Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu bir depresyon belirtisidir, çalışıyor musunuz? bir uğraşınız var mı bilmiyorum. Kendinizi özellikle bireyselde tatmin edecek bir uğraş bulmanızı öneririm
Bu bir depresyon belirtisidir, çalışıyor musunuz? bir uğraşınız var mı bilmiyorum. Kendinizi özellikle bireyselde tatmin edecek bir uğraş bulmanızı öneririm
Bazı psikolojisi bozuk olup ilaçlarını almayan karaktersizler yüzünden bir kaç haftadır ben de böyleyim. ne uylu tutuyo ne zihnim rahat kalıyo ruhsal ve fiziksel çöküşteyim .. her insan illa ki bu dönemden geçiyo sanırım
Bazı psikolojisi bozuk olup ilaçlarını almayan karaktersizler yüzünden bir kaç haftadır ben de böyleyim. ne uylu tutuyo ne zihnim rahat kalıyo ruhsal ve fiziksel çöküşteyim .. her insan illa ki bu dönemden geçiyo sanırım
Kafanızı meşgul edecek hiçbir şey olmazsa insanlara sarmanız normal geldi bana. Bir iş yada uğraşınız olsa beyniniz sürekli olanları düşünmek yerine işinize falan odaklanır. Eşiniz neden çalışmanıza 'izin' vermiyor onu anlayamadım? Siz hür irade gösterip çalışamaz mısınız yani illaki izin mi lazım?