anlatiş biçimimde ne var hanfendii..belki şuan tedirgin ve sinirliyim ..siz biliyormusunuzda eleştiriyosunuz..bu arada Allah kime akıl fikir versin..Evli ve 2 cocuk annesiyken onurunuza hakaret edilmiş dillere dusmussunuz.. Konuyu anlatış biciminize bakın Allah askina ya.. Tabi bu durumun taraflarindan biriyseniz geçerli bu sözüm.. Kaçıncı agizdan anlatıldığı ve olay örgüsü saçma sapan ilerleyen bi konudan anladığım bu benim.. Allah akil fikir versin..
anlatiş biçimimde ne var hanfendi..belki şuan belki sinirliyim ..siz biliyormusunuzda eleştiriyosunuz..bu arada Allah kime akıl fikir versin..Evli ve 2 cocuk annesiyken onurunuza hakaret edilmiş dillere dusmussunuz.. Konuyu anlatış biciminize bakın Allah askina ya.. Tabi bu durumun taraflarindan biriyseniz geçerli bu sözüm.. Kaçıncı agizdan anlatıldığı ve olay örgüsü saçma sapan ilerleyen bi konudan anladığım bu benim.. Allah akil fikir versin..
Anlatis biciminizde tedirginlik ve sinir olmadığı aşikar.. Siz konuya ne yazarsanız biz onu okuruz ve haliyle ondan çıkarım yapariz hanimefendi.. İçimize doğacak hali yok yaşadıklarınızın.. Ilk mesajınızı başka biri yazmış gibi okumanızı tavsiye ederim.. Bakalim siz ne anlayacaksınız?anlatiş biçimimde ne var hanfendii..belki şuan tedirgin ve sinirliyim ..siz biliyormusunuzda eleştiriyosunuz..bu arada Allah kime akıl fikir versin..
sizi çok sevdiğini söyleyen sizin için ölümü bile göze almişş biri sizinle neden iletişime geçip konuşmaz??yada konuşmalarında sanal ortamlarda neden sizee laf söyletir ve söyler??sevgisini vıccık vıccık herkesle paylaşır ama size konuşamaz...etrafınızdaki tanıyıp tanımadığınız herkes bunu bilir fısır fısır konuşur..ama siz hiç birşey yapamazsınızz.bir gıybetin dedikodunun içinde kalırsınız bu kişi kurban olur,,size yalancı damgasını vurur,,ve hala ölüyorum seviyorum der..ama bu kişi sizi her şekilde takiptedir youtubiye bile giremez haldesiniz ...bi el atın bakim bu kişinin sevgisi sahtemi,, dürüstmü bayanlarrr..
..
Cümle yazarken şu harfleri uzatanları ciddiye alamıyorum. "Seviyomuuuşşş... di miiiiiii"
Ablacım evli barklı kadınsın sanane adam gerçekten seviyo mu sevmiyo mu? Ne yapcan sevse de sevmese de? Adam senin hakkında dedikodu çıkarıyor, adını dillere düşürüyor sen hala "gerçekten seviyomuuuuu". Kafalara bak ya.
Git kocana sor bakalım, gercekten seviyo mu sevmiyo mu. Te Allahım
bilinmeyenler bilinmeyenleer yardımlarınız için teşekkürlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?