ben cok kizdim siz ne diyeceksiniz bakalim

Benim kocam mı değersiz sizin kocalarınız mı fazla değerli bilemedim .Aynı yerde çalışan insanlar ne var bunda .Gelemeyeceği zaman tabii ki mesaj atacak nezaket gereği .

Bunlar insani şeyler ne var ki? Özellikle Anadolu'da tayinle gelen insanlar aynı muhitte yaşar. İşyerleri de aynı yerde olduğuna göre arabası olan insanlar niye yardımcı olmasın? Ablamın arabası dolmuş gibidir mesela, hergün aynı güzergahtaki 3 kişiyi alır öyle gider.

eşiniz aynı durumda sizi başkasının arabasına bindirir miydi?

Ben de bir kamu kurumunda çalışıyorum ve biz de bu tarz şeyler yaşıyoruz birbirine yakın Oturan kişiler birlikte gidip geliyorlar ve bu sürekli olduğu için gitmediğinde beklemesin diye haber veriyorlar
Bana anormal gelmedi başka özel bişey yoksa

Ulaşım imkanı çok zor olsa bir şey demem ancak otobüs varken otobüsle gitsinler diye düşünür ve istemezdim. Aynı şey bende olsa eşim de istemez zaten. Gerçi kar varsa, ulaşım zorlaşıyorsa yardımcı olsun, dolu olur binemezler, soğukta beklemesinler hem. Hava iyiyken, otobüsler de boş gelip gidiyorken böyle bir şeyi yapmasını istemem.

Yemin ediyorum yorumları ağzım açık okudum. Yok parçalarım, asarım keserim falan. İyi niyet, insaniyet ölmüş bitmiş.
3 sene boyunca evli bir adam olan öğretmen arkadaşımızın arabasına üç bekar kadın olarak bindik sabahları. Şehirdi, otobüs de vardı ulaşım sıkıntısı yoktu. Ne eşi yanlış birşey düşündü ne kendisi ne de içimizden herhangi biri, ne de okuldan başka biri.
Nasıl dünyalarda, nasıl kafalarla yaşıyorsunuz anlamak zor. Dünya sizin sandığınız kadar kötü bir yer değil.
Ayrıca parçalarım diyen kadınların kocaları da birer Don Juan galiba ki hemen kapılacaklar.

Bende bir arkadaşla birlikte gelip gidiyorum neresi kötü bunun?
Ben bekarım o evli ve hiç sorun olmuyor.
Eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürmek gibi bir şey bu.
Üstelik bayanları da "potansiyel koca avcısı" gibi gösteriyorlar. Ne kadar acı!

bence de normal.ne var ki bunda?benim eşim de hemşiresiyle gider işe gidemeyecksede haber verir ben gidemiyorum diye.ben abartılacak bişey göremiyorum.

çoğunun kocası kel kafalıdır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…