- 13 Kasım 2009
- 2.281
- 8
- 158
- Konu Sahibi yasamayiseviyorum
-
bana çok kızacaksınız iki gün önce hamile olduğumu öğrendim adet olmam gereken gün kanda test yapıldı 390 çıktı ama sabahtan beri düşssün diye uğraşıyorum hopluyorum zıplıyorum ağırlık kaldırıp kendimi yoruyorum ama en ufak belirti yok. bentemmuzda düşük yaptım ve kızacaksınız belki ama soğudum artık istemiyorum bu bebeğidehazır değilim olamayacağım şimdiden depresyona girdim gözümde büyüyor korkunç derecede evhamlı birisiyim planlı olmadığı için sağlıklı olmayacak sanıyorum diğer düşükten sonra bende kalan korku bu. maydanoz suyundan soğan suyuna kadar da içtim çarşamba randevum var değerler düşük çıksın istiyorum gitsin istiyorum kimse anlamıyor yanımda olmuyor ailemi arıyorum yardıma gelemem ben deyip kayınvalidem onlar kenara çekiliyor bunalıma girdim şimdiden tek başıma nasıl kalkarım altından. bugünden bile ne yemek yaptım ne yedim eşim üzülüyor halime.
bebeğe hazır değilsin ama , korunmamaya hazırsın
eşin haline üzülmekten başka bişi yapmıyor
ailen yanında olmuyor.
eşin sormuyor mu sana;'bu bebeği neden istemiyorsun'' demiyor mu hiç? hadi bebeği istemiyorsunuz diyelim, gidin aldırın o zaman.niye uğraşıyorsun kendı düşsün diye??garip olan bir şeyler var ama
çözemedim.:26:
eğer ben isteseydim karşı taraf istemeseydi
boşanma sebebi.
kusura bakma ama yada istersen bak çok da önemli değil, senin gibilere çooook kızıyorum yorumları okumadım yazını okuduktan sonra direk cevap verim dedim,madem çocuk istemiyorsunuz o zaman adam gibi korunun arkadaşım niye bunun faturasını bebeğe kesiyosunuz, siz işin zevkli kısmını yapın hamile kalınca cinayete başvurun, hiç bişeyden habersiz bebeğin canını alın, bu kadar istemiyorsanız işi kökünden halledeceksiniz, yok ben sonra istiyordum palavralarına girmeyin lütfen bebek bu sürpriz yapmak istemiş ama kime, biz bebeğimiz olsun diye bin dereden su getiriyoruz sizin yaptığınıza bakın töbe yarabbi ya, Allah sana ikinci kere şans vermiş değerlendirmeyi bilmiyorsun,bide kimse bana destek olmuyo anlamıyo demişsin ne bekliyodun sen kendi bebeğinin katili ol biz sana bakarız demelerini mi?? durduk yere sinirlerim bozuldu yaa.............
Bir hafta önce düşük yapmış biri olarak yapmaya çalıştığınız şey sinirlerimi bozdu. Hoş böyle bi şey yaşamamış olsam da tepkim yine aynı olurdu. Hazır olmayabilirsiniz bunu anlarım fakat bunca korunma yöntemi varken kullanmamanızı anlayamam. Bu rahatlık bu oluruna bırakma nedir böyle? Dünyaya bir can getiriyorsunuz bu bu kadar basit bir şey midir Allah aşkına? Hoplıyım zıplıyım düşsün gitsin.İnsan istemeden kaybedince bile günlerce kahroluyor, kendini sorguluyor bir şeyleri yanlış mı yaptım acaba diye. Siz eğer amacınıza ulaşırsanız rahat edecek misiniz gerçekten? Hem rabbim bir daha nasip edecek mi bakalım.
daha çok yeni şoktasın bence 1 hafta düşün taşın seveceksin belki karamsar olma evlisin 1.düşmüş bak ne güzel Rabbim tekrar nasip etmiş daha ne istiyosun illa cebinden 30 40 milyar paramı çıkacak umutlarınmı yıkılacak bunuda kaybedersen ya hiç olmazsa diye korkun yokmu hiç, hem bunun ahireti var hiçmi bilgin ilmin yok senin bari doğurda evlat hasreti çeken birine ver günah kıyma oyuncak sanki yaa yere atıp duruyosun neden hazır değilsin mankenmisin mesleğinin zirvesindemisin?
arkadaşlar ben bu arkadaş ile konuşmuştum aslında bilip bilmeden yorum yapılmış yazık bayan kapattı sonra üyeliğini. bayan yıllardır anksiyete ve panik atak hastasıymış ve atlatamıyormuş. bende anksiyete yaşıyorum çoğu zaman ve anlıyorum onu. bu hastalığı yaşayan bilir yaşamayan bilemez intihara bile sürükleyen öyle kolay kolay tedavisi olan bir hastalık değil. burada en çok şu uazılana söze kızdım çocuk sahibi kolay olmuşsun ondan böylesin yazan olmuş. çocuk sahibi olamayanlarada Allah kısmet etsin ama kolay çocuğu olanlar çocuk kolay oluyor diye suçlu olamaz herhalde. insanları belli yaşanmışlıklar belli noktalara getiriyor. bayan çok kötü bir kazadan sonra bu hastalığa yakalanöış ve atlatamıyor sürekli ölüm korkusu rahatsızlık yaşıyor kimimize kolay geliyor bu yaşananlar ama inanın zor. çoğu kadın burada hamile olabilir ama tam olrak neyle karşı kaşıya olunduğunu bilmiyor ömür boyunca hayatınızdan atamayacağınız bir sorumlulukla karşı karşıyayız. bu sorumluluk kimine kolay kimine zordur herkesi kendimiz gibi düşünmeye zorlamayalım. o bayanda mutlu mesut hamilelik yaşamak ister aynı benim gibi çünkü bende sürekli anksiyete halindeyim ama olmuyor işte herkesin sınavı başka.bayan kime destek çıkmıyor derken bana bu halime psikolojik durumuma kimse destek olmuyor demek istedim yazmıştı. yani aile olayı basite alıyor ama inanın kadının durumu ciddiydi. hepimize sağlıklı hamilelikler :)
Selam canım sen nasıl oldun? Değişme iyileşme var mı?
bende idare ediyorum canım ya iyiyim sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?