ben cok hastayim

Cuma ev tutmuştu sonra adama yalvardı daha titiz olacagim, takintilarimi kendi kendime çözeceğim, senin suyuna gideceğim diye.
Adam da lütfederek şimdilik affetti.

Bak şurda bizbizeyiz. Acayip işkillendim, beyazlalecim siz misiniz kuzum?
Bahsettiğim üye değilseniz onun türevi olduğunuz belli. Türlü psikolojik işkenceler yaşayıp, buraya içinizi ağlayarak dökmekten başka bir meziyetiniz yok mu? Kendiniz için bir iyilik yapıp, bu adamdan kurtulmaya(ya da adamı kurtarmaya) niyetiniz yok mu?

Ya şu çok bilen arkadaşlara da ayrı sınır oluyorum. Bı kadon gelmıs dert anlatıyor. Hemen üşüşğyorlar sen daha cok yazacaksın,biz sana cok dedik. Hepınız gıcıksınız. Reelde de takılmadım hıcbır zaman boyleleriyle. İçini dokuyor ınsanlar size mı soracaklar anasını satayım , yok daha cok gelırsın daha cok yazarsın.yazarsa yazar size ne.
Konu sahıbı Allah yardımcınız olsın. Burnunu surtsenız bıraz bosanmayı dusunmeden once. Cocugu alıp gitsenız falan bi süre.düzelme toparlanma durumu yok mu

demli çay ishali azaltır
Tansiyonun için tuzlu ayran
Mutlaka dra git
Acil şifalar kuzum
Allah yardımcın olsun ona merhamet diliyorum

Bosanacagin adamin her dediğini yapma kafaya da takma. Surekli ayni konular uzerinden dert yanıyorsun
Seni sevmiyor,bitmis sana olan sevgisi saygısı. Ailenin yanina git cekmeye değer mi? Yinede allah yardimcin olsun

toparlama durumu malesef yok artik.4 eylulu bekliyotum.ayrica millet linc etmwye cok merakli.umursamiyorum yazdikalrini artik

Sende ona bakma hatta bagır cagır gozlerın dolu dolu olacagına ona saydır baksın bı zahmet onunda cocugu ay boyle erkekler benı ıllet edıyor esım bana oyle bısey dese cocugunuda al defol gıt derım napıosa yapsın ıcınde vıcdan yok ama namaz kılıyoo

simdi arkadaşına bir mesaj atmis cok zorlu imtihanlardan geciyorum diye.hasta yatan kadina yaptigi muameleye bak.bir de kalkip namaz kiliyor.dedim zaten sen bosuna namaz kiliyorsun dedim.

Sende ona bakma hatta bagır cagır gozlerın dolu dolu olacagına ona saydır baksın bı zahmet onunda cocugu ay boyle erkekler benı ıllet edıyor esım bana oyle bısey dese cocugunuda al defol gıt derım napıosa yapsın ıcınde vıcdan yok ama namaz kılıyoo

iste dedim namazi bosuna kiliyordun sen dedim.senin yaptigin egilip egilip kalkmak dedim.Allah hasta yatan karina boyle mi davranmani tavsiye eder dedim

Anlıyorum çok zor el kadar bebekle boşanmak ağır gelir ama bundan kötü olmaz inan,4 eylülde bı cesaret boşa bu bu adamı sonrası Allah kerim. İnsan değil seni içten içe curutecek,bırak kendine değer ver. İyi ki diyeceğin gunler gelecek gor de bak. Allah yüreğine ferahlık versin.

amin cok sagolun

zaten davayi o acti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…