ben cok hastayim

Bloss ev tuttugumu soyledim kaporayi verdim dedim.bu kez ciddi misin bitti mi kesin niye acele ettin diyor eylule kadar deneseydik.diyor
Adam senin aklınla oynuyor. Hayatını düzene koymak istiyorsan bu adamdan ayrılıp tedavi olman lazım. Takıntılarından kurtulmalısin, kaybettiğin özgüvenini tekrar geri kazanmalısın. Takıntıların olduğu sürece yalnız evlilik değil, insani ilişkilerin hep sekteye uğrar.
Çok çabuk etkileniyorsun bana hala ayrılmazsın gibi geliyor.
Hakkında hayırlısı olsun.

toparlama durumu malesef yok artik.4 eylulu bekliyotum.ayrica millet linc etmwye cok merakli.umursamiyorum yazdikalrini artik
Millet kendi kocasını bosasın bakalım once. Herkes anlatıyor sankı yasadıklsrını bosverın. Hakkınızda hayırlısı olsun. Evlılık zor.i bir kurum. Cok fena sovesim var bu erkeklere.

Pardon da nu adam da bu kizi sevmezken neden evlendi o zaman. Bi de üstüne cocuk yapıp yapmadığı eziyet kalmıyor. Diyelim ki adam dediginiz gibi sevmiyor olsun bu yaptığı eziyetkere ettigi hakatetkere gerekçe midir. Bj de Allah in huzuruna durup namaz kılıyor ama Allah in emanetine hastayken yaptıklarına bakın. Ki tansiyonu da beyefendi bizzat kendisi ölçüp düşük olduğunu görüyor. Konu sahibi kendisi artık psikolojik olarak yıprandığı için ne yapmasi gerektigini bilemiyor kafasi dogal okarak karışık kolay degil yuvayi yıkmak.

Canım benim ya insan değer görmek sevilmek için neler yapıyor ahhh bu erkekler ya minicik bebekle ne güzel yuvanız olmuş çok mu zor biraz anlayış ya o bebeğin de hakkına giriliyor. Sevgisiz bir ortam iliklerine işliyor yavrucağın

Hasta halinle sana sifa diliyorum yeni hayatin icicn lutfen geri adim atma lutfen.evine yerles bebegini al. En azindan hastayken kendi isini kendin yaparsin onun bunun lafini cekmessin.kufur edicektm ama bu defa bani uzun yiyecegim.onun bunun derken sen anladin canim.tum iyilikler seninle olsun...

Vallahi arkadasim ben senin derdini anlamiyorumkiii... anlayamiyorum.. bosanacam demistin.. simdi baslik olarak" bence bosanmamalisin" yazmissin ilk buna cevap ver bencd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…