paylaşımı var; tabıı su zamana kdr olan oldu, mal kaçırdığı kesın 1 kere...kendı de bu arada ne haltlar karıştırıyor artık Allah bılır....(ben bu kdr sure cınsellık yasamadan durduğunu hıc zannetmiyorum, ztn kendını bılmez, dengesız, alkolıgın teki..) sız olsanız ne yapardınız? sonuçta benım de yasım ılerletıyor (38 yasındayım) ve hayatımı yenıden düzene koymak ıstıyorum...Allah askına sız olsanız ne yapardınız veya ne onerırsınız? acil fikirlerınıze ihtıyacım var...
Son düzenleme: