- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.802
- 198
- Konu Sahibi canimyavrumm
-
Cuma ev tutmuştu sonra adama yalvardı daha titiz olacagim, takintilarimi kendi kendime çözeceğim, senin suyuna gideceğim diye.Bu kadar kisa bir surede birbirizden nefret edecek kadar ne yasadiniz valla hayret ediyorum.Ayrica neden katlaniyosunuz birbirinize kanli bicakli hale gelmissiniz resmen kalacak baska.yeriniz yokmu bosanincaya kadar ailenize gidin yada bur ev tutun yada o gitsin
toparlama durumu malesef yok artik.4 eylulu bekliyotum.ayrica millet linc etmwye cok merakli.umursamiyorum yazdikalrini artikYa şu çok bilen arkadaşlara da ayrı sınır oluyorum. Bı kadon gelmıs dert anlatıyor. Hemen üşüşğyorlar sen daha cok yazacaksın,biz sana cok dedik. Hepınız gıcıksınız. Reelde de takılmadım hıcbır zaman boyleleriyle. İçini dokuyor ınsanlar size mı soracaklar anasını satayım , yok daha cok gelırsın daha cok yazarsın.yazarsa yazar size ne.
Konu sahıbı Allah yardımcınız olsın. Burnunu surtsenız bıraz bosanmayı dusunmeden once. Cocugu alıp gitsenız falan bi süre.düzelme toparlanma durumu yok mu
ailem yokBosanacagin adamin her dediğini yapma kafaya da takma. Surekli ayni konular uzerinden dert yanıyorsun
Seni sevmiyor,bitmis sana olan sevgisi saygısı. Ailenin yanina git cekmeye değer mi? Yinede allah yardimcin olsun
Allah razi olsun guzel.kardesimdemli çay ishali azaltır
Tansiyonun için tuzlu ayran
Mutlaka dra git
Acil şifalar kuzum
Allah yardımcın olsun ona merhamet diliyorum
iste dedim namazi bosuna kiliyordun sen dedim.senin yaptigin egilip egilip kalkmak dedim.Allah hasta yatan karina boyle mi davranmani tavsiye eder dedimSende ona bakma hatta bagır cagır gozlerın dolu dolu olacagına ona saydır baksın bı zahmet onunda cocugu ay boyle erkekler benı ıllet edıyor esım bana oyle bısey dese cocugunuda al defol gıt derım napıosa yapsın ıcınde vıcdan yok ama namaz kılıyoo
O ne dedı cok merak ettımiste dedim namazi bosuna kiliyordun sen dedim.senin yaptigin egilip egilip kalkmak dedim.Allah hasta yatan karina boyle mi davranmani tavsiye eder dedim
he he haklisin dedi dalga gecer gibiO ne dedı cok merak ettım
amin cok sagolunAnlıyorum çok zor el kadar bebekle boşanmak ağır gelir ama bundan kötü olmaz inan,4 eylülde bı cesaret boşa bu bu adamı sonrası Allah kerim. İnsan değil seni içten içe curutecek,bırak kendine değer ver. İyi ki diyeceğin gunler gelecek gor de bak. Allah yüreğine ferahlık versin.
zaten davayi o actiAnlıyorum çok zor el kadar bebekle boşanmak ağır gelir ama bundan kötü olmaz inan,4 eylülde bı cesaret boşa bu bu adamı sonrası Allah kerim. İnsan değil seni içten içe curutecek,bırak kendine değer ver. İyi ki diyeceğin gunler gelecek gor de bak. Allah yüreğine ferahlık versin.
Defolsun gitsin,rezil herif. Gucsuz,çaresiz degilsin. Kimsesizlerin kimsesi,Allah var. Sakin minnet etme kendini muhtaç gibi gösterme Allah büyük ne kapılar acar,sabret.zaten davayi o acti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?