Yok ayrılsam tehdit falan etmezz sevmiyokii etsin sadece hoşuna gidiyomuşum onun bazen seviyorum diyo o kadar..
Dün ben o kız sana yazsa bende seni unutamadım diye ne dersin dediğimde bana kalkıp BÜYÜK İHTİMAL hayatımda birisi var derim.dediğinde şok oldum.Bana orda kalkıpda ne diyosun sen ben seni seviyorum yada seviyorum her neyse o kızla benim işim olmaz ki diyemedi.Ve hala face i vardı onla biz çıkarken bile..Neymiş efendim nolmuş yani varsa fotolarına mı bakıyomuş açıpta sanki!!! Ki o kızda her önüne gelenle yatan bir tip bunu kendiside biliyo zaten!! Bi diyo nesini seveyim o koca g.tün bi diyo sevdim onu evet..Ben şunu anladım bu adam benleyken beni sevmemiş seni seviyorumlarr hepsi yalanmış sadece vakit geçirmiş yada hoşlanmış o kadar!!!
Dediğiniz konuya gelirsek bakire değilim diye değill çok sevgisi var ama aşırı nefret ediyorum ondan suratına baktığımda midem bulanıyo bana yaşatııklarından çok soğudum!! Dün gece yatarken kolunu üstüme attı çektim attım elini mesela...
EE bu kadar nefret ederken bitirin o zaman.
Adam o kadar şey yapmış siz hala dün gece ki konu dan bahsediyorsunuz.
İlk ilişkinizmiydi?
O sizi sevse bunları yaşatmazdı emin olun kendisi de demiş sadece hoşuma gidiyorsun diye hangi konuda hoşuna gittiğinizde malum:26:
Yok ayrılsam tehdit falan etmezz sevmiyokii etsin sadece hoşuna gidiyomuşum onun bazen seviyorum diyo o kadar..
Dün ben o kız sana yazsa bende seni unutamadım diye ne dersin dediğimde bana kalkıp BÜYÜK İHTİMAL hayatımda birisi var derim.dediğinde şok oldum.Bana orda kalkıpda ne diyosun sen ben seni seviyorum yada seviyorum her neyse o kızla benim işim olmaz ki diyemedi.Ve hala face i vardı onla biz çıkarken bile..Neymiş efendim nolmuş yani varsa fotolarına mı bakıyomuş açıpta sanki!!! Ki o kızda her önüne gelenle yatan bir tip bunu kendiside biliyo zaten!! Bi diyo nesini seveyim o koca g.tün bi diyo sevdim onu evet..Ben şunu anladım bu adam benleyken beni sevmemiş seni seviyorumlarr hepsi yalanmış sadece vakit geçirmiş yada hoşlanmış o kadar!!!
Dediğiniz konuya gelirsek bakire değilim diye değill çok sevgisi var ama aşırı nefret ediyorum ondan suratına baktığımda midem bulanıyo bana yaşatııklarından çok soğudum!! Dün gece yatarken kolunu üstüme attı çektim attım elini mesela...
Evet bugün zaten gidiyolar yazlıklarına annesi beni akşama bekliyodu gel kızım dedi biz gitmeden görüşelim hatta bayramda ordalar orayada gel kızım muhakak ailecek muhabbet ederiz falan dedi ama ben gitmek istemiyorum bana yaşattıklarından sonra ondan iyce nefret etmeye başladım.Ya aslında bu ilişkiyi ben bu hale getirdim o da gerçek yüzünü gösterdi..İlk başlarda o bana yalvarıyoduu bir keresinde kalktı evimin önüne geldi çok kötüydü...Ben çok yüz verdim değersizleştirdim herşeyi
Yaşınız kaç tı?
Bak gidiyormuş bu bir fırsat size.
Kafanızı toplayın artık bu böyle gitmez.
Aile olmanız imkansız silkelen ve kendine gel herkes hata yapar.
Önemli olan hatalarını düzeltmek.
yaş 24
Defoluyo evet
Hemde ne imkansızzzz
http://bakirkoyruhsinir.gov.tr/
Sana bu yardımcı olabilir. Aklın yerinde değil yazdıklarına bakılırsa. İnsan hayret ediyor ya.
Hadi kendine gel düzel ve yaz buraya
Adamin seni sevmedigini kendin soyluyosun , eee sevmedigim biri icinde guzel uykumdan kalkip kendimi rahatsiz etmem...
sen önce beni neden uyandirmadi diye isyan edecegine baska seyleri sorgula bence.
Bide.konuyu actikdan sonra yargilamayin demenizde ayri insani cileden cikartiyor.ne yapalim alkismi tutalim dayak yemene asaglanmana!!!
dunyada baska erkek yok zaten ! Siz bayanlar boyle vazgecilmez yapiyorsunuz bu erkekleri , gelir seni dover kufur eder aksam uykundan uyandirip istedigini alir .. sonrada neden neden diye isyan edersin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?