sevgilin terk ederse seni diktiririsn 1 hafta düğüne kala kafamçokkarıştı
ozamn karşıdakii salakk erkekler anlamıyoo değilmiii:roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgilin terk ederse seni diktiririsn 1 hafta düğüne kala kafamçokkarıştı
:lepi::lepi::lepi:
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
kimi
kadıracakk??
mantık dediğimde kendim için dedim konu sahibi için değil.
evlilik cinsellik değildir sadece.
onu yaptım diye evlenilmez.
evlilik sorumluluktur ,evlilik özveridir.
cinsellikte sevgide bir yere kadar.
sonra başka kıstaslar gelir.
onlar da olmalı evet ama yeterli değil.tanımadığın biri derken ,şunu kasteddim.
tanıdığını düşünürsün,ama tam tersi olduğunu görürsün,güvenirsin güvendiğin adamın sadece bir oyuncu olduğunu anlarsın.
bunlar olamaz mı?.
olur.
ha, bu örnekler konu sahibiyle alakalı değil.
ben olayla ilgili düşüncelerimi söylüyorum.
onu baz almadım.,ilişkisini yani.
bir hata yaptı diyeki ben bunu hata olarak görmüyorum,hadi ona göre hata ,bunun bedelini ömür boyu mutsuz olarak ödemek zorunda değil.
adamın yanlışlarını gördüğünde,yinede mecburum hatamın telafisi sadece bu,onla evlenmek dediği an, hatasını binle çarpar.
erkek kızı terk ederse onunda diktirme hakkı doğuyor neden hep genç kızlar mağdur olsun evlendiğindede kız aşağılansın erkek yapınca erkekliği ıspatlanıyor
kız aşağılanmasın düşük de görülmesin yoksa ömür boyu bu damgayı yiyecek
sonuçta hata yapılıyor![]()
ya onlan evlenmezsen nolacakk
ya onlan evlenmezsen nolacakk
bir kere nasılsa evlenicez mantığı ile böyle bir şeye müsaade ettiysen yanlış, ben evlilik öncesi cinsellik yaşanmasına karşı değilim ama nasılsa evlenicez mantığına karşıyım , evlilik başka şey , cinsellik başka bir şey. evet evliliğin çok önemli bir parçası ama sadece cinsellik için evlenilmez.
ama bence insanın ilk seferi sevgili ile de olsa, nişanlı ile de koca ile de özel olmalı, böyle biz aslında öpüşmeye başladık da sonra ileri gitmişiz de gibi bir şekilde yaşarsan bunu belli ki kendini hazırlamadan sonra ben çok kötü bir şey yaptım diye mesaj atman gayet normal. bu nedenle eğer kendini hazır hissetmiyorsan ya da kötü hissediyorsan bir daha sevgilinle bunu yaşamamalısın , bir kere yaşamış olmanız devamını getirmek zorunda hissettirmesin kendini.
arkadaşım yaşamak istemişsin yaşamışsın. hemcinslerime inanamıyorum bazıları çok ağır eleştiriler yapmışlar. yani erkekler evlenmeden istedikleri haltları yiyorlar hatta bazıları evlendikten sonrada devam ediyorlar. biz kadınlar bunu yaptığımız zaman adımız kötüye çıkıyor. ben 30 yaşında evlendim. evlenene kadar kendime söz vermiştim hiç kimseyle cinsellik yaşamadım evlendiğim gece eşim bana senin kızlığını bozmakla uğraşamam dedi ne oldu yani deydimi birkaç damla kan. açık yüreklilikle itiraf edin bakire evlenenler ne oldu? eşiniz size çok teşekkür ederim ilk defa benimlemioldun dedi. eğer bir erkek bir kaç damla kanla ilişkiye yön verecekce veya bana saygı duyacaksa duymasın. arkadaşım sende çok fazla yıpratma kendini sonuçta sevdiğin insanla birlikte olmuşsun her önünle gelenle birlikte olmuyorsunya gayet insani duygular bunlar. kendine saygını yitirme bundan sonrada daha dikkatli ol. herşey gönlünceolsun.
canım sürekli erkek arkadasına güvendiginden bahsetmişsin bu cok güzel bişi ama keşke olmasaydı....
bu zamanda kimseye güven yok tatlım o halde bi an önce aranızda söz felan kesin ki sahiplenebilsin seni iyice ve seni ne kadar cok sevidigini sende göresin.....
artık hersey herkesce normal sayılıyo görülüyo ......
ama bence keşke onu ilk gecenize saklasaydınız bitanem gecmiş olsun rabbim yar ve yardımcın olsun....
arkadaşım yaşamak istemişsin yaşamışsın. hemcinslerime inanamıyorum bazıları çok ağır eleştiriler yapmışlar. yani erkekler evlenmeden istedikleri haltları yiyorlar hatta bazıları evlendikten sonrada devam ediyorlar. biz kadınlar bunu yaptığımız zaman adımız kötüye çıkıyor. ben 30 yaşında evlendim. evlenene kadar kendime söz vermiştim hiç kimseyle cinsellik yaşamadım evlendiğim gece eşim bana senin kızlığını bozmakla uğraşamam dedi ne oldu yani deydimi birkaç damla kan. açık yüreklilikle itiraf edin bakire evlenenler ne oldu? eşiniz size çok teşekkür ederim ilk defa benimlemioldun dedi. eğer bir erkek bir kaç damla kanla ilişkiye yön verecekce veya bana saygı duyacaksa duymasın. arkadaşım sende çok fazla yıpratma kendini sonuçta sevdiğin insanla birlikte olmuşsun her önünle gelenle birlikte olmuyorsunya gayet insani duygular bunlar. kendine saygını yitirme bundan sonrada daha dikkatli ol. herşey gönlünceolsun.
şu kadar yıllık bir ilişkim var sevgilime çok güveniyorum falan meselesi değil bu
her şeyin bi zamanı var canım
bu hayatta kimseye %100 güvenilmez
güvenilmemeli
benim de 8 yıllık bir ilişkim var ve sevgilime sonsuz güveniyorum ama dedim ya bi zamanı var her şeyin diye
son pişmanlık fayda etmiyor malesef
umarım erkek arkadaşın nasıl olsa bakire değilsin artık diye tekrar bir ilişki istemez
eğer öyle bir şey olursa bu ilişkinin sonu geliyor demektir
hey hey kızlar bir durunnnn
uyelik fake değil bence..ve zaten detaylı bir şekilde yazmiş ark yorumlarını
hepsini de okudum...
uzerıne gitmeyın bu kadar ...zaten evet oldu hatalıyız diyor kendısı de...
olamayabilirdi ama o ana dönmek imkansız.olmuş artık..ki zaten şu an kendısını cok ii hissetmeyen birine de böyle yaklaşmayalım bence...
vee
inş evlenirsiniz...tek temennim bu şu an...kendını uzme...olan olmuş artık...ve o sevdiğin insan...senı sahıplenıyorsa da düşünme bunları...hata yaptım de ama kendını de üzme cok...o yanında şu an onu düşün....umarım hep yanında olur
bu ne demek yaa?(
arkadasım kusura bakmada saçmalamışın yanii...sanırım senin eşinde sorun vardıı....bu ne yaa...ohoo herkez sevdiğiyle birlikte olsa evin yolu bulunmaz yaa ar namus diye birşey var erkek yapıyor diyede onlarla yarışamayız kusura bakma herkes kendinden sorumludur..