ben çözemedim??siz el atın

Vuuu kk dallas :)))

Napican vercen savcıya o ilgilencek ..

Evlisin , 2 çocuğun var , macera arama ,3.sayfaya haber hiç olma ..

bu arada onun burda olma ihtimalinin yüzde yüz olma ihtimalinden dolayı yazdımmmm.....kafam gayet iyi kendimdeyim kardeşimmmm
Ablacım Allah aşkına kelimeleri şöyle uzatarak yazma.

Bir de siz bu adamı esinize söylesenize o ilgilensin? Ya da hic ilgilenmeyin, görmezden gelin. Engelleyin her yerden. Niye sizi takip etmesine izin veriyosunuz

Ablacım Allah aşkına kelimeleri şöyle uzatarak yazma.

Bir de siz bu adamı esinize söylesenize o ilgilensin? Ya da hic ilgilenmeyin, görmezden gelin. Engelleyin her yerden. Niye sizi takip etmesine izin veriyosunuz
peki.teşekkürler.bu arada açtığım konuyu nasıl silebilirim..y

ama bi taraftanda kötülüyor.madem kötüysem neden seviyorsun??
Yahu sanane ? Neden bu kadar ilgileniyorsun ? Heyecan mi lazım ? Senin bebeler hiç ağlamıyo mu , acikmiyo mu , oyun istemiyo mu , uyumuyo mu ? Evinde yemek , yatağında seks yok mu ? Kısaca işin mi yok ? Bırak ailene bak ..

teşekkürler.yorumları aldım çözüme ulaştım.benlik hiçbirşey yok..

ben zaten çocuklarımla ilgileniyorum.bu arada hiç bir sosyal hesabımda yok.eşimin bu şahısın durumundan haberi yok

ben zaten çocuklarımla ilgileniyorum.bu arada hiç bir sosyal hesabımda yok.eşimin bu şahısın durumundan haberi yok

ne düşük bi düşünce yapısı ya bu?

evlisiniz 2 çocuğunuz var hala adam kovalıyorsunuz. çok mu rahatsızsınız? gidin kocanıza söyleyin,adamı rezil edin bir şey yapın. ne takip ediyorsunuz? bir de sinirliyim karrrdeşimmmm demişsiniz. sinirli olsanız gider afedersiniz o adamın ağzına tükürürdünüz buraya sormazdınız.

ne diyelim? herkes size aşık mı?

benim ilerdeki eşim böyle bir şey yapsa evliyken gidip başka kadınlar ondan hoşlanıyor mu diye kontrol etse aldatma sayarım net.

Arkadaşlar ben açıklayıcı olamadım ..bu arada yorumlarınız için teşekkürler.Konu kapanmıştır

Arkadaşlar ben açıklayıcı olamadım ..bu arada yorumlarınız için teşekkürler.Konu kapanmıştır

o hıyar dediğiniz sanalda farklı farklı farklı profillerde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…