ben çözemedim siz yardımcı olun..

çok çirkin bir davranış
kıza arada sırada akıl verin
babasından uzaklaştırsın kendini
baba en azından bazı şeyleri anlayabiliri bu şekilde

bende aynen öyle dedim tavır yap konuşma dedim kızda ne işe yarayacak dedi o anlar senin tavrından yaptığını neden olsa her zaman yaptığı bir şey değil kendini sorgulayacaktır

Terslesin,bağırıp çağırsın bence... Yani sessiz görünmesin..

bende aynen öyle dedim tavır yap konuşma dedim kızda ne işe yarayacak dedi o anlar senin tavrından yaptığını neden olsa her zaman yaptığı bir şey değil kendini sorgulayacaktır

tavır yapmak mı??:26: o evde bir dakika
bile durmaması gerekiyor aslında...polise
şikayet etsen adamı içerde bile yaşatmazlar..
akıl alır bir durum değil ki..annenin de olayı
bu kadar serin kanlı karşılaması...düşündürücü..
o da acaba çarpık ilişkilere mi maruz ki dedirtiyor..
bu durumda ev-yuva-çocuk ayrımı nasıl olabilir ki??
adı üzerinde TACİZ...

bugün akşama konuşayım rehber öğretmenle konuşmasını polis işini hemen devreye sokmak istemedim takip etmek lazım yeltenecek mi tekrar böyle bir şeye yorum yapamıyorum ilk kez olmuş bir şey hakkında :44:

Kizcagiz eger dudagindan opmesine izin verseydi, baba denilen musvette belki umutlara kapilip ilerleyen zamanlarda daha cok yaklasacakti.

Bu arada anneye gicik oldum. Kiza cok uzuldum psikolojisi altust olmustur. Yazik.

bu durumu düşündüm ama kızıda düşünüyorum biraz pimpirikli hemen her şeyde ortalığı velveleye veren bir tip oda abartı yor mu diye düşünüyorum:44:

bende annemi dudaktan öperim her yerini öperim ama babam ve kardeşimle böyle bişey söz konusu değil
Baba iyi birine benziyor böyle sapıklığını falan görmedim ben:44:

anneyle konuşulmalı derim ... dışarıdan hiç ummadığınız bir adam neler neler yapabiliyor ... kızcağızın psikolojisi darma dağın olmadan (baba kötü niyetle yapmış olmasa bile kız bunu kaldıramaz kanımca tiksinti uyandırır babasına karşı) annesine durum söylenmeli en azından annesi dikkatli davranır ve gözlemler eşini ...

sevmiyorum hiç kadını yaa aile işlerine sen neden karışıyorsun sanane der kesin
ben kızla iyice konuştum hep yanındayım zaten annesinden önce bana anlattı

böyle şeylerden tiksiniyorum ya.. belki de adamın hiç bi kötü niyeti yok ama etrafımızdan duyduğumuz şeyler o kadar iğrençleşti ki bu konuda güvenemiyoruz kimseye.. o zaman kız annesine söylesin muhakkak derim ..

Annesine olayı anlatıp,"eşin kızını dudağından öper mi,bana ters geldi,ben olsa kızımı yalnız bırakmam,bir süre gözlerim" diyebilirsin.

Ama anne gidip kızına kızarsa,neden gidip elaleme acayip şeyler anlatıyorsun derse...Kız bu kez utanıp olabilecekleri de anlatamaz

Rehber öğretmen konusunda ısrarcı olmanı öneririm.

evet evet bu çok iyi bir fikir bence de sen hiç karışma kız kendisi söylesin yoksa başka birşey olduğunda sana da gelip söyleyemeyebilir

al benden de o kadar adamı tanıyorum sapık falan değil ne yapmaya çalıştı anlayamadım belki gerçekten art niyetli değildi çevremizden o kadar kötü şeyler görüp duyar olduk ki herşeyden ve herkesten korkar olduk

offff sabah sabah kusayım mı ağlayayım mı bilemedim bir tiksinti ve üzüntü arasında kaldım. söyleyecek kelimem yok, o kızın o evde kalmaması gerekir şaka bile olsa o yaşta kızın dudağından öpmek istemek normal değill

Sahil, öncelikle yaşı tam geçiş noktasında olan bir genç kız var, sizinle paylaşmış konusunu, çok dikkatli olmanız gerekiyor.

