ben çözemedim siz yardımcı olun..

annesiyle babasi kiz bir aradayken ki konuyu acsin. baba gecen boyle boyle yaptin bu ne demek desin. adamin hal tavrindan karisi elbet cakar biseyler..

bana hic de masumane gelmedi pislik herif...

aynen güzel fikir de işte 16-17 yasındaki kız zaten şaşkın korkmuş yapamayabilir.
yazık kızın psikolojisini bozdu..

annesiyle babasi kiz bir aradayken ki konuyu acsin. baba gecen boyle boyle yaptin bu ne demek desin. adamin hal tavrindan karisi elbet cakar biseyler..

bana hic de masumane gelmedi pislik herif...

muhtemelen şaka yaptım sen beni yanlış anladın falan diyecektir ben kötü niyetle yaptım demezkii

Küçüklüğünde öpebilirim ama ergenlik çağında bir kıza yapılacak hareket değil bu.. nasıl insanlar var. Allah akıl versinn, madurlara da sabır versin. Hayat bu kimse dörtdörtlük değil, eksikleri vardır istekleri vardır ama öz kızına da yan gözle bakıcak kadar alçaldıysa o kişi acilen tımarhane yolu gözlemelidir, hiç normal bir davranış değil ki zaten normal olsa kendinde olsa yapmazdı .
Ne yapılması gerektiğini bilmiyorum ama acilen çözüm bulunmalı. Yazık kıza..

Böyle sapiklar Allahindan bulsunlar.
Fakat benim alayamadigim bir kadin kocasini tanimazmi yillar boyu.
Anne biraz ihmalkar galiba, böyle seyler bir annenin gözünden kacmaz, herkes bu dünyada kocasinin ne mal oldugunu cok iyi biliyor.

Nedense böyle erkeklerin hatunlarida kocalarini savunur, karsi tarafi suclar, isterse kizi olsun suclar.
Onun icin böyle annelerde olmaz olsun.

ben şoookkk oldum bence kız hemen ilgili yerlere yönlendirilmeli. normal değil. babaya önlem alınmalı bu ne biçim iş yahu.

Kız şimdiden bunu düşünüyorsa ileride ne olur kimse bilemez insanın babasından bunları hissetmesi çok kötü bence annesine takrardan anlatsın ve içinin rahatlaması adına gece odaları ayrı iaede kilitleyip yatsın ben bu babadan herşeyi beklerim..

anne dediğim gibi acayip bişey tuhaf bir kadın zaten söyle dediğimde böyle bir tepki alacağını biliyordum

yaa iyi niyetli düşünüp acaba şakalaşma amaçlımı yaptı diyorum ama sonrada böyle bir şaka neden yapılır diyorum

Biz dedemin yıllar evvel kuzenimi çocukluğunda olmadık şekillerde yıllarca taciz ettiğini çok yeni öğrendik..
Pedofili hastaları genelde yaşı küçüklere ve kendi öz akrabalarına yapıyorlar bu fenalığı..Zihinsel bir hastalıkmış..Aslında hastalık da dememek lazım..Sapıklığın daniskası.....
AA o deden o baban deniliyo,kondurulamıyor ya da örtbas ediliyor böyle durumlar..İpliklerini pazara çıkarmak gerekir...

Son düzenleyen: Moderatör:
Tahmin etmistim, böyle erkeklerin nedense hatunlari sonuna kadar eslerinin arkasinda olur, bende anlamis degilim.
Cünkü bu yazdiklarimi benim gibi evli olan kadinlar bilir, herkes esini cok iyi tanir, kadin nasil oluyorda sapik kocasinin düsüncelerini hissetmiyor?

Bir anne veya es kocasinin ne mal oldugunu cok iyi bilir, ama bazi kadinlar kocasindan terkedilmemek adina buna bile göz yumuyorlar.

tuhaf yaa ama normalde hiç böyle bişey yapmaz babam diyor kız

Her şakada bir gerçek vardır bence..Kız nasıl biri siz daha iyi bilirsiniz yani babasını seven birimi yoksa yakın görmediği için böyle yalan diyebilirmi vala şaştım bende..

evli değilim ama dediğiniz gibi eşinin ne mal olduğunu bilir bir insan hiç sevemedim kadını zaten

Anne olaya boyle bakıyorsa ne kadar anlatsa kız annesı babayı tutacak

sen kıza babayla mumkun olduğunca tek başına kalmasın..tekrar ederse hemen dıger kardeşlerının yanına gıtsın olay daha da buyurse polıse gıder

tuhaf yaa ama normalde hiç böyle bişey yapmaz babam diyor kız
Dedem anneme kızlarına hiç bir şey yapmamış,yapamamış mesela...Anneannem çok korurmuş kızlarını çünkü..

Mutlaka tanıyorlardır kocalarını ya..İmkansız geliyor bana anlayamamaları..Bazı kadınlar yuvam yıkılmasın,aman duyulmasın düşüncesiyle saklamak istiyorlar..Böyle bir sapıkla evli kalmak yeterince örtbas ettikten sonra rahatsız etmiyor sanırım...Anlaması zor bazı insanları....:44:

çok çirkin bir davranış
kıza arada sırada akıl verin
babasından uzaklaştırsın kendini
baba en azından bazı şeyleri anlayabiliri bu şekilde

eşim yıllarca çocuk polisliği yaptı. öz babası tarafından cinsel tacize uğrayan ve sonrasın da da tecavüze uğrayan çok vaka var. annelerde genelde biliyor ve göz yumuyor ne yazık ki. kıza söyleyin durumu rehber öğretmenine falan anlatsın. eğer baba bu şekilde devam ederse çocuk polisi ile irtibata geçsin. bu çok önemli bir konu bu tip insanlar işi tecavüze kadar götürüyor. sadece cinsel taciz bile çok derin yaralar açar ve ben anlatılanları taciz olarak yorumladım. korkmasın ve kendini sahipsiz hissetmesin. böyle bir aile ile yaşamaktansa devlet korumasında kalması belki de hayatını kurtarır.

evet bende aynen bunları söyledim uzak dur samimi davranma tek kalma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…