ben çözemedim siz yardımcı olun..

bende hep kendimi öyle teselli etmeye çalıştım umarım yanlış anlamıştır diye.
Bu kızın evli ablası var ona anlatmış o böyle bişey yapmadı babam bana diyormuş

anlıyorum tşk ederim bilgileriniz için bu durumu anlatacağım iyi düşün doğru karar ver yanlış anlama ihtimalinide göz önünde bulundurarak doğru karar vermesini sağlayacağım

Aile meselesi ben karışmazdım sonra bakarsın sana çamur atarlar ,bu gibi insanlar çok geniş bence uzak dur

Adam kızı alnından sonra iki yanağından öpmüş.

Bu kadarı normal bir babaya yeter. Ama o hala dudak da dudak diye ısrar ediyor.

Her tarafından öpmüşsün zaten daha ne...

İnsanın anca sevgilisi, eşi ısrar eder dudak da dudak diye. :44:

Masum bir yanını görmeye çalışıyorum fakat yok.

Daha önce eğilimi olmaması, bir yerden başlamayacağı anlamına gelmiyor maalesef.

Çok üzüldüm, Allah akıl fikir versin inşallah arkası gelmez.

bende hiç iyi şeyler düşünemiyorum bu konuyla ilgili...

tövbe tövbeeee....

Ergen kız gitsin amcasına veya halasına anlatsın yabancı biri ne yapabilir ki?

Babasının ilk defa mı böyle bir isteği olmuş kızdan, yoksa daha önceden falan da söylemiş mi böyle bişeyi, yada yapmış mı, öz baba çocuğuna nasıl öyle bişey söyler, ister, öz babaysa tabi, aklım almadı bi türlü, ayıp yani, tamam bende babamı öperim ama dudaktan değil yani, hadi anne olsa neyse ama, burnuma hiç iyi kokular gelmedi bu konuyla ilgili.

Bu durumlarda genelde hep sen yanlış anlamışsındır, saçmalama, öyle birşey yok tarzı şeyler söylenir aile arasında... Ama bu durumu bir yaşayan olduğunu kimse düşünmez. Benim arkadaşımı dayısı taciz etmiş, bana anlattı, hiçte normal gelmedi bana hatta açık açık midem bulandı. Annene anlat dedim, "abim böyle birşey yapmaz, sana öyle gelmiştir, bir daha da konusunu açma" demiş. Şimdi bu pislik tekrar yapacak olduğunda kız hiç birşey diyemeyecek çünkü annesi öyle bir kapatmış ki konuyu... Sana ne olduğu önemli değil, yeter ki duyulmasın... Bir anne kızına bunu nasıl yapar ya? Aklım almıyor. Gerekirse kendini ateşe atacak anneler bunu nasıl kaldırıyor? O kızın annesinden hayır yok! Genç bir kız yazıktır yaa...

evet ilkmiş öz babası

Aile içi ensest sapıklığı yapacak olanlar illa ailedeki herkese aynı şeyi yapacak diye birşey yok...Ben tacize uğramadım ama kuzenim uğramış işte..Bak kimseye söyleme,bu aramızda sır vs diye kandırılarak..Tabi bunu dedem öldükten 30 yıl sonra itiraf edebildi............

Son düzenleyen: Moderatör:
bana da çok masum gelmedi ama umarım yanlış anlamıştır.
anne burda çok normal bir tavır sergilememiş ama,belki de içine ciddi bir kuşku düşmüştür ve bundan sonra gözü hep üstünde olacaktır adamın,ben öyle düşünmek istiyorum.
burda sizede büyük görev düşüyor.kız size güveniyor demekki ve birdaha böyle bir olay yaşarsa size anlatmasını tembihleyin,belki annesine anlatmayabilir tekrar.

evet küçük çocuklar korkutularak söylememeleri sağlanıyor umarım bir daha olmaz ben hep yanında olacağım olursada inş olmaz yaa düşünmek istemiyorum

evet ben yanında olacağımı söyledim zaten

Böyle bir olayı yaşayan içine atmamalı,birilerine anlatmalı ,fikir almalı bence..Çünkü içine attıkça daha büyük sorunlar olabilir ilerde...Anneler çok dikkatli olmalı..Çocuklar bu konuda kesinlikle yalan söylemiyorlar..Ne gibi bir çıkarları olacak ki yalan söyleyip iftira atsınlar..Örtbas etmeye çalışmak,şakadır,yanlış anlamışsın demek çok büyük güvensizlik yaratıyor...Babanın hadi dudaktan dudaktan diye işi şakaya vurması pek doğal değil..Şu da var bu tarz eğilimi olan kişi daha önce de herhangi birine bunu denemiştir muhakkak....

Kızın psikolojisini alt üst etmiş hayvan herif..Bir ömür boyu zikrinden fikrinden çıkaramayacağı bir yükle kendi öz evladını karşı karşıya bırakmak hangi babalık anlayışına sığar ? hep derim herkes anne ve baba olamaz..

bence olay kesinlikle şaka falan değil, lütfen birilerine söyleyin ama anne yetmez, adamın bilindiğini bilmesi lazım, anne göz yumar ve erkekler karılarından korkmaz, ev içinde herşeyi yaparlar ama dışardakinden korkar çekinirler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…