ben cok dengesizim :( ne istediğimi bilmiyorum

snowflake6467

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
355
131
133
bazen ne istediğimi bilmiyorum ya siz de ölemisiniz bazen kararlarınızda tutarsızlık varmı bişiye karar verip sonra pişman oluyormusunuz ya da kararsız kalıyormusunuz .... ya da ne bilim hersey iyi olsun die düşünüp fedakarlık yapıp karar aldınız olup sona onu hiç almamıs gibi dengesizlesiomusunuzzz

kararsızımdır ama veremediğim kararlar yüzünden pişman olmam..elim kolum bağlandıysa her işte vardır bir hayır der kararsızlığımı karamsarlığa dönüştürmem..her işte vardır bir hayır..

Benim durumum biraz daha değişik;
Ne istediğimi bilirim bu konuda kararsızlık yaşamam ama onu yapamayınca dengesizleşirim.

bazen ne istediğimi bilmiyorum ya siz de ölemisiniz bazen kararlarınızda tutarsızlık varmı bişiye karar verip sonra pişman oluyormusunuz ya da kararsız kalıyormusunuz .... ya da ne bilim hersey iyi olsun die düşünüp fedakarlık yapıp karar aldınız olup sona onu hiç almamıs gibi dengesizlesiomusunuzzz

Evet oluyorum.
Hele karşımdaki dengesizse ben daha çok dengesizleşiyorum.
Kalbim ve mantığım savaşa giriyor ve kararsızlıklar yaşıyorum sık sık.

Son düzenleme:
Deli gibi ısrar kıyamet ben ingilizce kursuna gidicem! Üniversite 4.sınıf oldum, mezun olunca gidemem!!!! diye yırtındım. Şimdi kayıt oldum aradan iki gün geçti nasıl yetişcem, okula, kursa, sınavlara, alese diye tutuştum. Acaba mezun olunca mı gitseydimdimdim derken neyse olan oldu hallederiz deyip geçiyorum:9:

hyr oğlak burcuyum nişanlılmda oğlak ondanm mı böleyim ben acaba ya kararsızlık derken böle bazen cok sıkılıyorum bişiyi düşünürken yapmakla yapmamakl arasında kaklıyorum yaa

Of o kararsızlık,zaten acaba pişman olur muyum demekten kaynaklanıyor.

Yine de ne derler bilirsin,en kötü karar,kararsızlıktan iyidir :)

Bazen kısmet,hayırlısı böyleymiş demek lazım.

Ben de kararsızlık yaşıyorum.Pişman olmamaya çalışıyorum.
Sonuç istediğim gibi olmazsa,demek böyle olması gerekiyormuş diye düşünmeye çalışıyorum.

Back
X