Ben çok hataa yaptım:((

Hamileyim mi dedin . Ne dememizi bekliyorsun cok iyi yapmissin hergun boyle uzulmeye devam et. Adamda sana zerre sevgi yok maalesef

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:44:

ilişkinizin hala nasıl ilerlemesini bekliyosunuz...
yada bizler sevdiginin peşine düş. kimselere adamı bırakma...
erkek yok piyasada dememizimi bekliyosun...
beklentileriniz neler

Yok aslında sizlerden istediğim şey düşünceleriniz
Ben çok akıllar aldım buradan
Belki sizi dinlerim akıllanırım diye yazıyorum buraya

Hata yapmışsınız, yapıyorsunuz, yapacaksınız. Bizden ne tavsiye alsanız boş.

Her şeyi geçtim de, ailesiyle aynı evde yaşayan bir adamla nasıl kaldınız o kısmı anlamadım. Ben rahat bir insanım, evlilik öncesi cinselliğe de karşı değilim ama bu bana bile fazla. Adamın ailesi yan odadayken nasıl seviştiniz? Nasıl aynı yatakta uyudunuz?

Nasıl aile ilişkileriniz var, nasıl yetiştirildiniz çok merak ediyorum. Benim bile ağzımı açık bıraktı içinde bulunduğunuz durum. Kendinize yazık etmişsiniz. Sizi elinin altında gören, sizi sevmeyen bir adamla birliktesiniz ve baştan sona laçkalaşmış bir ilişkiniz var. Çok fena.

Bosverin yasayin ve görün...

Bir musibet bin nasihattan iyidir... nasilsa ne desek dinlemeyeceksiniz aynen yola devam...

Telaslanma bosver senin görmek istemediklerini hayat birgün yüzüne tokat diye carpinca anlarsin..

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Son düzenleme:
hay tebrik ederim sizi,
bende ağzım açık okuyorum,doğru mu anladım diye,
bu kadar rahatlık olmaz

O kadar normal anlatmış ki gerçekten çok rahat. Anormal olan biziz sanırım.
tek amacı evlenmek ama maalesef TR şartlarında şu durumda bu ana oğluna almaz bu kızı.

Yok aslında sizlerden istediğim şey düşünceleriniz
Ben çok akıllar aldım buradan
Belki sizi dinlerim akıllanırım diye yazıyorum buraya

nokta koy ve... hayatına yeni bir yön ver
yalan var... eski sevgili var...
yok yok ilişkide.
karı-koca arasında bile belli saygı kalıyor... sizde kalmamış

Ne kadar aciz bi insansin ya askimdan gebersemde hayatta beni bu konuma dusuren birinin yaninda durmam gurur ve onur die bisi var yazik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu konuda değil pek ama diğer konularımda çok fazla oldu.Ve hayatıma yön verdim bu sayede

Ortada olan belli bariz şeyleri kendin yaşayarak göremiyorsan burası gözünü açıyorsa ne denir ki..
İyi bari umarım faydasını görürsün.

onlarda kalmak nedir ya böyle laçkalaçmış bir ilişkide kendinizi ne kadar basite düşürüyosunuz farkında değilsiniz !

Ortada olan belli bariz şeyleri kendin yaşayarak göremiyorsan burası gözünü açıyorsa ne denir ki..
İyi bari umarım faydasını görürsün.

Görüyorum görmemm miii ama işte çok seviyorum bu beni bitiriyo
Ben böyle geniş bi insan değildim bu adam benim de dengemi bozdu..
Ben düşündüm kalksam bunlarda annesi demez mi bugün benim oğlumla yatan allah bilir neler yapmıştır kaçının evinde kalmıştır falan diye düşünmez mi dediim.Ama onun kokusunu almadan duramadığım evden bunaldığımda gidecek kimsem olmadığında bir çıkış yoluydu kaçıştı benim için.Zaten ben yıllardır psikolojik tedavi görüyorum akli dengemde yerinde değil.Bu gidişle hastaneye yatışımı isticem zaten.Ddengelerim altüst

Adam zengin hatta çok zengin dimi.

sen bu akılla gerçekten hamile kalma olur mu. Yazık olur çocuğa. ..

bu yaptığınız salaklık başka bişey değil ...

allah aşkına ne sevgisi böyle sevgi mi olur ilişki mi olur ? adam daha ne yapmalı acaba anlamaadm ki hem dayak yiyosun hem birlikte oluyosun hemde utanmadan bir de sendenn ayrılmasın diye (adamın onca yaptığı şeye rağmen) hamileyim yalanı uyduruyosun pes vallahi hala evinde de kalabiliyorsun yazık böyle hemcinslerimden utanıyorum

Çok marjinal bi fikir diyenler de olabilir ama adam seni resmen cinsel obje olarak görüyor.gözünde zerre kadar değerin yok.ama takma kafana zira senin de kendine değer verdiğini sanmıyorum

sen işe giderken uyandırmamış ya hani....adam çalışmıyormu evde yatıyormu...bide kim ne derse desin konu gerçek gelmedi bana...

Son düzenleme:
Adam seni dövüp haraket edip sana değer vermedikçe senin adama sevgin coştukça coşuyor galiba. Allah akıl fikir versin, kendini bu kadar alçaltma sen biraz gururlu davranabilseydin belki adamın yaklaşımı da farklı olurdu. Bir de adamın annesinin evinde adamla birlikte oluyorsun tövbe yarabbim daha neler duyacağız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…