tamam işte bak biliyormuşsun yapman gerekeni hadi artık yap da kurtar kendini
sizinle hemcins olmaktan utanç duydum
Evet isticem zaten.Başka türlü toparlanmam neredeyse imkansız giibi
ama neden böyle diyorsunuzki.. evet utanç duyabilirsiniz ama buraya neden yazıyorsunuzki..
benimle hemcins olmaktan utanan varmı diye sormamışki.. derdini anlatmış..
konu sahibinin zaten pskolojisi iyi değil. iyi şeyler yaşamamış..
Ben gidip kalmazdım başıma birşey gelir falan diye ...
Ben hep yanlızım kendimi bildim bileli mutsuzum hep heryerden tutunmaya çalışıyorum
Ağır psikolojik sorunlarım var daha çok şeyler var
Ben çocuktum çok küçüktümm babamın arkadaşları tarafından defalarca tacize uğradım
tanımadığım insanlardan komşumuzun oğlundan neler neler...
ayrıca isteemdiğim bir bölümü okudum
küçüklüğümden beri hep birşeylerle mücadele etmeye çalıştım defalarca yıkıldım kalktım yıkıldım kalktım
hiç iyi değilim ve hastaneye yatışımı isticem artık ben artık yoruldum
başkalarına verdiğim nasihatalr bende bomboş oldu
battı balık yan gider hesabı herşeyi hafife aldım
defalarca kendimden utandım yaptıklarımdan utandım ama yapmaya devam ettim
sanki hayattan öcümü alıyomuşum gibi hissettim
Ben çocuktum çok küçüktümm babamın arkadaşları tarafından defalarca tacize uğradım
küçüklüğümden beri hep birşeylerle mücadele etmeye çalıştım defalarca yıkıldım kalktım yıkıldım kalktım
Ya valla kusura bakmayın ben bu konularda çok hassasım burada tepki görünce şunu yaşadım bunu yaşadım demeyin yani anlatacaksınız dertlerinizi baştan anlatın kötü çocukluk geçirdim de o yüzden böyleyim de bunun arkasına sığınmayın. İstemediğiniz bölümü okumuşsunuz ama sonuçta okumuşsunuz okutmuşlar sizi. Babanızın arkadaşları sizin evinizde mi kalıyordu içki mi içiyorlardı nasıl taciz ettiler yani bunlar zaten burada anlattıklarınızdan daha büyük dertler ama bana hiç inandırıcı da gelmedi. Takıntılarınız var. Bunlardan kurtulun. Evet tedaviye ihtiyacınız var acilen. Önce o kişiden kopun sonra dr gözükün gerekirse hastaneye yatın diyeceğim ama yapmayacaksınız.
ama neden böyle diyorsunuzki.. evet utanç duyabilirsiniz ama buraya neden yazıyorsunuzki..
benimle hemcins olmaktan utanan varmı diye sormamışki.. derdini anlatmış..
konu sahibinin zaten pskolojisi iyi değil. iyi şeyler yaşamamış..
Ya valla kusura bakmayın ben bu konularda çok hassasım burada tepki görünce şunu yaşadım bunu yaşadım demeyin yani anlatacaksınız dertlerinizi baştan anlatın kötü çocukluk geçirdim de o yüzden böyleyim de bunun arkasına sığınmayın. İstemediğiniz bölümü okumuşsunuz ama sonuçta okumuşsunuz okutmuşlar sizi. Babanızın arkadaşları sizin evinizde mi kalıyordu içki mi içiyorlardı nasıl taciz ettiler yani bunlar zaten burada anlattıklarınızdan daha büyük dertler ama bana hiç inandırıcı da gelmedi. Takıntılarınız var. Bunlardan kurtulun. Evet tedaviye ihtiyacınız var acilen. Önce o kişiden kopun sonra dr gözükün gerekirse hastaneye yatın diyeceğim ama yapmayacaksınız.
hastaneye yatacakmış arkadaş. aslında direk hastaneye yatarak başlaması lazım. kendi başına o adamdan kurtulamaz.
Sevgili konusahibi buraya konu acmasaydın keşke.
İnsanlar cok önyargılı ve taslamaya hazır.çünkü onlar hiç yasamadılar böyle şeyler.mükemmel hayatları var!
Bir psikolog ve psikatristen yardım almalısın.
Muhtemelen ailenden sevgi görmedin ki bu kadar muhtacsın birinden ilgi görmeye.sana ilgi gösteren tek insanı da kaybetmek istemiyorsun diye düşünüyorum. Yalnızlıktan ödün kopuyor ki Yasadığın sıkıntı eziyet hakaretlere katlanıyorsun. Bir cift güzel söz duymak için kendini ömrünü feda ediyorsun.
Beyindeki birtakım hormanların ekskliğinde de ortaya cıkan bir hastalık. Bir kişiye aşırı derecede Takıntı,depresif hal ,korkular,şüpheler ve devamında içinden cıkılamaz bir hale giriyorsun.
Bu tip hastalarda en cok görülen durum eskiye dair travmalardır.aileden sevgi görememe,aşağılanma,değersiz hissedilme,dolayısıyla çevreden soyutlanma ve özgüven eksikliği travmanın temelini oluşturur.
Psikiyatri ye görünmende fayda var.
Destek almadan çözemezsin ,ilaç kullanmadan iyileşemezsin.
Seninde mutlu olmaya hakkın var her ne yasadıysan toparlanman için mutlaka dediklerimi yap.
Kimseye bakma ! yasamayan bilemez..
............
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için..Dedimya anlatacak pek kimsem yok etrafımda çünkü herkesten kendimi soyutladım yıllarca içime kapandım gezmedim tozmadım vs... Şimdi arkadaşım yok o yüzden...Ama artık düzelmek istiyorum yaşım ilerliyo hayatımı düzene sokmam gerek bunuda biliyorum.Zaten ağır okb(obsesis kompulsif) hastasıyım....Beynim kitlenmiş durumda..Çok çabuk kararlar alıyorum çabuk çabuk vazgeçiyorum ilaçları bıraktım kaç kere.Ama artık zamanı çokdan geldi geçti bile...Ben artık iyce tedavi olmalıyım...Ve ben şöyle düşünüyorum erkek arkadaşım başlarda değer veriyodu biraz odunluğu var evet zamanla düzelmiştim ben onlarıda ama herşeyi ben yaptım sanırım....İstediği zaman istediğini vermekle yapmakla fazla değer vermekle falan o da buna istinaden benden soğudu bıkkınlık geldi ....Ki kendisi de böyle söylüyo
ilaçlarını bırakma..ben de okb hastasıydım..ilaçlarla atlattım şükür..
2 yıl düzenli kullanmak gerek..bi de terapi almalısın..
doktorumdan terapi almamıştım ben..kızkardeşim benim için terapi yöntemlerini araştırıp bende uygulamıştı..seni anlayan birileriyle konuşman şart..gerçekten yardım geleceğinden emin olduğum birisi olmalı..seni anlamalı..yargılamamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?