- Konu Sahibi yasamayiseviyorum
-
bana çok kızacaksınız iki gün önce hamile olduğumu öğrendim adet olmam gereken gün kanda test yapıldı 390 çıktı ama sabahtan beri düşssün diye uğraşıyorum hopluyorum zıplıyorum ağırlık kaldırıp kendimi yoruyorum ama en ufak belirti yok. bentemmuzda düşük yaptım ve kızacaksınız belki ama soğudum artık istemiyorum bu bebeğidehazır değilim olamayacağım şimdiden depresyona girdim gözümde büyüyor korkunç derecede evhamlı birisiyim planlı olmadığı için sağlıklı olmayacak sanıyorum diğer düşükten sonra bende kalan korku bu. maydanoz suyundan soğan suyuna kadar da içtim çarşamba randevum var değerler düşük çıksın istiyorum gitsin istiyorum kimse anlamıyor yanımda olmuyor ailemi arıyorum yardıma gelemem ben deyip kayınvalidem onlar kenara çekiliyor bunalıma girdim şimdiden tek başıma nasıl kalkarım altından. bugünden bile ne yemek yaptım ne yedim eşim üzülüyor halime.[/QBizim gibi aramadın da o yüzden böyle yapıyorsun.Sadece kendini düşün kimseyi düşünme zaten.Seni de düşürseydi annen nasıl olurdu değil mi?
Allah sana 2 kez vermiş bunun değerini bilmezsen Bir daha hiç şansın olmayabilir.Bn 32 yaşındayım ve neler çektim şimdi hamileyim.Allah herkesi rızkıyla gönderir.Onun hayata gelme hakkını elinden alıyorsun.Bence tüp bebk topiğinde insanların nasıl bebek diye çırpındığını okumalısın.Özellikle evlat sevgisini çocuk esirgemeden sağlayan annelerden değerli olan annelere .onların topiğini oku .onlar seni hazırlar merak etme.Rüyalarında hep onun canına kıydığını görüp uykuları kaçabilir ,herşeye hazır olmalısın bnce .Eşinle mutluysan o bebek size daha da mutluluk verecektir.Allahına sığın ve zıplama nolur.Gözlerim doldu ,insafa gel lütfen.Bunun vebali öteki tarafta çookkk büyük ödeyemezsin canım benim.
kızlar dayanamıyorum kimse destek çıkmıyor herkes kendi köşesine çekildi söylediğim an panik ettiler beni delirttiler iki günde bazen içime mutluluk geliyor sonra tekrar panik korkuyorum ondan. maydanoz suyu iç dediler içtim karnımda acı var ne olcak bilmiyorum böyle minnacık bir kan belirtsi bekliyorum o kadar geçtim herşeyden
canım benim busenin kararın tabiki ama benim çok sinirlerim bozuldu ya allah aşkına bi insan nasıl anneliğe hazır olmaz ben 15 yıl aradım dile kolay her adet gördüğümde ağlıyordum anne olmak benim ençok istediğim şeydi 2 kez amaliyat 3kez tüp denedim çok şükür rabbim bana nasip etti şimdi hamileyim 6. ayımdayım yapma arkadaşım neolur çok kötü oldum ben ya negüzel bi duygu anne olmak bak istersen hep yazışırız sana destek olmak isterim kıyma neolur inan haraketlerini hissedince çok güzel olduğunu anlicaksın az önce karnıma bi ağrı girdi bebeğime bişi oldu diye çok korktum hemen uzanıp hareketlerini hissetmeye çalıştım amacım sana piskolojik baskı yapmak deyil zadece ben çok çektim çok aradım milyarlar döktüm belkide bu yüzden hassasım bence git bi dr tedavi ol ama yanlızca terapi al sakın kıyma yavruna
