Ben çok hataa yaptım:((

EE bu kadar nefret ederken bitirin o zaman.
Adam o kadar şey yapmış siz hala dün gece ki konu dan bahsediyorsunuz.
İlk ilişkinizmiydi?
O sizi sevse bunları yaşatmazdı emin olun kendisi de demiş sadece hoşuma gidiyorsun diye hangi konuda hoşuna gittiğinizde malum:26:

Evet bugün zaten gidiyolar yazlıklarına annesi beni akşama bekliyodu gel kızım dedi biz gitmeden görüşelim hatta bayramda ordalar orayada gel kızım muhakak ailecek muhabbet ederiz falan dedi ama ben gitmek istemiyorum bana yaşattıklarından sonra ondan iyce nefret etmeye başladım.Ya aslında bu ilişkiyi ben bu hale getirdim o da gerçek yüzünü gösterdi..İlk başlarda o bana yalvarıyoduu bir keresinde kalktı evimin önüne geldi çok kötüydü...Ben çok yüz verdim değersizleştirdim herşeyi

Canm mesaj atamiyrm ekranda biseyler cikiyr. Seninle ilgili biseyler ama anlasilmiyr mesaj bolumu dolu gbi bisey yaziyr okuyabildigim kadaryla

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yaşınız kaç tı?
Bak gidiyormuş bu bir fırsat size.
Kafanızı toplayın artık bu böyle gitmez.
Aile olmanız imkansız silkelen ve kendine gel herkes hata yapar.
Önemli olan hatalarını düzeltmek.

Adamin seni sevmedigini kendin soyluyosun , eee sevmedigim biri icinde guzel uykumdan kalkip kendimi rahatsiz etmem...
sen önce beni neden uyandirmadi diye isyan edecegine baska seyleri sorgula bence.

Bide.konuyu actikdan sonra yargilamayin demenizde ayri insani cileden cikartiyor.ne yapalim alkismi tutalim dayak yemene asaglanmana!!!
dunyada baska erkek yok zaten ! Siz bayanlar boyle vazgecilmez yapiyorsunuz bu erkekleri , gelir seni dover kufur eder aksam uykundan uyandirip istedigini alir .. sonrada neden neden diye isyan edersin...

Hadi kendine gel düzel ve yaz buraya

Az önce face e girdi beyfendi aşkımmm yazmış bende efendim dedm napıyosun dedi çalışıyorum sen dedim hiç öyle girdim bende face e dedi ok tmm dedm..Neyin var senin gene yazdı bende söyledim dedim sabah beni neden uyandırmadın ...E 2 kere aşkım kalk dedim diyo.Bende dedim annen kaldırdı beni uyanamıyodum yoksa.2 kere kalk deyip kıçını dönüp uyudun demi dedim iyi sen böle düşünmeye devam et dedi.Ben de dedimki işte birde dün sana o kız yazarsa ne tepki verirsin dediğimde BÜyük ihtimal hayatımda birisi var derim dedin..Ne demek büyük ihtimal yaaa ben seni seviyorum ne konuşması diceğine kalktın böyle dedin dedim...Ben artık gidiyorum bugün bravo son gün bile canımı sıkmayı başardın yazmış...Ben face i donduruyorum bir dahada açmıcam yeter yazmış.Boşuna yazmaya kalkma donduruyorum yazmışşş..Bende ok bye dedim defoldu gittii.....Oh beeeeee

Aklım başıma geldi...Sonuna kadar haklısınız...Ben yücelttim onu bu kadar...Çok salağım bu insanları kıramama konusunda malesef...Hep ondan oldu.İlk başlarda çok peşimden geldi benim neler neler yaptı ama ne zaman ben her istediğine evet dedim o zaman soğudu gitti benden!!!
Ki zaten beni en başında da sevmemiş sevmiş olsa o kızı face inde tutmazdı...Ne gerizakalıymışım yaa ben burda mutlu olduğumu düşünüp uyurken meeğrm o arkamdan ne naneler yemişş

Seni terk eden sevmiyorum diyen adama hamileyim yalaniyla zorla birlikte oluyosun, arada resmiyet yok gidip ailesinin evinde kaliyosun bilmem ne. Takildigin laf da buyuk ihtimal lafi.

Son düzenleme:
Bir gençkız kendi değerini kendi eliyle nasıl bu kadar düşürür ?

Soktayim walla, benmi cok gerkafaliyim yoksa konu sahibimi cok ileri duzeyde anlamadim!!! Dun adamin yatagindaydin bugun burdaki yorumlara bakip terketmek istiyorsun, peki yarin ne yapmayi dusunuyorsun arkadasim??
Lutfen ceki duzen ver kendine lutfen !!!!!

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Ailesinin evindemi yatıp kalkiyosinuz siz ya bu ne biçim bir aile böyle ailenim yetiştirdiği herifte anca bu kadar olur

her sevgilisi ni misafir etmismi acaba böyle merak ettim doğrusu

eski konularınıza baktım biraz.... sevgilinizin eski sevgilisini kötülemişsiniz hatta çocuğun annesine onunla bununla yatan bi kızmış,falan demişsiniz..ama şimdiki yazınıza bakıyorum,evlenmeden etmeden sevgilinizin evinde-annesi de o evdeyken- yatıp kalkıosunuz.... sonra da sevgilimin annesi bana soğuk davranıyor,gıcık oluyorum diye konu açıyorsunuz.... ayrıca bekaret vb..konular kişinin tercihidir o yüzden yaşantınız beni ilgilendirmez ama bu şekilde yaşar ve sevgilinizden hamile kalma ilhtimalleri yaşarken ve bunu çocuğun annesinin gözüne sokarken kadına sevgilinizin eski sevgilisini kötülemek de saçma olmuş....

ayrıca sevgiliniz sağlam pabuç değil dolayısıyla"eski kız arkadaşım beni aldattı,yok yatakta bastım falan die anlattığı yalanlara da inanmayın... ayrıca o adamı bırakıp hayatınıza temiz bi sayfa açın... iğrenççç bir hayat yaşıyorsunuz....tekrar altını çizerek belirtmek istiyorum,bunu sevdiğiniz adamla evlilik öncesi birliktelikler yaşadığınız için söylemiyorum.... iğrenç olan ,bu kadar iğrenç bi adamla ömür geçirmek için kendinizi bu kadar -hamikeyim vb. yalanlarla- küçük düşürmeniz...

lütfen...bu kadar değersiz değilsiniz..kendinize yeni bir hayat kurun..lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…