- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kadınların birbirlerine karşı acımasız olmalarını anlamıyorum
kadınların birbirlerine karşı acımasız olmalarını anlamıyorum
anlamıyorum ya hiç kimse buraya yargılamamız için yazmıyor.yargılanmak istese bize degil çevresinde onu tanıyan insanlara anlatır.lütfen anlayışlı olalım ve empati kuralım.kimse iyi yapmışsın aferin diyelim istemiyor nacizane fkir istiyor akıl danışıyor lütfen büyükte konuşmayalım.bir söz var kınadığımız bir şey olursa o mutlaka başına gelmeden ölmezsin diye......
çok saol zaten şuan yanımda olmasaydı bırakıp gitseydi perişan olurdum kahrolurdum öyle bi insan olduğuna inandıramazdım kendimi onu tanıyorum çünkü inşşallah güvenim boşa çıkmaz beni dahada çok sahiplenmesi beni daha çok mutlu etti hakkımızda hayırlısı olsun diyorum herzamanki gibi ne biliym zararın neresinden dönsen kardır derler ya hep. böle bi durumda nasıl bi tepkisi olacağını öğrenmiş oldum . tabiki bu yaptığımı kesinlikle kapatmaz beynime yazıldı ömrüm boyunca unutmayacağım bu hatayı düşündükçe hata yapmamaya gayret edecem. oda aynı hatayı yapmak istemiyor artık benim üzüldüğümüde hissettiğini söylüyor bana belli ettirmemeye çalışıyorum.ama anlıyo bbu aralar sanki daha fazla yaşamıyacakmış hissediyorum kendimi bu olaydanmıdır bilmiyorum ama psikolojimde bozuldu allah affetsin bizi
daha fazla yaşamamak diye bişi yok cnm kendini kötü hiiseettiğin için bu aklına gelmiş olabilir ama o YANINDA şu an...ve delikanlı adam da bırakmaz...eğer biraz vicdanı varsa basar nikahı...insanlar ne hatalar yapıyor ve farkına bile varmıyorlar ne yaptıklarının..en azından sen farkındasın şu an...
seni sahiplenmesi de guzel bi arkadaşımın basına böyle bir şey gelmişti ve cocuk yurtdışına gitti bi daha da aramadı sormadı...diyorum ya kötünün kötüsü var ama o yanında....
üzme kendını...olanla ölmüşe çare yok cnm hayrlısı ile evlenırsınız inşallah
evlilik konusunda ne zaman olur diyor peki?
nişan yapacağız kısa zamanda kısmetse konuştuk aceleye getirmek istemiyoruz kimse birşey bilmediği için pat diye evlenmek istediğimizi söylersek hop noluyo derler çünkü biz evliliği biraz zaman geçtikten sonra düşünüyorduk ve zatende maddi olarak hazır değiliz daha bende oda hayırlısı bakalım nolcak sağol bu ararda