Ben çok hataa yaptım:((

manymany

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014
364
20
38
İzmir
Bilenler vardır en son konum ''erkek arkadaşım beni dövdü'' olmuştu
Ben bu adamla yeniden birleştim
Ama nasıl oldu anlatayım ama lütfen beni yargılamayın artık kafayı yedim iyce
Bana neler neler yapmıştı gece 11 lerde dışarıda bırakmalar eski kız arkadaşının facden arkadaşlık teklifini kabul etmeler falan altında motor varken gecenin bi yarısı benii taa nerelere çağırmalar falan...Özet geçmek istedim
Gelelim yeni mevzumuza.Ben yazdım çizdim yine her zamanki gibi ayrıldıktan sonra .Bana defalarca git başımdan seni sevmiyorum istemiyorum neler neler yazdı.Bende yalandan hamileyim dedim nolur yargılamayın yaptım bir hata..Defol git senide çocuğunuda istemiyorum dedi bana..Sonra bu çok ısrar edince yumuşadı falan e hadi barışalım falan demeye başladı...
Neyse barıştık ettik falan...
Ben dün onlardaydım işte benim aklıma takılan soruları sordum o da dinledi beni falan.
Dedim kızın adı melisti hatırlayanlar vardır.
Dedim sen melise msj atmıştınya biz daha 2. çıkmaya başladığımız gün seni unutamadım diye.Evet dedi.Dedim peki o gün içinde değilde biz senle baya bişeyler yaşadıktan sonra sana msj atsaydı o da evet bende seni unutmadım diye napardın dedim.BÜYÜK İHTİMAL hayatımda birisi var derdim dedi.Bu nasıl bi söz ya bana kızacaksınız arkadaşalr hala o adamla ne işin var diye ama duygularım o kadar yoğunki anlatamam... Bu ne demek ya BÜYÜK İHTİMAL lafı? Yani beni terkedip o kızla mı çıkacak anlamına gelir bu? Ki bu adam beni çok sevdiğini delirdiğini falan söylüyodu...
Birde ben o kızı hiç sevmedim neresini seveyim o koca g...tün falan demişti...
Sizce duyguları ne olabilir ona karşı?
Birde benim sabah işe kalkmam lazımdı onlarda kaldım uyumuş kalmışım buna annesi akşamdan alarmı kur kız kalksın geç kalmasın falan demişti.Neyse bu da alarmı kurdu falan ben tabi uyumadım geç kalırım işe diye bakalım bunun tepkisini görmek istedim uyandıracakmı yoksa kıçını dönüp uyucak mı diye...Neyse saat geldi alarm çaldı..Beyfendi ismimle seslendi falann bana sadece 2 kere isteksiz isteksiz aşkım kalk sabah oldu falan dedi.Bende yalandan kalkamamış gibi yaptım.Israr etsin beni uyandırsın diye bekliyorum.Adam napsa kıçını döndü uyudu 2 kere usulca kalk deyip.Ben olsam kaldırırdım uyumazdım.Ki şimdi adam uyku sersermi diyenler olacak değill gece benden bi istekte bulundu anlarsınız iştee hemde kaç kere uykulu haliyle...Bende çok bozuldum bunun için beni uyandırıyo ama alarm çaldı tınlamadı bile beni diye.Bir buna çozuldum ikincisi de BÜYÜK İHTİMAL lafına
Ben sevince bi değişik oluyorum yaa biliyorum bu adamla beraberlik doğru değil ama bende bilmiyorum şaştım kaldım

Son düzenleyen: Moderatör:

Açık açık seni sevmeyen üstelik sana dayak atan, kapı dışarı eden, gece yarıları ortada bırakan adamla birleşmek için hamile numarası yaptın ve kafana taktığın tek şey büyük ihtimal lafı mı. Allah sana akıl versin.

Cidden basligin cok uygun hata yapmissin yapmaya da devam ediyorsun, evlendiniz mi siz anlayamadim ben gidip kalmalar hamileyim demeler falan sizin aileniz nerde be yapiyorlar tum bunlar olurken, evlat nasil bir sinavdir rabbim. Allah islah etsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sen çok yanlış anlamışsın.. adam büyük ihtimal derken senden ayrılmayı kastetmemiş üzme kendini.. BÜYÜK İHTİMAL ikinizi aynı anda idare edip, aynı anda dövüp, işine gelmezse seni kapının önüne koyacağım demek istemiş.. sende yeni bir yalan bulurdun.. adamın seni sevmediğini göstermesi için öldürmesi mi gerekiyor konu sahibi? çok merak ediyorum bir insan bunu kendine neden yapar?

laçkalaşmış bir ilişki

dövmüştüde sizi... yine verdik fikirler falan ama boş...
sanada yazık zamanını öldürüp bizlere yazıyorsun

ilişkinizde elle tutulur hiç bişey yok ki siz alarma takılmışsınız. ikinizin de davranışlarını çözemedim. umarım sonunuz daha kötü olmaz

Ee napalim bizden ne istiyorsun?Sorun yok ki ortada yaptigin aptalliklari siralamissin sadece.Ne istiyosun onu anlamadik? Ayrilma katlan kendini ezdir hatta kendini alcaltmaya devam et daha ne kadar kucuk dusurebilirsin de.Bu kadar yani.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla bende aynı senin gibi şaştım kaldım..
ne denir artık bilemiyorum..
sorun belli çözüm belli....

laçkalaşmış bir ilişki

dövmüştüde sizi... yine verdik fikirler falan ama boş...
sanada yazık zamanını öldürüp bizlere yazıyorsun

Ben o dövdüyü biraz abarttım sanırım
Ben ona tokat atınca beni ittirdi oturttu o elini indir falan diye bağırmaya başladı vurmadı sadece elimi sıktı tırnağı geçmiş ve kanadı
Ben o sinirle baya abarttım sanırım

Benim de anlamadığım. Adamın aile evinde annesiyle kalıyorsun ve defalarca birlikte oluyorsun. Hiç çekinmiyor musun daha açık utanmadın mı hiç?

Bi bilsem ne istediğimi düşünmekten deli oluyorum artıkk..Birileri belki bişiler söylerde rahatlarım diyee

:44:

ilişkinizin hala nasıl ilerlemesini bekliyosunuz...
yada bizler sevdiginin peşine düş. kimselere adamı bırakma...
erkek yok piyasada dememizimi bekliyosun...
beklentileriniz neler

Kardeşim başka adam mı kalmadı?
Bu ne çarpık laçka bir ilişki.
Adamın annesi evde siz birlikte kalıyorsunuz, annesi de kızı uyandır sabah kalkamaz diyor.
Yok yok ya biz geri kafalıyız ya da sizin mezhebiniz pek geniş.

Benim de anlamadığım. Adamın aile evinde annesiyle kalıyorsun ve defalarca birlikte oluyorsun. Hiç çekinmiyor musun daha açık utanmadın mı hiç?

hay tebrik ederim sizi,
bende ağzım açık okuyorum,doğru mu anladım diye,
bu kadar rahatlık olmaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…