ben cok kizdim siz ne diyeceksiniz bakalim

nar123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
107
1
46
İstanbul
Öğretmen olan eşini z her sabah kendi okulunda çalışan ve yol uzerinde oturan iki tane bekar bayan i arabasıyla okula goturse,okula gidemedigi zamanlarda da bayana mesaj gondererek bugun gelmeyecegini haber verse tavriniz ne olur. Ben bu tarz seylerdern hoslanmiyorum ve ogrendigimde tepki verdim. Siz nadil karsilarsiniz? Ayni yoldan otobus de geciyor ulasim sikintisi yok

eşi olarak rahatsız olman ve bunu dile getirmen en doğal hakkın..

bende olsam kızardım elbette
ne o ya mesaj çekmek falan
o kızlar da az değil..biz evli adamlardan çekinirdik konuşmaya bunlar da ne öyle

Ama ben hoslanmiyirum bu tarz seylerden

Ama ben hoslanmiyirum bu tarz seylerden

İyi de,eşiniz çapkın bir adamsa sizi anlarım.
Fakat meslektaşlarıyla sadece mesai anlamında zaman geçiriyorsa,bu yaptığı şeyi yardımseverliği yönünde değerlendiririm ben olsam eşimin...
Haber verme olayıda bence onu beklememeleri,herhangi başka bir araçla okula gitmeleri yönünde bi yönlendirmedir...
Zor durumda kalmasınlar,derse geç kalmasınlar v.s...

Biri de yazmis,ayni yone ayni yere gidiyorlar,extra benzin harcamiyor falan,bunlar onemsiz.

Onenli olan adamin o bayanlarla ozel ilgilenmesi!!
Otobuste varken adami kullanmak niye
asalak cok ne yazik ki!!

Ben olsam degil arabasina binmek konusmaktan bile cekinirim yani anlayamiyorum o yuzden. Esim de iyi niyet gostererek yapmis ama ben rahatsiz oldum. Eskiden rast gelince biniyorkarmis sonra esim benle gelebilirsiniz demis. Tepkilerimi fazla buldu da o yuzden farkli bakis acilari almak istedm

annemin işyerinde servis kaldırıldığı için erkek bir arkadaşı onu ve dört kişiyi daha para karşılığında götürüyor sabah annem geç kaldığında falan arıyor hepsi de evli barklı insanlar bunda hiçbir sıkıntı yok gayet profesyonelce ama tabi sizin eşiniz çapkın biriyse öyle huyları varsa sıkıntı olabilir ya da bayanlar genç mi çok sohbet muhabbet insanlar mı bilemiyorum ama ben bir art niyet olduğunu sanmıyorum

Dedikleriniz dogru. Ama yine de bundan rahatsiz olmaya hakkim yok mu

Anneniz adi ustunde anne. Ama ben bekar ve genc bayanlardan bahsediyorum. Ustelik ortada ulasim sorunu yok

Aynı okula gidiyorlar ve onların evi yol üstünde. Ben olsam böyle bir şeye laf etmezdim heralde. Ayrıca birlikte gidiyorlarsa gelmeyeceğini haber vermesi çok normal sonuçta insanlar boşu boşuna beklemesin. Evli değilim ama erkek arkadaşıma bununla ilgili bir şey desem o da çok abartıyorsun der ki bence de abartmışsınız.

Biri de yazmis,ayni yone ayni yere gidiyorlar,extra benzin harcamiyor falan,bunlar onemsiz.

Onenli olan adamin o bayanlarla ozel ilgilenmesi!!
Otobuste varken adami kullanmak niye
asalak cok ne yazik ki!!

Biri değil! Elossa 'yım ben!
Ortaya değil,şahsa konuşun yani bana...
Size göre önemsiz,bana göre önemli;
Demek ki neymiş?
Herkes herkesin fikrine saygı duyup geçecek,kendi fikrini taş atmadan savunacak...

Dedikleriniz dogru. Ama yine de bundan rahatsiz olmaya hakkim yok mu

Hakkınız var elbette,eşinizi onun karakterini tanıyorsunuz siz...
Rahatsız olunacak bi eylemde bulunacaksa bunu engellemek istemeniz çok normal,ama tamamen yardımcı olmaksa bence huzursuz olmanıza hiç gerek yok...
Bu adam mesaisi bitince evine geliyorsa,siz olmadan dışarıda zaman geçirmiyorsa,çalışma saatlerini biliyorsanız,şüphe uyandıracak bir iletişimleri yoksa....
Bence eşinizle aranızda sürtüşme çıkarmaya değmez...

Kısmakta ve rahatsız olmakta haklısınız,iyilik olsun diye insani bir biçimde yardım edebiliyor olabilir de fazla samimiyet iyi değil erkekle kadın arasında.

Anneniz adi ustunde anne. Ama ben bekar ve genc bayanlardan bahsediyorum. Ustelik ortada ulasim sorunu yok

insanın sütü bozuk olursa anne falan dinlemez siz eşinize güveniyorsanız onun size sadık olduğuna inanıyorsanız bu konuyu çok büyük bir tartışma haline getirmeye değmez ama çok çok rahatsız oluyorsanız da ikna edin götürmesin onları

peki eşinix bundan rahatsız değilmi. devamlı devamlı onlarla işe gitmek. şahsen ben olsam ,tek başıma kafamı dinleyerek gitmek isterdim. birde sabahın köründe onlarla muhabbet edecek.
valla bir kaç kere olurda devamlı rahatsız eder insanı. yani eşinizi.
dikkat ederseniz onlar kadın o erkek olarak bakmadım olaya.
sadece gereksiz geldi bu.

Peki simdi onlara karim kizdi artik sizi goturemem demeyecegine gore ve ben de bunu istemedigime gore ne olacak

bende olsam izin vermezdim kimse kusura bakmasın bunun insanlıkla alakası yok başka türlü insanlık yapsın doğru değil hoşta değil sonuçta evli bir insan hoş karşılayanda olur belki göreceli tabiki ama ben olsam müsade etmezdim tepkimi belirtirdim ama bunu ilk zamanlarda yapmak daha doğru ilerlemeden çünkü şimdi eşinle konuşsan bu defa ne derim ben ayıp olur falan dicektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…