ben cok hastayim

emin ol bosayacagim 4 eylulde.o zaman da gelip bosandim diye baslik acacagim
Ya bosanma davasi belli, tarih belli, ne diye beraber yasiyorsunuz hâlâ ve nasil sana bu şekilde hizmet etmeni buyuruyor?
Evde rutin hayata ve kavgalara devam edip 4 Eylül'de gidip boşanacak mısınız? Bunlar nasil kafalar?
Blöf olsun diye ise o dava, bence bosuna.. Bu iş daha iyiye gitmez gibi geliyor bana..
Not: Davayi o acmis simdi gordum.. Sana dava acmis biri hâlâ ayagina hizmet bekleyip hakaretler ediyor, zerre anlayis ve merhamet yok, surekli baski ve değersizlik var.. Ne olmasini umuyorsun birlikte yaşamaya devam ederek?

ailem yok.farki bir sehirdeyim akrabam yok.6 bucuk aylik bebegimle basbasayim.nasil pat diye cikmaliyim evden.ben mi beceriksizim bilmiyorum.gecende onunla beraber ev aradik.islik calarak ev ariyordu.guluyor espriler yapiyordu cayini icmeye gelirim diyordu.onunla ev aramakda zoruma gidiyor.tek basima da beceremiyorum.bir de benim begendigim evleri o begenmiyor kendi istedigi gibi bulmak istiyor.neyse Allah a siginiyorum.eski karisi cagirmis erkek kardeslerini evi yukletmis goturmus.benim kimsem yok iste yok

Olayi acikli Kemalettin Tugcu romanina cevirme yine lutfen.. Millet ne dese bi sey buluyorsun..
Uzaklastirma karari çıkartıp tedbir nafakası alabilirdin, davaya kadar ayri yasardiniz.. Senin bosanmaya niyetin yok ki.. Olmak zorunda değil bak, o da ayrı mevzu ama boyle bi adamla boyle bi evlilik sürdüğü sürece daha cok konu acarsın.. Devam ediyosanız edin, bitiyosa bitsin.. O ne oyle davayi acip birlikte yasamaya devam etmek ve dahasi adamin sana bu sekilde davranabilmesi?

canim tedbir nafakasi uzaklastirma karari bunlar hakkinda hic bilgm yok.ben calisiyorum nafaka olur mu bana? aslinda tek bir kurusuna bile tenezzul etmek istemiyorum.

niyetim bosanmak.4 eylulde takip edin bosandim diye baslik acmis olacagim

canim tedbir nafakasi uzaklastirma karari bunlar hakkinda hic bilgm yok.ben calisiyorum nafaka olur mu bana? aslinda tek bir kurusuna bile tenezzul etmek istemiyorum.
Bir de calisiyorsun.. O zaman uzaklaştırma kararı al gitsin evden davaya kadar.. Ya da git bi polisevi, ogretmenevi ne bulursun oralarda kalacağını soyle dava sonuclanana kadar, o arada da ev bakacağını soyle ve bak.. Bebek icin alabilirsin nafakayı..
Beraber yasamak ve hâlâ ezilmek neden ya?

ogretmen evinde nasil bakabilirim bebegime bunlar lafta kolay seyler.kendim cikip bakacam eve.bugun defolup gidiyor zaten eylul 1 e kadar koyunde kalacakmis.ben de o surecte evi tutabilirim diye dusunuyorum.temizlikci bayan cagiririm gonlum istiyor ki bu defolup gidiyor ya simdi dondugunde evi bombos bulsun.eski.karısında oldugu gibi.altinlaeim vardi evlenirken buna verdim esya alinsin diye cunku borc icinde.arabam vardi sattim.kotu biseydi ama olsun isimi goruyordu sonucta.evimde esyalarim vardi dagittim hep evlenecem diye.

Lafta kolay şeyler ise millete ayni seyleri sorup sorup durma.. O evde boyle yasayip boyle bakacağına gider otelde, öğretmenevinde bilmem nerde bakarsin, hakaret ve baski gormeden.. Zaten o da bi süreliğine.. Gönlü olan, kararli olan evi de bulur bi sure sonra..
Neyse, dedigim gibi, ben inanmiyorum bu bosanma olayina.. Allah sonunuzu hayretsin..

ya allah aşkına sen nerede çalışıyorsun?
inan sana her başlığında yardımcı olmaya çalışıyorum. neden biliyor musun?
çünkü bir dağ köyünde yaşamış, okuma yazmayı yeni öğrenen, eziyet gören bir kadın havası var konularında.

Elinde internet var, herşey var. Çalışıyorsun az çok insan içine çıkıyorsun, ama 6.5 aylık bebeğine ne yedirmen gerektiğini bile bilmiyorsun. Kaldı ki boşanacaksın da ev tutacaksın da çocuğuna bakacaksın.

Sen o adamdan boşanmazsın, bunu kabul et. En azından gördüğün muameleye alıştır kendini. Konu gerçek değil diyenler olmuş, inşallah gerçek değildir. Ama gerçekse de senin konularında üzüldüğüm tek şey o yavrucak oluyor. Bu kadar bilinçsiz olunmaz çünkü yazık günah ya.

Ya arkadaşım trolmüsün çok merak ediyorum ? Booş zamanında bize ne yazsan diyemi uğraşıyosun bu kaçıncı ? Bir dedin eşim gece uyandırdı çamaşırları toplattırdı , bir dedin cuma günü yeni evime yerleşecem ,bir dedin eşim düzensiz olduğum için boşuyacak. trol değilsen bak tatlım bu adam eninde sonunda boşanacak gözünün üstünde kaş var demediği kaldı . Ah birde çocuğa üzüm lü mama yapıp boğazına üzüm çekirdeği kaçtı diye boşanıyoruz demişti adam sana .

Son düzenleme:
Bloss ev tuttugumu soyledim kaporayi verdim dedim.bu kez ciddi misin bitti mi kesin niye acele ettin diyor eylule kadar deneseydik.diyor

Son düzenleme:
Geçmiş olsun.
Bu adamdan değil baba,bir cacık dahi olmayacağını hepimiz anladık konularınızdan ama siz ısrarla anlamıyorsunuz.
Çok doğru söylemişsiniz değerinizi bilin diye,sizin de bilmeniz ve bu farkındalığı sürdürmeniz dileğiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…