- 22 Ağustos 2014
- 9
- 2
- 36
- 29
- Konu Sahibi KutsalKedi
Tecrübelerinize ihtiyacım var. 22 yaşındayım 13 yıllık çocukluk arkadaşım var. Hatta o kadar samimiydikki ya da ben öyle sanırdım. Önceleri ne derdi olsa giderdim ama benim de iki yıl önce bir derdim oldu anlattım lütfen bana sorunlarını anlatma benim bir sürü derdim var zaten vs dedi. Çok alındım hatta alındığımi da belli ettim bir şey demedi. Benim bir huyum var kim ne yaparsa yapsın küsemiyorum. Bunu alttan aldim. Bu arkadasim uzun zaman once baska bir sehre gitti orafa biri ile tanıştı. Her seferinde izmire geldi bütün arkadaşları ile görüşürdü ama bana hiç haber vermezdi. Hele bir de o çocukla nişanlayınca mesajlarima bilr cevap vermez öldü arada yazar oldu. 1 ay önce nisanlasi ile kavga edip ayrılmışlar ben arkadaştır dedim dinledim destek oldum. Sonda barıştı ama bir havalarda ki sormayın yok işte çok zenginmiş ona araba alacakmış dublex ev alacakmış vs. Bu kız çocukluğundan beri ama durumları çok iyi değildi bizim daha iyiydi babam bana ne alırsa ona da alırdı. Bana böyle davranması beni çok uzuyor. Ben saf miyim sizce yani ne yapmalıyım..