Ben çok hataa yaptım:((

sizinle hemcins olmaktan utanç duydum

ama neden böyle diyorsunuzki.. evet utanç duyabilirsiniz ama buraya neden yazıyorsunuzki..
benimle hemcins olmaktan utanan varmı diye sormamışki.. derdini anlatmış..
konu sahibinin zaten pskolojisi iyi değil. iyi şeyler yaşamamış..

Evet isticem zaten.Başka türlü toparlanmam neredeyse imkansız giibi

çok geçmiş olsun. doktorların da söylemiş zaten yatırsınlar. tedavi ol o zaman yepyeni bir sayfa aç kendine...

Allah şifa versin inşallah. kendin için doğru yolu bulman dileklerimle...

derdin bütününe bakmadan yorum yapılıyor... o nedenle bu tip yorumlar....

inş. konu sahibi arkadaş iyileşirsin ve artık her şey geride kaldı yazarsın buraya...

Ben gidip kalmazdım başıma birşey gelir falan diye ...
Ben hep yanlızım kendimi bildim bileli mutsuzum hep heryerden tutunmaya çalışıyorum
Ağır psikolojik sorunlarım var daha çok şeyler var

Canım işte tam düşündüğüm gibi. Sakın intiharı falan düşünme. Sen kurtuldum sanarsın ama asıl o zaman acı çekmeye başlarsın. İyileşmen lazım yaralarını sarman lazım bu da ancak psikolojik tedavi görmenle olacak hem de bir an evvel.

Allahtan hicbir zaman umudunu kesme..
Koskoca okyanuslarda bogulmayi isteme, okyanuslarin icinden cikmayi mucadele etmeyi dene..
Dogru yolda ilerlemek icin var gucunle calis. nasilsa boguluyorum bu yanlis yolda diye o sekilde bosverme hayatini..
silkelen ve kendine gel ... Yasadigimiz her yeni gun, bize verilmis bir nimettir aslinda..
sukur edip ve tovbe edip yeniden dogrulmak lazim..

Rabbim yardimciniz olsun.

Canim bence de konusunda uzman kisilerden yardim almalisin. Senin icin en dogrusu bu. Belki boylece ailenle arani duzeltir ve yeni bi cevre edinirsin

Ya bu nasıl bir ilişki kaç yaşındasınız siz Allah aşkına yani. Yok efendim eski kız arkadaşıyla yazışmış yok büyük ihtimal istemezdim demiş yok uyumadığın halde numara yapmışsın kaldırsın diye ya geç bunları bu adam senden ayrılmış mı ayrılmış, sevmiyorum demiş mi demiş daha bana bunu şunu yapmıştı demenin anlamı yok adam seni sevmiyor bunu idrak edin artık ve hamileyim dediğiniz için dönmüş siz çocuğun annesi evdeyken onunla kalıyorsun aynı yatakta yatıyorsun ve utanmıyorsun pes ki ne pes! demek aranızda da hamile olabileceğiniz bir şeyler oldu ki bu ihtimal var. Peki hamileyim dedikten sonra ne oldu orasını anlatsanız yani gerçeği söylediniz mi tepkisi ne oldu yok hala hamile diye biliyorsa ciddi adım atmak adına düşüncesi yok mu olmasın da zaten. Sen bu adamla evlenince mutlu olacağını mı sanıyorsun hamileyim deyip mi elinde tutacaksın bu kadar gurursuzsun. Evlenseniz bu adam zaten seninle ilgilenmez ikinizde ufaksınız yaptığınız şeylere bakın ya.

Ya valla kusura bakmayın ben bu konularda çok hassasım burada tepki görünce şunu yaşadım bunu yaşadım demeyin yani anlatacaksınız dertlerinizi baştan anlatın kötü çocukluk geçirdim de o yüzden böyleyim de bunun arkasına sığınmayın. İstemediğiniz bölümü okumuşsunuz ama sonuçta okumuşsunuz okutmuşlar sizi. Babanızın arkadaşları sizin evinizde mi kalıyordu içki mi içiyorlardı nasıl taciz ettiler yani bunlar zaten burada anlattıklarınızdan daha büyük dertler ama bana hiç inandırıcı da gelmedi. Takıntılarınız var. Bunlardan kurtulun. Evet tedaviye ihtiyacınız var acilen. Önce o kişiden kopun sonra dr gözükün gerekirse hastaneye yatın diyeceğim ama yapmayacaksınız.

hastaneye yatacakmış arkadaş. aslında direk hastaneye yatarak başlaması lazım. kendi başına o adamdan kurtulamaz.

herkesin kendince yorumu var..
bu da benim yorumum

Şuurunu kaybetmek bu olsa gerek

Allah sizin gibi insanlardan da korusun bizleri sülük gibi yapışıp bırakmıyorsunuz insanların yakasını.

