ben cok kizdim siz ne diyeceksiniz bakalim

pardon ayni seyi sen yapsan nedicek esin ????
evlisin ve ise her sabah bekar iki erkek arkadasinla gidiyorsun
bence ona bunun mantigini anlat yani kiskanclik durumu isi inada bindirir inatlasma isin mantigini anlat

pardon ayni seyi sen yapsan nedicek esin ????
evlisin ve ise her sabah bekar iki erkek arkadasinla gidiyorsun
bence ona bunun mantigini anlat yani kiskanclik durumu isi inada bindirir inatlasma isin mantigini anlat

doğru söze ne hacet. 10 numara 5 yıldız

alkışşş.................................................:13:

ayy kesınlıkle musade etmezdim esımın bole yapmasna telındekı numarasını bıle sılerdım ne o bde msj atmalarmış gebertırdımmmm:))

Şaşkınlık içinde okudum buradaki yorumları.

Aynı yoldan gidiyorlar ne olacak yani geçerken onları da alsa?

Kadının en büyük düşmanı yine kadınlar. Siz eşinizden eminseniz, ne olabilir aralarında Allah aşkına? İsteyen kadın istediğini yapsın, vız gelsin tırıs gitsin yani. Gece mesaj atıyorlarmış. Yani sizi duyan da cinsel içerikli şeyler yazıyorlar sanacaklar. Yarın gelemeyeceğini bildiriyor alt tarafı. Unutmayın ki onlar da bir ana babanın evladı, onlar da bu Allah'ın bir kulu. Neden insanları hemen kötü niyetli görüyorsunuz?

Mesafe okula ne kadar bilmiyorum ama olsun hadi 1 saat. Karısını aldatacak kapasitedeki bir adam, bunu okulda da yapamaz mı? Oldu olacak öğretmenler odasında da oturmasına müsade etmeyin.

Kocanızdan ve kendinizden eminseniz dediğim gibi, hiç ama hiç bunları umursamayın.

Çok kizardim. Aynisini siz yapsaniz Eşiniz anlayisla karsilar mi acaba? Ya bayanlar kotu niyetli ya da esiniz. Kesinlikle engel olun sinirlendiginizi acikca belli edin.

KK application kullanılarak GM Discovery cihazından gönderilmiştir.

Konu sahibi esiyle konustu mu ya da bi gelisme var mi yazdi mi tekrar ben goremedim de esinin ne dedigi aciklamasi veya konu sahibinin tepkisini ogrenen arkadas var mi?

Merhaba bende bir öğretmen olarak ve okula ogretmen arkadaslarımın arabasıyla giden biri olarak cevap vermek istedim.. Bunda kotu bı durum yokkı biz 3 bayan bi erkek öğretmenle gidiyoruz ve parasını veriyoruz.. Ulasım sıkıntısı yok demıssınız arabayla gtmekle otobusle gtmek arasında cok fark var bunu anlatmama gerek yok sanırım.. Tabı kı gelemeyecegı zamanlarda haber verecek sonucta esınızle gıdıyorlar.. bizde gtmedgımız zamanlarda bırbırımıze haber verıyoruz. Kıskandıgınız için hoslanmıyor olabilirsiniz ama bence cok da kafanıza takmayın.

tamamen katılıyorum.Bunun guvensızlıkle,kıskanclıkla veya ınsanlıkla hıcbır alakası yoktur.uygunsuzdur. Ben olsam tepkimi daha bile sert ortaya koyabilirdim.

Aynı durumu ben kız arkadaşlarıma yapıyorum, yolumun üzerindeler diye alıyorum onları. Hiçbir ücret de talep etmiyorum, aynı yola ben de gideceğim onlar olmasa da aynı yakıtı harcayacağım diye. Yaptığınız yalnızca kıskançlık. Baş başa bekar bi kızla gitse bi nebze anlarım da baş başa gitmiyorlar iki bayanı alıyor. Bir şey olacak olsa her gün aynı yerde çalışıyorlar orada da olur. Asalaklık vs diye şeyler okudum arabasına aldıkları erkek olsaydı kesinlikle sorun etmeyecektiniz.

