Öğretmen olan eşini z her sabah kendi okulunda çalışan ve yol uzerinde oturan iki tane bekar bayan i arabasıyla okula goturse,okula gidemedigi zamanlarda da bayana mesaj gondererek bugun gelmeyecegini haber verse tavriniz ne olur. Ben bu tarz seylerdern hoslanmiyorum ve ogrendigimde tepki verdim. Siz nadil karsilarsiniz? Ayni yoldan otobus de geciyor ulasim sikintisi yok
Aynı istikamete gidiyorlar,hatta aynı okulda görevliler;
Ne var bunda ki?
Yol parası vereceklerine,arkadaşlarınında zaten hergün gittiği yere gidiyorlar...
Eşiniz onlar için ekstra benzin harcaması yapmıyor,gayet insani buluyorum ben...
Ama ben hoslanmiyirum bu tarz seylerden
Öğretmen olan eşini z her sabah kendi okulunda çalışan ve yol uzerinde oturan iki tane bekar bayan i arabasıyla okula goturse,okula gidemedigi zamanlarda da bayana mesaj gondererek bugun gelmeyecegini haber verse tavriniz ne olur. Ben bu tarz seylerdern hoslanmiyorum ve ogrendigimde tepki verdim. Siz nadil karsilarsiniz? Ayni yoldan otobus de geciyor ulasim sikintisi yok
İyi de,eşiniz çapkın bir adamsa sizi anlarım.
Fakat meslektaşlarıyla sadece mesai anlamında zaman geçiriyorsa,bu yaptığı şeyi yardımseverliği yönünde değerlendiririm ben olsam eşimin...
Haber verme olayıda bence onu beklememeleri,herhangi başka bir araçla okula gitmeleri yönünde bi yönlendirmedir...
Zor durumda kalmasınlar,derse geç kalmasınlar v.s...
annemin işyerinde servis kaldırıldığı için erkek bir arkadaşı onu ve dört kişiyi daha para karşılığında götürüyor sabah annem geç kaldığında falan arıyor hepsi de evli barklı insanlar bunda hiçbir sıkıntı yok gayet profesyonelce ama tabi sizin eşiniz çapkın biriyse öyle huyları varsa sıkıntı olabilir ya da bayanlar genç mi çok sohbet muhabbet insanlar mı bilemiyorum ama ben bir art niyet olduğunu sanmıyorum
Biri de yazmis,ayni yone ayni yere gidiyorlar,extra benzin harcamiyor falan,bunlar onemsiz.
Onenli olan adamin o bayanlarla ozel ilgilenmesi!!
Otobuste varken adami kullanmak niye
asalak cok ne yazik ki!!
Dedikleriniz dogru. Ama yine de bundan rahatsiz olmaya hakkim yok mu
Anneniz adi ustunde anne. Ama ben bekar ve genc bayanlardan bahsediyorum. Ustelik ortada ulasim sorunu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?