çok çirkin bir davranış
kıza arada sırada akıl verin
babasından uzaklaştırsın kendini
baba en azından bazı şeyleri anlayabiliri bu şekilde
bende aynen öyle dedim tavır yap konuşma dedim kızda ne işe yarayacak dedi o anlar senin tavrından yaptığını neden olsa her zaman yaptığı bir şey değil kendini sorgulayacaktır
eşim yıllarca çocuk polisliği yaptı. öz babası tarafından cinsel tacize uğrayan ve sonrasın da da tecavüze uğrayan çok vaka var. annelerde genelde biliyor ve göz yumuyor ne yazık ki. kıza söyleyin durumu rehber öğretmenine falan anlatsın. eğer baba bu şekilde devam ederse çocuk polisi ile irtibata geçsin. bu çok önemli bir konu bu tip insanlar işi tecavüze kadar götürüyor. sadece cinsel taciz bile çok derin yaralar açar ve ben anlatılanları taciz olarak yorumladım. korkmasın ve kendini sahipsiz hissetmesin. böyle bir aile ile yaşamaktansa devlet korumasında kalması belki de hayatını kurtarır.
tavır yapmak mı??:26: o evde bir dakika
bile durmaması gerekiyor aslında...polise
şikayet etsen adamı içerde bile yaşatmazlar..
akıl alır bir durum değil ki..annenin de olayı
bu kadar serin kanlı karşılaması...düşündürücü..
o da acaba çarpık ilişkilere mi maruz ki dedirtiyor..
bu durumda ev-yuva-çocuk ayrımı nasıl olabilir ki??
adı üzerinde TACİZ...
bende annemi dudaktan öperim her yerini öperim ama babam ve kardeşimle böyle bişey söz konusu değil
Baba iyi birine benziyor böyle sapıklığını falan görmedim ben:44:
anneyle konuşulmalı derim ... dışarıdan hiç ummadığınız bir adam neler neler yapabiliyor ... kızcağızın psikolojisi darma dağın olmadan (baba kötü niyetle yapmış olmasa bile kız bunu kaldıramaz kanımca tiksinti uyandırır babasına karşı) annesine durum söylenmeli en azından annesi dikkatli davranır ve gözlemler eşini ...
sevmiyorum hiç kadını yaa aile işlerine sen neden karışıyorsun sanane der kesin
ben kızla iyice konuştum hep yanındayım zaten annesinden önce bana anlattı
sevmiyorum hiç kadını yaa aile işlerine sen neden karışıyorsun sanane der kesin
ben kızla iyice konuştum hep yanındayım zaten annesinden önce bana anlattı
Annesine olayı anlatıp,"eşin kızını dudağından öper mi,bana ters geldi,ben olsa kızımı yalnız bırakmam,bir süre gözlerim" diyebilirsin.
Ama anne gidip kızına kızarsa,neden gidip elaleme acayip şeyler anlatıyorsun derse...Kız bu kez utanıp olabilecekleri de anlatamaz
Rehber öğretmen konusunda ısrarcı olmanı öneririm.
böyle şeylerden tiksiniyorum ya.. belki de adamın hiç bi kötü niyeti yok ama etrafımızdan duyduğumuz şeyler o kadar iğrençleşti ki bu konuda güvenemiyoruz kimseye.. o zaman kız annesine söylesin muhakkak derim ..
evet evet bu çok iyi bir fikir bence de sen hiç karışma kız kendisi söylesin yoksa başka birşey olduğunda sana da gelip söyleyemeyebilir
yok ben böyle bişeyi okumuş olamam....şaka diyip geçiyorum yoksa kafayı yiyebilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?