ben cok mu yuzgoz olmusum

esra_1309

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2014
87
0
6
35
Ankara
Arkadaşlar benm ki onemli bir sorun degil ama size danismak istedim. Benm esimin dukkani var ben oraya ara sira ugrarim bir yere gittigim zaman donuste mesela. Esim hep bana kizar insanlarla mesafeni koru konusma slm verme vs. Bende esimden cekinirim. Bugun dukkanda 2 eleman vardi pek samimi degilimdir onlarla.gerekmezse konusmam. Biri aile dostumuzun cocugu evimize gelmisligi var bunlar aralarinda sohbet ederken bende ordayim biri nedir benm bu esralardan cektigim of falan dedi ama 2 kere bagira bagira sonrada guldu. Sizce neden boyle birsey yapti ben insanlara fazlami samimi oluyorum. Esra diye beni kastetmemis olabilir mi telefona bakiyorlardi. Sizce fazlami yuz goz olmusum. Yoksa bozulmamali gulup gecmeli miydim sonuc olarak biraz cekinmesini beklerdm bnm ismimde esra diye boyle bise soylememeliydi diye dusunuyorm...

Son düzenleme:
Arkadaşlar benm ki onemli bir sorun degil ama size danismak istedim. Benm esimin dukkani var ben oraya ara sira ugrarim bir yere gittigim zaman donuste mesela. Esim hep bana kizar insanlarla mesafeni koru konusma slm verme vs. Bende esimden cekinirim. Bugun dukkanda 2 eleman vardi pek samimi degilimdir onlarla.gerekmezse konusmam. Biri aile dostumuzun cocugu evimize gelmisligi var bunlar aralarinda sohbet ederken bende ordayim biri nedir benm bu esralardan cektigim of falan dedi ama 2 kere bagira bagira sonrada guldu. Sizce neden boyle birsey yapti ben insanlara fazlami samimi oluyorum. Esra diye beni kastetmemis olabilir mi telefona bakiyorlardi. Sizce fazlami yuz goz olmusum. Yoksa bozulmamali gulup gecmeli miydim sonuc olarak biraz cekinmesini beklerdm bnm ismimde esra diye boyle bise soylememeliydi diye dusunuyorm...

bilemedim şimdi çok yüz göz olduysanız belki buna güvenerek demiş olabilir
ama ne olursa olsun kötü bir davranış
ben olsam hangi Esra'dan bahsettiğini anlamaya çalışırdım şaka yolu ile vs.

evlisiniz ve yüz göz mü oldum diyorsunuzz :53:
bunu kendinize sorsanız daha iyi benceee :ssz:

bilemedim şimdi çok yüz göz olduysanız belki buna güvenerek demiş olabilir
ama ne olursa olsun kötü bir davranış
ben olsam hangi Esra'dan bahsettiğini anlamaya çalışırdım şaka yolu ile vs.

Duymamazliktan geldim ama cok saygisizca geldi bnada iyice yuz goz olmayayim diye hic birsey demedm yuz almasin diye normaldede zaten gerekmedikce konusmam

Duymamazliktan geldim ama cok saygisizca geldi bnada iyice yuz goz olmayayim diye hic birsey demedm yuz almasin diye normaldede zaten gerekmedikce konusmam

evet en iyisi biraz daha mesafe, bu tür insanlar lafını sözünü bilmeden konuşur kocanızın yanında filan
bence eşinize de söyleyin bu tarz davranışları olduğunu bilsin iş yerinde.

Senin bu insanlarla iletisimin merabadan ote degilse nasil yuz goz olmus olabilirsin ki ://

aranızda geçen bir durum olmadığına göre neden alındın,anlamadım:34:

banamı diyosun deseydin ya :19:
eşin de çokmu kıskançççç :52::52:

Cok kiskanctir yuruken saga sola baksam kime baktin ne bakiyorsun diye kavga cikarir. benm demek istedigim o esra ben degilimdir ama niye bagirarak 2 kere soyluyor neden saygi yok cekinmiyorlar benden. Sanki duymam icin konusmus gibi. Ben biraz cekinmelerini isterdim duyarda yanlis anlar demelerini isterdim

Cok kiskanctir yuruken saga sola baksam kime baktin ne bakiyorsun diye kavga cikarir. benm demek istedigim o esra ben degilimdir ama niye bagirarak 2 kere soyluyor neden saygi yok cekinmiyorlar benden. Sanki duymam icin konusmus gibi. Ben biraz cekinmelerini isterdim duyarda yanlis anlar demelerini isterdim

nasıl gecinilir ki kıskanc adamla o kısmını halen cözemedim :19:
ee muhataplığın varmı ki senin onlarla ??saygı duymaları lazım :45:

Telefondaki esraya demiştir ve sizin orda olduğunuzu dahi unutmuştur.
Büyütülecek bir olay değil,dünyadaki tek esra siz değilsiniz boşverin

nasıl gecinilir ki kıskanc adamla o kısmını halen cözemedim :19:
ee muhataplığın varmı ki senin onlarla ??saygı duymaları lazım :45:

Yok iste. Saygi duymalari lazim benimde demek istedigim bu ama neden duymuyorlar. Hic konusmam yuzlerine bile bakmam cok gerekliyse konusurum cunku bilirimki esim sorun cikarir.

Yok iste. Saygi duymalari lazim benimde demek istedigim bu ama neden duymuyorlar. Hic konusmam yuzlerine bile bakmam cok gerekliyse konusurum cunku bilirimki esim sorun cikarir.

bilmiyorum :44: aranızda da hiçbişey geçmediyse :52:

senin evine girip çıkan bir çocuğu eşin neden sorun ediyor.bir de kaç yaşındasınız.çocuk dediğine göre senden de küçükler her halde.

Back
X