Ben cok mu alinganim? (Lutfen duzgun yorum yapin cok ihtiyacim var)

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Bugun annemle konusurken sen cok alingansin dedi ben de niye boyle dedin dedim her lafa alinip kusuyosun dedi bir tane ornek verdi ornekte şu; amcamin gelini kizi ve cocuklari bize geldi ben de kendilerini hic sevmem arkamizdan konusmuslardi neyse kuzenimin kizi 1.5 yasinda gelinin kizi ise 2.sinifa gecti kucuk kiz her seye agliyor hem de hic susmadan ben de bir gun dedim ki niyetim kotu degildi ne kadar agliyor dedim annem kizdi kotu niyetim yoktu biz bunlarla baska bir yere gittik size yemin ederim bir dakika gezdirmediler bizi o kadar kavga cikti ki gelin ve gorumce birbirine girdi moralim asiri bozuldu agladim eve gelince kapiyi kapatirken sert carpmisim biraz annem buna alingansin dedi ben alinganmiyim ki?

Bir ornek daha vericem yaylaya ciktik yaylaya gitmeden annemle atistik biraz baski yapti salini niye boyle yapiyosun dedi ben kapanali 1 sene oldu bu arada ben de anne boyle seviyorum dedim olmaz dedi sonra arabada dogal olarak somurttum ben de annem de cok mutsuzsun dedi

Evet alinganim ama cok degil ve her seye degil annem diyo ki sana sakasina mal derim alinamazsin bir insan bir insana sakasina mal mi der

“Mal” kelimesinin şakası falan olmaz. Sanki bu konuda siz değil de anneniz 18 yaşındaymış gibi. Haklısınız sonuna kadar

“Mal” kelimesinin şakası falan olmaz. Sanki bu konuda siz değil de anneniz 18 yaşındaymış gibi. Haklısınız sonuna kadar
Anneme bunu anlatamiyorum ki annem diyor ki ben sana mal dedim diye mal mi oldun bugun baya bir agladi ben beyinsizim dedi Allah canimi alsa da kurtulsam senden dedi cok zoruma gitti iki lafindan birisi domusuk nemrut alingan mutsuz nasil mutlu olabilirim boyle bir anne ile cocuk gibi hic kendini elestirmoyor laflari bicak gibi

O anneyle bu halinizi koruyabilmeniz bile mucize. Anlaşılan enerjinizi sömürüyor.
Takmayın. Hep gülümseyin. ☺️

gelin görümce kavga etti, gezmek zehir oldu diye ben ağlamazdım
yada annem şalını neden öyle bağladın dedi diye somurtmazdım
ama herkesin ruh hali başka tabi
bazı insan yanağından makas alsan alınır, kimisine salak dersin o da sana bi laf der güler geçer
iletişim şekilleriniz uymuyor bence yakınınızdakilerle

Arkadaslar annem isine gelmeyen bir sey olursa once laflari pat pat yapistirir ardindan ben kendimi savunmaya kalkisinca direk babana diyicem seni dovsun der sonra aglamaya baslar en son bayilicam bana bir sey oluyor der sonra keske ölsem nemrut sey der

Bir annenin kızını hep sen yaparsın başarırsın diye desteklemesi gerekir. Nemrut , domuşuk mal hiç hoş değil . Ben olsam amaan boşver bunumu takıcam derdim mi yok deyip geçiştirirdim .:KK66: çok işe yarıyor. ah keşke 18 kalsaydım

O anneyle bu halinizi koruyabilmeniz bile mucize. Anlaşılan enerjinizi sömürüyor.
Takmayın. Hep gülümseyin. ☺
tesekkur ederim deniyorum gulumsemeyi annemi seviyorum ama hareketleri asiri sinirime dokunuyor elimden bir kaza cikacak diye korkuyorum

Bir annenin kızını hep sen yaparsın başarırsın diye desteklemesi gerekir. Nemrut , domuşuk mal hiç hoş değil . Ben olsam amaan boşver bunumu takıcam derdim mi yok deyip geçiştirirdim .:KK66: çok işe yarıyor. ah keşke 18 kalsaydım
maalesef yapmiyor ben de alingan biriyim ama her seye degil

gelin görümce kavga etti, gezmek zehir oldu diye ben ağlamazdım
yada annem şalını neden öyle bağladın dedi diye somurtmazdım
ama herkesin ruh hali başka tabi
bazı insan yanağından makas alsan alınır, kimisine salak dersin o da sana bi laf der güler geçer
iletişim şekilleriniz uymuyor bence yakınınızdakilerle
ya sanirim onlara gore espri anlayisim farkli annemin yegeni anneme mal diyor guluyorlar bunu saka anliyorlar bu bana uymayinca da her seye alinan oluyorum evet alinganim ama buna da herkes alinir

Back
X