ilk defa olan bişi aklıma acaba çocuk mu yanlış anladı diye geldi daha önce bir eğilimi olmamışsa kızın yanlış anlama olasılığı yüksek ama dikkatli olması lazım kızı korkutmadan yön vermek lazım ama nasıl yapılır bilmiyorum aayyyy umarım yanlış anlamıştır aksini düşünmek bile istemiyorum benimde iki kızım var rabbim korusun her türlü kötülükten sapıklıktan çok üzüldüm yaaa benim bile psikolojimi etkiledi((
bazı arkadaşlar rehber öğretmene anlatsın demiş,bende rehber öğretmenim ve burada şöyle bir sorun var..bize anlatılan bu tür durumları(riskli olduğu için)okul idaresi ile paylaşmamız gerekebiliyor.yani onlarında haberdar olması gerekir çünkü bahsettiğimiz şey ensest bir ilişki ya da ona yeltenme.daha sonra işin doğruluğu ıspatlanıncada sosoyal hizmetlerle ve çocuk polisiyle iletişime geçmek gerekebilir.normalde rehberlik servisinde anlatılan şeyler kişi istemediği sürece onunla bizim aramızda kalır ama bu tür istisnai durumlar hariç.bunu da bilmenizi istedim.bir de tacize uğramış insanlar bunu anlatma,paylaşma ihtiyacı hissederler,bir şekilde birilerinin haberi olsun isterler.bu konuda da dikkatli olmak lazım.
Babasının ilk defa mı böyle bir isteği olmuş kızdan, yoksa daha önceden falan da söylemiş mi böyle bişeyi, yada yapmış mı, öz baba çocuğuna nasıl öyle bişey söyler, ister, öz babaysa tabi, aklım almadı bi türlü, ayıp yani, tamam bende babamı öperim ama dudaktan değil yani, hadi anne olsa neyse ama, burnuma hiç iyi kokular gelmedi bu konuyla ilgili.
evet küçük çocuklar korkutularak söylememeleri sağlanıyor umarım bir daha olmaz ben hep yanında olacağım olursada inş olmaz yaa düşünmek istemiyorumAile içi ensest sapıklığı yapacak olanlar illa ailedeki herkese aynı şeyi yapacak diye birşey yok...Ben tacize uğramadım ama kuzenim uğramış işte..Bak kimseye söyleme,bu aramızda sır vs diye kandırılarak..Tabi bunu dedem öldükten 30 yıl sonra itiraf edebildi............
evet ilkmiş öz babası
bana da çok masum gelmedi ama umarım yanlış anlamıştır.
anne burda çok normal bir tavır sergilememiş ama,belki de içine ciddi bir kuşku düşmüştür ve bundan sonra gözü hep üstünde olacaktır adamın,ben öyle düşünmek istiyorum.
burda sizede büyük görev düşüyor.kız size güveniyor demekki ve birdaha böyle bir olay yaşarsa size anlatmasını tembihleyin,belki annesine anlatmayabilir tekrar.
Böyle bir olayı yaşayan içine atmamalı,birilerine anlatmalı ,fikir almalı bence..Çünkü içine attıkça daha büyük sorunlar olabilir ilerde...Anneler çok dikkatli olmalı..Çocuklar bu konuda kesinlikle yalan söylemiyorlar..Ne gibi bir çıkarları olacak ki yalan söyleyip iftira atsınlar..Örtbas etmeye çalışmak,şakadır,yanlış anlamışsın demek çok büyük güvensizlik yaratıyor...Babanın hadi dudaktan dudaktan diye işi şakaya vurması pek doğal değil..Şu da var bu tarz eğilimi olan kişi daha önce de herhangi birine bunu denemiştir muhakkak....[/
baban sana sapıklık yapmış evet diyerekte kızın psiklojisini etkilemek istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?