Ben çok mu safım?

KutsalKedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
9
2
36
29
Tecrübelerinize ihtiyacım var. 22 yaşındayım 13 yıllık çocukluk arkadaşım var. Hatta o kadar samimiydikki ya da ben öyle sanırdım. Önceleri ne derdi olsa giderdim ama benim de iki yıl önce bir derdim oldu anlattım lütfen bana sorunlarını anlatma benim bir sürü derdim var zaten vs dedi. Çok alındım hatta alındığımi da belli ettim bir şey demedi. Benim bir huyum var kim ne yaparsa yapsın küsemiyorum. Bunu alttan aldim. Bu arkadasim uzun zaman once baska bir sehre gitti orafa biri ile tanıştı. Her seferinde izmire geldi bütün arkadaşları ile görüşürdü ama bana hiç haber vermezdi. Hele bir de o çocukla nişanlayınca mesajlarima bilr cevap vermez öldü arada yazar oldu. 1 ay önce nisanlasi ile kavga edip ayrılmışlar ben arkadaştır dedim dinledim destek oldum. Sonda barıştı ama bir havalarda ki sormayın yok işte çok zenginmiş ona araba alacakmış dublex ev alacakmış vs. Bu kız çocukluğundan beri ama durumları çok iyi değildi bizim daha iyiydi babam bana ne alırsa ona da alırdı. Bana böyle davranması beni çok uzuyor. Ben saf miyim sizce yani ne yapmalıyım..

Kepçeyle vermen senin gönülzenginliğin ama ihtiyacın olduğunda bir kaşık suyu esirgiyenle gönlünü bozukpara gibi harcatma ablası...
Kim olursa olsun ...
Dikkat et kepçeye kepçe demedim kepçeye karşılık kaşık esirgiyen hayırsızdır...
Herkesten önce kendin değerini bilmelisin
Özsaygını özsevgini alt limitleri sen belirlemezsen kimse bilemez ...

Iyiymis
Keyifler yerindeyken bana dert anlatma.
Nisanlidan ayrilinca beni dinle.
Ben bu insanlari anlamiyorum cok benciller.
Taviz vermeyin

Arkadaşınızın vefasizliğini farkettiğinize göre çok da saf değilsiniz demekki. Göz göre göre niye kendinizi kullandiriyorsunuz. Herkese ederi kadar değer vermeli. Böyle arkadaslar ( ! ) zaman kaybı bence.

Hayatımda dönem dönem en yakın arkadaşım dediğim insanlar oldu.Bazıları fos çıktı.Anlamam zaman aldı.

Numaralarını sildim,görüşmüyorum.İyi günde lak lak için insan her yerde var.

Hamsin daha piseceksin. Pisince, parazitleri hayatindan cikaracaksin. Hic canin yanmayacak o zaman. Ama simdi yanabilir. Hazir degilsen, boyle bir sey yapmak seni de üzer. Bicagin kemige dayandigi bir an olacak . O zaman degiseceksin geri donmemecesine..

Maalesef safsınız.Böyle kurnazları tanıyıp aklınızı başınıza almazsanız daha çok saf zamanlar geçireceksiniz.Benim derdimi dinlemeyen derdini de anlatmasın bir zahmet.Bu çok büyük bir bencillik.Böyleleri hep verici insanlarla iletişim kurar.Siz vermeye devam ettiğiniz müddetçe hep çıkacaklar karşınıza...Eskiden ben de böyleydim.Şimdi öylelerini kırk metre öteden tanıyıp kaçıyorum.

Biraz safsınız gibi geldi...onun sorunları varken aynı olumsuz yanıtı da siz ona verecektiniz görecekti
Ama şu da var. Eskiden bir arkadaşım vardı. Gencecik insanlarız bu her buluşmada bir dert ve sorunla gelirdi önemsiz konular hepsi de ve kuruntudan ibaretti. Eğlenemiyorduk onurla. Yanı ufacık şeyleri takip dert gibi anlatıyorsanız kızması normal olabilir

Tecrübelerinize ihtiyacım var. 22 yaşındayım 13 yıllık çocukluk arkadaşım var. Hatta o kadar samimiydikki ya da ben öyle sanırdım. Önceleri ne derdi olsa giderdim ama benim de iki yıl önce bir derdim oldu anlattım lütfen bana sorunlarını anlatma benim bir sürü derdim var zaten vs dedi. Çok alındım hatta alındığımi da belli ettim bir şey demedi. Benim bir huyum var kim ne yaparsa yapsın küsemiyorum. Bunu alttan aldim. Bu arkadasim uzun zaman once baska bir sehre gitti orafa biri ile tanıştı. Her seferinde izmire geldi bütün arkadaşları ile görüşürdü ama bana hiç haber vermezdi. Hele bir de o çocukla nişanlayınca mesajlarima bilr cevap vermez öldü arada yazar oldu. 1 ay önce nisanlasi ile kavga edip ayrılmışlar ben arkadaştır dedim dinledim destek oldum. Sonda barıştı ama bir havalarda ki sormayın yok işte çok zenginmiş ona araba alacakmış dublex ev alacakmış vs. Bu kız çocukluğundan beri ama durumları çok iyi değildi bizim daha iyiydi babam bana ne alırsa ona da alırdı. Bana böyle davranması beni çok uzuyor. Ben saf miyim sizce yani ne yapmalıyım..

Yuh.. Sana ne alırsa baban ona da mı alıyordu? Buna rağmen mi böyle yapıyor? Hem de bayağı safsın.. Seni dertlerini dinletip kullanmış, nişanlanınca, barışınca cevap bile yazmamış..

Back
X