ben cok hastayim

Sizin davanız yok mu neden aynı evde yaşıyosunuz

Arkadaşlar ciddiye alıp cevap atmayın lütfen.
Eşi arkadaşı aldatıyor hastalık kapmış
Taşınıyordu geçen kesin boşanıyordu
Düzenli olmazsa eşi boşayacakmış
Şimdi de baska bi sey.

Hayal dünyası cok geniş. En son bir daha baslık açmayacağım diyordunuz? Ne oldu? Biz size yazmaktan bıktık usandık.

yanlisiniz var ben bu hastaligi ilk esimden kaptim bundan degil.siz istemiyorsaniz yazmayon digerleirni neden engelliyorsunuz.

ben hala bu kişinin konularını yazan kişiyle en son sarımanolya olarak tanıdığımız kişinin metin yazarının aynı olduğunu düşünüyorum.

Esiniz insanlıktan nasibini almamış, net. Bir daha o hasta oldugunda siz de ayni muameleyi ona gosterin. Ilgilenmeyin, inanmayın, numara yaptigini dusunuyorum diyin. Misilleme yapin. Neler yasadiginizi, hissettiginizi anlasin. Biraz olsun empati yapmayi ogrenebilir belki.

Bence bu mutsuz evliliğe katlanmanizin temel nedenlerden bir tanesi aileniz tarafından yeterli kadar ilgi ve sevgi görmediğiniz. Görseydiniz ve kendi değerinizi hissederek bilseydiniz baştan bu adamla evlenmezdiniz. Maalesef bahsettigim değer hissi eksikliği ilişkilerimizi çok olumsuz etkiler. Ve bizi hareketsiz kılar. Sizi bunun için yargilamiyorum bile hala o evlilikte bulunduğunuz için

yanlış anlamayın da yaşım geçti diye evlenmeyin hanımlar diyorsunuz, size sevgisi saygısı olmayan adamla evli kalıyorsunuz. ben şaşırıyorum böyle işlere.. neden böyle? : (

Hasta olmayan hastanın halinden anlamıyor gerçekten. Tembellik yaptığımızı düşünüyorlar. Bir de insan annesi dışında kimse merhamet göstermiyor.

Bu kadar kisa bir surede birbirizden nefret edecek kadar ne yasadiniz valla hayret ediyorum.Ayrica neden katlaniyosunuz birbirinize kanli bicakli hale gelmissiniz resmen kalacak baska.yeriniz yokmu bosanincaya kadar ailenize gidin yada bur ev tutun yada o gitsin

yanlisiniz var ben bu hastaligi ilk esimden kaptim bundan degil.siz istemiyorsaniz yazmayon digerleirni neden engelliyorsunuz.
Hiç öyle demediniz zaten boşanacağım ondan vs dediniz. ev tutuyorum ayrılıyorum dediniz sonra düzene taktınız senaryolar mükemmel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…