Öğretmen olan eşini z her sabah kendi okulunda çalışan ve yol uzerinde oturan iki tane bekar bayan i arabasıyla okula goturse,okula gidemedigi zamanlarda da bayana mesaj gondererek bugun gelmeyecegini haber verse tavriniz ne olur. Ben bu tarz seylerdern hoslanmiyorum ve ogrendigimde tepki verdim. Siz nadil karsilarsiniz? Ayni yoldan otobus de geciyor ulasim sikintisi yok
pardon ayni seyi sen yapsan nedicek esin ????
evlisin ve ise her sabah bekar iki erkek arkadasinla gidiyorsun
bence ona bunun mantigini anlat yani kiskanclik durumu isi inada bindirir inatlasma isin mantigini anlat
herkesin görüşünü okudum herkesin görüşüne saygı duyduğumu belirterek , kendi görüşümü yazıyorum
ben şahsen hiç hoş karşılamam böyle bir durumu pekçok açıdan sebepler sıralayabilirim .......
- bu bir prensip meselesi
- bana göre farklı cins ile olan diyaloglarımızda ve davranışlarımızda kişinin kendince yani hayat görüşü inançları vs gereğince sınırlamalar , ölçüler getirmesi o kişiye karşı medeni ya da medeniyetsiz gibi ithamları gerektirecek şeyler değil
- kişinin sütü bozuksa evet her yerde ve her durumda karşısındakini baştan çıkarmaya çalışabilir lakin hiçbir mecburiyet yokken niye eşiniz bayanları iş yerine götürsün ya da tersini düşünelim bir bayan eşinizi arabasına alsın öyle değil mi ?
Hadi diyelim ayda yılda bir ya çok geç kalınmış ya da zor bir durumda kalınmış olunur yardımcı olunur insanlara insanlık ölmedi lakin nedir bu hergün hergün göbek bağı varmış gibi sırf yardım ayaklarına altına özel arabalar çekmek ben bunu anlamam....
- eşiniz birinci suçlu bir defa yalnız bir erkek değil ki kızlara yardımcı olayım arkadaşlık ortamı gelişsin filan diyecek ( ileriye dönük planlar amacıyla )
- bayanların da düşüncesizliği acaba kendileri evli olsalar aynı durumla karşılaşsalar çok hoş karşılar mı acaba ? Aslında sormak lazım
hemen bu insanlar düşüp kalkacaklar anlamı çıkartılmazsa aksi de ispatlanamaz
o sebepten dolayı hayata dair çok da yazı tura atmaya gerek yok bence .... Hiç mi iyi niyetin sonunun bazen çok afedersiniz ....oka sardığını görmediniz duymadınız ya da okumadınız ...
Kişi kendi nefsine kefil olamazken ne kocasına ne karşısındakine nasıl olabilir ?
Ve de bir kadınla erkeğin yalnız kalmasının sakıncalarına dair hiç mi hadisler okumadık ....
Işin dini , sosyal her türlü tarafı iyi sorgulanmalı
bazen merhametten maraz doğar altında kalırız
ayrıca eşiniz sizden ne bekliyorsa bence size de aynı hassasiyeti göstermeli diye düşünüyorum...
Illa yardım etmek istiyorsa eşiniz kuşlara yem atsın kedi köpeklerin karnını doyursun bir fukaraya yardımcı olsun inan hiç başı ağrımaz
Öğretmen olan eşini z her sabah kendi okulunda çalışan ve yol uzerinde oturan iki tane bekar bayan i arabasıyla okula goturse,okula gidemedigi zamanlarda da bayana mesaj gondererek bugun gelmeyecegini haber verse tavriniz ne olur. Ben bu tarz seylerdern hoslanmiyorum ve ogrendigimde tepki verdim. Siz nadil karsilarsiniz? Ayni yoldan otobus de geciyor ulasim sikintisi yok
Ve bu durumu mantıklı bulan herkes aynı iş yerinde çalıştıkları insanları,aynı muhitte oturuyorlarsa işe götürüp getirsin o zaman..
Sırf araba var diye kim doluşturuyo arabasına konu komşuyu Allah aşkına?
Sizi de başka bir iş arkadaşınız getirip götürsün o halde.Ne güzel ülkede ulaşım sorunu da kalmaz.
Al sana imece..
İki gün önce bölge sorumlum mağazama geldi tam kapanış saatinde.. Mağazayı denetledi, gece 11e kadar, ve ben en son servisi kaçırdım onun sayesinde! Arabam yok ev uzak ee tabi beni evime bıraktı..Geçtim arka koltuğa gayet ciddi getirdi evime.. Benden önce o ön koltuğa oturmayayım diye dosyasını koymuş şahsen bu inceliği de çok hoşuma gitti. Yine geçen ay sayım olduğunda sayıma gelen tüm kızları eve bıraktı tek tek. En son durak benim evimdi gece 2de yine adamla arabaydık..Karısına eminim anlatmıyordur çünkü anlatamaz kendini..
Ama tabi burdaki olay farklı.. Ben de bekarım ama öyle hergn hergün aynı yerde çalıştığım adamın arabasına binmem.. Bekarda olsa binmezdim.. Bir mesafe olmalı bence.. Gerçi iki kişi biniyorlarmış başbaşa değiller ama ne bileyim servis gibi kullanmaları hoşuma gitmedi.. Minibüs otobüs yokmuymuş? Kaldı ki erkek olsalardı bile kızardım, böyle sömürgeç insanlara hiç tahammülüm yok.. İyi niyeti suistimal etmektir bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?