ben çözemedim??siz el atın

bulsam soracam çok sordum ama sanaldan youtubeden cevap ne biliyormusunuz tutt elimden beni çok sev kimseye vermeee...seveceksen ömürlük sev bi günlük sevmeee.biz karşılıklı meraba demeden adam bunu diyorrrrbi otur konuş derdini anlat yok sev babam sev diyorrr.

ama bi taraftanda kötülüyor.madem kötüysem neden seviyorsun??

Cümle yazarken şu harfleri uzatanları ciddiye alamıyorum. "Seviyomuuuşşş... di miiiiiii"

Ablacım evli barklı kadınsın sanane adam gerçekten seviyo mu sevmiyo mu? Ne yapcan sevse de sevmese de? Adam senin hakkında dedikodu çıkarıyor, adını dillere düşürüyor sen hala "gerçekten seviyomuuuuu". Kafalara bak ya.

Git kocana sor bakalım, gercekten seviyo mu sevmiyo mu. Te Allahım

anlatiş biçimimde ne var hanfendii..belki şuan tedirgin ve sinirliyim ..siz biliyormusunuzda eleştiriyosunuz..bu arada Allah kime akıl fikir versin..

anlatiş biçimimde ne var hanfendi..belki şuan belki sinirliyim ..siz biliyormusunuzda eleştiriyosunuz..bu arada Allah kime akıl fikir versin..

anlatiş biçimimde ne var hanfendii..belki şuan tedirgin ve sinirliyim ..siz biliyormusunuzda eleştiriyosunuz..bu arada Allah kime akıl fikir versin..
Anlatis biciminizde tedirginlik ve sinir olmadığı aşikar.. Siz konuya ne yazarsanız biz onu okuruz ve haliyle ondan çıkarım yapariz hanimefendi.. İçimize doğacak hali yok yaşadıklarınızın.. Ilk mesajınızı başka biri yazmış gibi okumanızı tavsiye ederim.. Bakalim siz ne anlayacaksınız?

Ayrıca yerinizde olsaydım evli olup sacma sapan islerin pesinde kosmaz sacma inanlarin sevgisi sahte mi dürüst mu diye düşünmezdim.. Dürüstmus desek ne olacak..

o şahsa sizlerin burdaki düşünceleriyle (herhangi bir yazı eleştiri gelirse )hareket edeceğim

bilinmeyenler bilinmeyenleer yardımlarınız için teşekkürlerrr

+1000000000
bilinmeyenler bilinmeyenleer yardımlarınız için teşekkürlerrr

Kafalarda güzelmiş zaten. Gel bir öpeyim cnm xo

bu arada onun burda olma ihtimalinin yüzde yüz olma ihtimalinden dolayı yazdımmmm.....kafam gayet iyi kendimdeyim kardeşimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…