haklısın tatlım ama ben çok üzüldüm bebeğe çok üzüldüm ne yazacağımı şaşırdım destek olmayı teklif ettim senin oldumu bebeğin canım rabbim isteyen kullarına nasip etsin inşallahbende senin gibi 30 milyar para döktüm.O sonuçalrı bekleyip hüsrana uğramanın tarifsiz bedeli var.Millet daha hamilelik yok mu dediğinde ne cevap veremediğim günler var bunların acısı anlatılmaz arkadaşım.Allah hepimize annelik duygusu vermiş ama kimi bunu psikolojisini ön plana çıkartarak reddediyor.Bu doğanın gereği. evlat edinenlerin topiğini okusun dimi?Tüp bebek yapan kadınları okusun bence
haklısın tatlım ama ben çok üzüldüm bebeğe çok üzüldüm ne yazacağımı şaşırdım destek olmayı teklif ettim senin oldumu bebeğin canım rabbim isteyen kullarına nasip etsin inşallah
canım çok sevindim hemde ikiz harika benimde 15 yıl sonra işte 3. denemede 6. ayım bitecek nasipse benim tek çift embrio ama biri tutmuş bunada şükür oğlum olacak teyzesi nasipse rabbim bebeklerimizi korusun canımevet canım 15.haftadayım.Sen hamilelik takvimi niye yapmadın?Ne çok uğraştık.3 aşılama 3 tüp.3.de oldu çok şükür Allahıma.Hem de ikiz:)Rabbim kucağıma almayı nasip etsin.Allah dağına göre kar verirmiş ben o yüzden tevekkül ediyorum.yaş da gidiyor zaten.Allah isteyen herkese nasip etsin.
bana çok kızacaksınız iki gün önce hamile olduğumu öğrendim adet olmam gereken gün kanda test yapıldı 390 çıktı ama sabahtan beri düşssün diye uğraşıyorum hopluyorum zıplıyorum ağırlık kaldırıp kendimi yoruyorum ama en ufak belirti yok. bentemmuzda düşük yaptım ve kızacaksınız belki ama soğudum artık istemiyorum bu bebeğidehazır değilim olamayacağım şimdiden depresyona girdim gözümde büyüyor korkunç derecede evhamlı birisiyim planlı olmadığı için sağlıklı olmayacak sanıyorum diğer düşükten sonra bende kalan korku bu. maydanoz suyundan soğan suyuna kadar da içtim çarşamba randevum var değerler düşük çıksın istiyorum gitsin istiyorum kimse anlamıyor yanımda olmuyor ailemi arıyorum yardıma gelemem ben deyip kayınvalidem onlar kenara çekiliyor bunalıma girdim şimdiden tek başıma nasıl kalkarım altından. bugünden bile ne yemek yaptım ne yedim eşim üzülüyor halime.
kızlar dayanamıyorum kimse destek çıkmıyor herkes kendi köşesine çekildi söylediğim an panik ettiler beni delirttiler iki günde bazen içime mutluluk geliyor sonra tekrar panik korkuyorum ondan. maydanoz suyu iç dediler içtim karnımda acı var ne olcak bilmiyorum böyle minnacık bir kan belirtsi bekliyorum o kadar geçtim herşeyden
bana çok kızacaksınız iki gün önce hamile olduğumu öğrendim adet olmam gereken gün kanda test yapıldı 390 çıktı ama sabahtan beri düşssün diye uğraşıyorum hopluyorum zıplıyorum ağırlık kaldırıp kendimi yoruyorum ama en ufak belirti yok. bentemmuzda düşük yaptım ve kızacaksınız belki ama soğudum artık istemiyorum bu bebeğidehazır değilim olamayacağım şimdiden depresyona girdim gözümde büyüyor korkunç derecede evhamlı birisiyim planlı olmadığı için sağlıklı olmayacak sanıyorum diğer düşükten sonra bende kalan korku bu. maydanoz suyundan soğan suyuna kadar da içtim çarşamba randevum var değerler düşük çıksın istiyorum gitsin istiyorum kimse anlamıyor yanımda olmuyor ailemi arıyorum yardıma gelemem ben deyip kayınvalidem onlar kenara çekiliyor bunalıma girdim şimdiden tek başıma nasıl kalkarım altından. bugünden bile ne yemek yaptım ne yedim eşim üzülüyor halime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?