Babasına karşı oluşan o şüpheyi aklında atmalısınız.Çünkü bu onun kalbinde ciddi hasarlar oluşturur..

Fakat babası dahi olsa prensipten kaynaklanan kuralları olsun.

Bu olaya babadan korunmak olarak bakmasında prensip olaak baksın..

Babasının onu çok sevdiğini, bu yüzden dengesiz davranmasına sebep yanlışlıklar yaptığını, bu durumuda çözmenin tek yolunun kızın kendini üzmeden, sert prensiplere sahip olmasından geçmesi gerektiğini söyleyin..

Babası ve erkek kardeşinin yanında dikkatli giyinmesi gerektiğini anlatın..

Bunu kendi babasına özgü olmadığını, ev halinin farklı olduğunu daha dikkatli olması gerektiğini söyleyin..

Sadece erkeklerede-ailesine değil, kadın- erkek tüm ilişkilerinde bu böyle olması gerektiğini söyleyin.

Dediğim gibi hayata karşı sert prensipli olursa kendini koruyacağını, insanlarında ona karşı daha sınırlı olmaya başlayacağını söyleyin..

VE NE OLURSA OLSUN ASLA AMA ASLA BU DURUMU hiçbir arkadaşıyla paylaşmaması gerektiğini ısrarla söyleyin..

Çünkü herkes farklı fikir verecektir, arkasından konuşacaktır, sonrasında onu üzen durumlar ortaya çıkabilecektir..

Bunun idrakına varsın, anlatması fayda vermez..Herkes seni anlamaz, farklı değerlendirir deyin.

Allah yardımcısı olsun.

Bazi annelere öyle kiziyorumki, cocugun sana güvenemiyor, yanasamiyor bir derdi oldugunda gidip komsuya anlatiyor, yahu niye doguruyorsun cocuk madem anne olamiyorsun?
Anne herseyi hissedebilmeli, kizinin oglunun, dogurdugu canlinin nasil en ufak bir üzüntüsünü paylasmiyor? Hissetmiyor? Cözüm bulmuyor? Yavrusunu dinlemiyor?

Aaahh aahhhh sizi annecikler siziiii...
Keske böyle kadinlar cocuk yerine tas dogursalar...

Rehber ögretmen olayi bencede cok mantikli...

ilk defa olan bişi aklıma acaba çocuk mu yanlış anladı diye geldi daha önce bir eğilimi olmamışsa kızın yanlış anlama olasılığı yüksek ama dikkatli olması lazım kızı korkutmadan yön vermek lazım ama nasıl yapılır bilmiyorum aayyyy umarım yanlış anlamıştır aksini düşünmek bile istemiyorum benimde iki kızım var rabbim korusun her türlü kötülükten sapıklıktan çok üzüldüm yaaa benim bile psikolojimi etkiledi ((

bazı arkadaşlar rehber öğretmene anlatsın demiş,bende rehber öğretmenim ve burada şöyle bir sorun var..bize anlatılan bu tür durumları(riskli olduğu için)okul idaresi ile paylaşmamız gerekebiliyor.yani onlarında haberdar olması gerekir çünkü bahsettiğimiz şey ensest bir ilişki ya da ona yeltenme.daha sonra işin doğruluğu ıspatlanıncada sosoyal hizmetlerle ve çocuk polisiyle iletişime geçmek gerekebilir.normalde rehberlik servisinde anlatılan şeyler kişi istemediği sürece onunla bizim aramızda kalır ama bu tür istisnai durumlar hariç.bunu da bilmenizi istedim.bir de tacize uğramış insanlar bunu anlatma,paylaşma ihtiyacı hissederler,bir şekilde birilerinin haberi olsun isterler.bu konuda da dikkatli olmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…