Ben çok hataa yaptım:((

Benim aynen senin gibi bir arkadaşım var. Rezil rüsva etti kendini sevilmediğini bile bile evlendi adamla.
Hemde abilerine bu adam bana tecavüz etti hamileyim ama evlenmek istemiyor diyerek.
Adam ya ölecekti yada evlenecek ti. Evlenmeyi tercih etti ama hiç sevmedi kızı yapmadıgı işgence kalmamış.
Defalarca dövdü, dişini kırdı, hastanelik etti. En son aldattı hemde kızın gözünün içine baka baka.
Bu arada evdede hiç deger vermez kıza 1 lira vermez kıza onun bunun evini temizleyerek kaşını bıyıgını aldırıyo düşün.

Arkadaşımda dahil senin gibileri anlamıyorum. Seninde sonun arkadaşım gibi.
Adam zerre değer vermiyo ama sen deli oluyorsun.
Allah akıl fikir versin.

Ya bu eskiden işte baya kötü davranıyodu ben söyleye söyleye baya düzelmişti ondan güç almıştım bende düzeliyo diye
Ama en son hayallerimi dün yaptıkları yıktı!!!

gurursuz
onursuz
kendisine saygısız
bir hemcinsimi okudum

çok içim sızladı
umarım senin davranışlarını
genellemezler
bizede mal olma

Çalışmasın
Bi de üstüne para verirsin zaten sen ona , seni dövüyo diye

Ya dövdü derken şöyle söliyim ben ona tokat atınca dayanamadı bi an çünkü kendisi çok dayak yiyerek büyümüş ve gelemiyo öyle şeylere.sonra beni ittirdi ellerimi kıvırdı o elini indir diye bağırdıı işte tırnakları geçmiş biraz elim kanadı..Ben o gün o sinirle dövdü yazmışım

Ee yok artık sizin aileniz yok mu nasıl onun evinde kalıyorsunuz?
Ben kız ark. evinde bile kalamıyorum :26:
K.v adayı da çok düşünceli sabah uyandır diyor.
Tövbe yarabbim yaşlar kaç?

bu kadar salaklık ben görmedim sinir oldum yaaa hala gayet rahat açıklamalar yapıyorsun bir de

Ne yasarsan haketmissin hatta az bile dövmus sevgilin. Ailen de mi yok senin, baban sirf adam seni basindan saviyo diye hamileyim diyebilecek bi'karakterde kiz yetistirdigini duysa kalpten gider zaten. Adamin ailesinin gozunde buyuk ihtimal "iste bizim oglan da takiliyo bununla"dan ote degilsindir... Resmen ben utandim okurken hayir kendine zerre saygin yok da ailene de mi yok?

Bi'de dalga gecer gibi kelimeye takildim diyo...

Ben olsam bende sana tokat patlatırım
Sevmiyorum diyolar anlamıyosun
Sen kendini bu kadar değersiz görürsen, millet pek ala görür

Yaşın kaç bilmiyorum ama git ablana büyüğüne anlat sabah akşam seni dürtsün de kendine gelirsin belki

Ya bu eskiden işte baya kötü davranıyodu ben söyleye söyleye baya düzelmişti ondan güç almıştım bende düzeliyo diye
Ama en son hayallerimi dün yaptıkları yıktı!!!

Kızım sen iyimisin, kendine gel normal değil bu yaşadıkların.
Böyle sevgi olmaz olsun.
2 gün üzlürsün 3 gün biter gider. Adam senin her şekilde kullanıyo.
Aklını başına topla.

Demek ki her an en kötü hataya düşebilecek meyildesin, iraden zayıf.
Ailen yok mu? Başka bir şehirde mi?

Oyy kıyamam ben o adama, yazık dövmemiş zaten. E sen tokadı basınca ne yapacaktı tabi ki birazcık hırpalayacak. Haketmişsin zaten. Nasıl bari güzel hırpalıyor mu seni? Kendine aşık edecek kadar, o an hemen sevişmeye başlayacak kadar güzel mi yaptıkları? Böyle adam zor bulunur cicim, sakın kaçırma elinden. Çok pişman olursun sonra.

Off içim şişti gerçekten. Benim kardeşim de ne yapsa yakasını kurtaramıyor bir kızdan, demek ki böyle oluyormuş. Ne yapması lazım sizi istemediğini belli etmesi için bunu bir söyleyin lütfen. Sevmiyor-istemiyor hala dibinde bitiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…