- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
annesiyle babasi kiz bir aradayken ki konuyu acsin. baba gecen boyle boyle yaptin bu ne demek desin. adamin hal tavrindan karisi elbet cakar biseyler..
bana hic de masumane gelmedi pislik herif...
annesiyle babasi kiz bir aradayken ki konuyu acsin. baba gecen boyle boyle yaptin bu ne demek desin. adamin hal tavrindan karisi elbet cakar biseyler..
bana hic de masumane gelmedi pislik herif...
Böyle sapiklar Allahindan bulsunlar.
Fakat benim alayamadigim bir kadin kocasini tanimazmi yillar boyu.
Anne biraz ihmalkar galiba, böyle seyler bir annenin gözünden kacmaz, herkes bu dünyada kocasinin ne mal oldugunu cok iyi biliyor.
Nedense böyle erkeklerin hatunlarida kocalarini savunur, karsi tarafi suclar, isterse kizi olsun suclar.
Onun icin böyle annelerde olmaz olsun.
Kız şimdiden bunu düşünüyorsa ileride ne olur kimse bilemez insanın babasından bunları hissetmesi çok kötü bence annesine takrardan anlatsın ve içinin rahatlaması adına gece odaları ayrı iaede kilitleyip yatsın ben bu babadan herşeyi beklerim..
Biz dedemin yıllar evvel kuzenimi çocukluğunda olmadık şekillerde yıllarca taciz ettiğini çok yeni öğrendik..
Pedofili hastaları genelde yaşı küçüklere ve kendi öz akrabalarına yapıyorlar bu fenalığı..Zihinsel bir hastalıkmış..Aslında hastalık da dememek lazım..Sapıklığın daniskası.....
Tahmin etmistim, böyle erkeklerin nedense hatunlari sonuna kadar eslerinin arkasinda olur, bende anlamis degilim.
Cünkü bu yazdiklarimi benim gibi evli olan kadinlar bilir, herkes esini cok iyi tanir, kadin nasil oluyorda sapik kocasinin düsüncelerini hissetmiyor?
Bir anne veya es kocasinin ne mal oldugunu cok iyi bilir, ama bazi kadinlar kocasindan terkedilmemek adina buna bile göz yumuyorlar.
Her şakada bir gerçek vardır bence..Kız nasıl biri siz daha iyi bilirsiniz yani babasını seven birimi yoksa yakın görmediği için böyle yalan diyebilirmi vala şaştım bende..
Dedem anneme kızlarına hiç bir şey yapmamış,yapamamış mesela...Anneannem çok korurmuş kızlarını çünkü..tuhaf yaa ama normalde hiç böyle bişey yapmaz babam diyor kız
Tahmin etmistim, böyle erkeklerin nedense hatunlari sonuna kadar eslerinin arkasinda olur, bende anlamis degilim.
Cünkü bu yazdiklarimi benim gibi evli olan kadinlar bilir, herkes esini cok iyi tanir, kadin nasil oluyorda sapik kocasinin düsüncelerini hissetmiyor?
Bir anne veya es kocasinin ne mal oldugunu cok iyi bilir, ama bazi kadinlar kocasindan terkedilmemek adina buna bile göz yumuyorlar.
Anne olaya boyle bakıyorsa ne kadar anlatsa kız annesı babayı tutacak
sen kıza babayla mumkun olduğunca tek başına kalmasın..tekrar ederse hemen dıger kardeşlerının yanına gıtsın olay daha da buyurse polıse gıder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?