Bu adam senin hamilelik yalanını öğrendiğinde sana neler edecek acaba?

Lütfen tedavini ol aklını başına topla.

Ama insan anlatamıyo işte baştan herşeyi ben açıkcası yaşadıklarımdan böyle oldum evet ama bunu en başta belirtmedim belirtmem de şundan dolayı böyleyim diye.Ha burda çok üstüme gelindi haklılar evet ondan sonra açılmak zorunda kaldım

Sevgili konusahibi buraya konu acmasaydın keşke.

İnsanlar cok önyargılı ve taslamaya hazır.çünkü onlar hiç yasamadılar böyle şeyler.mükemmel hayatları var!

Bir psikolog ve psikatristen yardım almalısın.

Muhtemelen ailenden sevgi görmedin ki bu kadar muhtacsın birinden ilgi görmeye.sana ilgi gösteren tek insanı da kaybetmek istemiyorsun diye düşünüyorum. Yalnızlıktan ödün kopuyor ki Yasadığın sıkıntı eziyet hakaretlere katlanıyorsun. Bir cift güzel söz duymak için kendini ömrünü feda ediyorsun.

Beyindeki birtakım hormanların ekskliğinde de ortaya cıkan bir hastalık. Bir kişiye aşırı derecede Takıntı,depresif hal ,korkular,şüpheler ve devamında içinden cıkılamaz bir hale giriyorsun.
Bu tip hastalarda en cok görülen durum eskiye dair travmalardır.aileden sevgi görememe,aşağılanma,değersiz hissedilme,dolayısıyla çevreden soyutlanma ve özgüven eksikliği travmanın temelini oluşturur.

Psikiyatri ye görünmende fayda var.

Destek almadan çözemezsin ,ilaç kullanmadan iyileşemezsin.

Seninde mutlu olmaya hakkın var her ne yasadıysan toparlanman için mutlaka dediklerimi yap.

Kimseye bakma ! yasamayan bilemez..

Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için..Dedimya anlatacak pek kimsem yok etrafımda çünkü herkesten kendimi soyutladım yıllarca içime kapandım gezmedim tozmadım vs... Şimdi arkadaşım yok o yüzden...Ama artık düzelmek istiyorum yaşım ilerliyo hayatımı düzene sokmam gerek bunuda biliyorum.Zaten ağır okb(obsesis kompulsif) hastasıyım....Beynim kitlenmiş durumda..Çok çabuk kararlar alıyorum çabuk çabuk vazgeçiyorum ilaçları bıraktım kaç kere.Ama artık zamanı çokdan geldi geçti bile...Ben artık iyce tedavi olmalıyım...Ve ben şöyle düşünüyorum erkek arkadaşım başlarda değer veriyodu biraz odunluğu var evet zamanla düzelmiştim ben onlarıda ama herşeyi ben yaptım sanırım....İstediği zaman istediğini vermekle yapmakla fazla değer vermekle falan o da buna istinaden benden soğudu bıkkınlık geldi ....Ki kendisi de böyle söylüyo

silmişsin ama alıntıları var..

Çok üzüldüm durumuna.

Hatanın neresinden dönersen kardır .

Sen zaten ilişkiye kendi zorunla yalvara yalvara başlatmışsın ..daha bu erkekten ne bekliyorsun ki..

senin zorunla sana geri dönmüş..bu ilişkinin ömrü çok kısa..görünen köy klavuz istemez..

Gururunu boş yere ayaklar altına almışsın..Hayatın boyunca kimselere yalvarma..:26::26::26::26::26:

ilaçlarını bırakma..ben de okb hastasıydım..ilaçlarla atlattım şükür..
2 yıl düzenli kullanmak gerek..bi de terapi almalısın..

doktorumdan terapi almamıştım ben..kızkardeşim benim için terapi yöntemlerini araştırıp bende uygulamıştı..seni anlayan birileriyle konuşman şart..gerçekten yardım geleceğinden emin olduğum birisi olmalı..seni anlamalı..yargılamamalı

Okb çok pislik bi hastalıkk allah kimseye vermesinnn senelerdir ömrüm bitti içimden sayı saymaktan tekrar etmekten bişeyleri mahvoldumm
Beni etrafımdaki insanlar yargılamıyo aslında ben kendi kendimi yargılıyorumm ben bu ilişkiyi bu hale getirdim diye
Birde benim aklıma takılan şey bu erkek arkadaşım eski sevgilisini aynı yatakta basmış ve affetmiş benim buna aklım hiç almıyoo.Böyle bir insanın benim namusuma sahip çıkacağını pek düşünmüyorum bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…