- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Vuuu kk dallas :)))olay bu bu işte karman çorman sevdiğini söyleyen şahıs sizi milyonlara seviyorum diye yazıp paylaşıyor..bekar bu şahıs,,siz onun isteklerine karşılık vermeyince her türlü hakareti sayıyor ,saydırıyor..etrafınızdaki herkes sanaldan yayılan bu dedikoduyu biliyor bu arada siz evli ve 2 çocuk annesisiniz..herkes lafınızı sözünü ediyor..ama yüzünüze karşı kimse söyleyemiyor.bu kişi sizin çok eski bir tanıdığınız zamanında değer verip sevdiğiniz bir insan.ama siz bu kişinin 7 yıldır sizi sevdiğini 1 yıldan beri öğreniyorsuz...
Ablacım Allah aşkına kelimeleri şöyle uzatarak yazma.bu arada onun burda olma ihtimalinin yüzde yüz olma ihtimalinden dolayı yazdımmmm.....kafam gayet iyi kendimdeyim kardeşimmmm
peki.teşekkürler.bu arada açtığım konuyu nasıl silebilirim..yAblacım Allah aşkına kelimeleri şöyle uzatarak yazma.
Bir de siz bu adamı esinize söylesenize o ilgilensin? Ya da hic ilgilenmeyin, görmezden gelin. Engelleyin her yerden. Niye sizi takip etmesine izin veriyosunuz
peki.teşekkürler.bu arada açtığım konuyu nasıl silebilirim..y
Yahu sanane ? Neden bu kadar ilgileniyorsun ? Heyecan mi lazım ? Senin bebeler hiç ağlamıyo mu , acikmiyo mu , oyun istemiyo mu , uyumuyo mu ? Evinde yemek , yatağında seks yok mu ? Kısaca işin mi yok ? Bırak ailene bak ..ama bi taraftanda kötülüyor.madem kötüysem neden seviyorsun??
Ben anlamadımbilinmeyenler bilinmeyenleer yardımlarınız için teşekkürlerrr
Hesabın yok da nasıl takip ediyosun bu hıyarı?ben zaten çocuklarımla ilgileniyorum.bu arada hiç bir sosyal hesabımda yok.eşimin bu şahısın durumundan haberi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?