Son düzenleme:
İki gün önce bölge sorumlum mağazama geldi tam kapanış saatinde.. Mağazayı denetledi, gece 11e kadar, ve ben en son servisi kaçırdım onun sayesinde! Arabam yok ev uzak ee tabi beni evime bıraktı..Geçtim arka koltuğa gayet ciddi getirdi evime.. Benden önce o ön koltuğa oturmayayım diye dosyasını koymuş şahsen bu inceliği de çok hoşuma gitti. Yine geçen ay sayım olduğunda sayıma gelen tüm kızları eve bıraktı tek tek. En son durak benim evimdi gece 2de yine adamla arabaydık..Karısına eminim anlatmıyordur çünkü anlatamaz kendini..

Ama tabi burdaki olay farklı.. Ben de bekarım ama öyle hergn hergün aynı yerde çalıştığım adamın arabasına binmem.. Bekarda olsa binmezdim.. Bir mesafe olmalı bence.. Gerçi iki kişi biniyorlarmış başbaşa değiller ama ne bileyim servis gibi kullanmaları hoşuma gitmedi.. Minibüs otobüs yokmuymuş? Kaldı ki erkek olsalardı bile kızardım, böyle sömürgeç insanlara hiç tahammülüm yok.. İyi niyeti suistimal etmektir bu..

Kıskançlık felan değil de abes bir durum bence, yani ne gerek var... Köye felan gitseler, araç olmasa neyse....Şehir içi ulaşımda otobüse binsinler, gitsinler, iş güç sahibi insanlar, muhtaç değiller ya...

Ben olsam binmem, bekarken de binmezdim, şimdi de binmem.... ne öyle servis bekler gibi adam bekleyeceğim, yok geç kaldı, yok gelmedi,birde haber ver... Darlanırım ben öyle şeylerden.... Çok samimi değilsem kız arkadaşımı bile beklemem... Erkek arkadaşlarımla da o kadar samimi olmam zaten,...

hepsinin dersleri aynı saatte mi başlıyor, sınıf öğretmeni mi, branş öğretmenleri bu şekilde denk gelmez herhalde... Kısacası ben de tepki gösterirdim, bir kaç kere geç kaldım yahut erken çıktım desin, anlarlar bir daha beklemezler herhalde...

konu sahibii sonuna kadar haklısınn
o bayanlarda binmeyiversinnn arabaya

En güzel yorumu siz yapmışsınızz

VALLAHİ CANIM BEN PARÇALARIM EŞİMİDE PARÇALARIM BU TARTIŞMALARA NEDEN OLAN BAYANLARIDA PARÇALARIM OLABİLDİĞİNCE TEPKİNİ GÖSTER AAAA SİNİR OLDUM BEN GELEMEM BÖYLE ŞEYLERE SEN ÖYLE HER SABAH BEKAR Bİ ERKEĞİ HATTA 2 ERKEĞİ ARABANA ALSAN EŞİNİN TEPKİSİ NE OLUR ACABAA

eşinizin kişiliği nasıl?çapkın mı?mesela ben böyle bir durumda yanlış anlamam.çünkü eşime sonsuz güvenim var.onun yapmayacağımdan çoook eminim.o yüzden benim için hiç sorun olmaz.ama benim eniştemin biri çok çapkın.öyle bir eşim olsa kesinlikle huylanırım :)

ne alaka ya aynı arabaya binmesinden doğal bişe yok bence biniyor lar diye de illa eşinize mi sarkıyorlar...geemeyeceğini de neyle belirtseydi onu anlamadım herhalde telefon aracılığıyla olacak ...

Bu tartışma bitmediğine göre
herkese göre farklılıklar var demek, bazısı olabilir diyor bazısıda asla oyarım eşimin gözünü diyor , yani doğru ve yanlış yok kişiye bağlı yani

üzerinden çok zaman geçmiş ama belki aynı durumda olup yorumları okuyan olur diye yazıyorum, benim de eski evimin bulunduğu apartmanda evli bir bayan servis erkenden geliyor daha geç çıkayım diye bekar olan adamın arabasıyla gidiyordu (aynı iş yerinde çalışıyorlar) benim dikkatimi çekti eşimle de paylaşmıştım (onun da kulağına küpe olsun böyle şeyler yapmasın diye) sonuçta aralarında birşey olabileceğini asla düşünmedim ama insanlar çok acımasız malesef bir dedikodu evlilikleri bitiriyor o yüzden çiftlerin etraftakilerin ne düşünebileceğini neler söyleyebileceklerini düşünerek hareket etmeleri gerekiyor bence, sonuçta siz art niyetli olmayabilirsiniz ama çevrenizde dedikodudan beslenen pek çok insan olduğunu unutmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…