ben çözemedim siz yardımcı olun..

Böyle olayı ablam bana anlatmıştı almanyada öz babası arkadaşına tecavüz etmiş adam tabi alkolikmiş ay o zaman şok olmuştum birde küçük kız kardeşimin sınıfında bize gelen sarışın bebek gibi güzel bir kız arkadaşı vardı erkek kardeşi bunu tecavüz etmiş bunuda kardeşime anlatmıştı olaylar almanyada oluyor o zamanda şok olmuştum her yerde olabiliyor anneler dikkatli olmak zorunda

cok feci bir durum..bence kızın bunu annesine soylemesinde onu ikna ediniz siz anlatırsanız belki kız korkudan yalan der ve siz kotu duruma dusebilirsiniz ama mutlaka kıza soyleyin bunu anlatsın annesine yarın obur gun baska birsey olur Allah korusun bu sefer sizin vicdanınız sızlar

ya gercekten dogru söylüyorsun cok dikkat etmemiz gerekiyor kime güvencez peki

yaa ben de bılemedım sımdı .ama hemen de kotu dusunmeye gerek yok .
tabı baba nasıll bır baba onu da bılmek lazım .
hanı baba kızını dudagından optu dıye tecavuzcu olmaz herhalde .
kotu dusunmek ıcın ,supheye dusecek daha onceden yasanmıs bırseylerın olması gerekır .
yanı ben de kucuklugumden berı hem annemın hem babamın dudagına buse kondururum .
annemı sevdıgım gıbı babamı da severımm.annemın nasıl gıdısından opuyorsam
babamın da operım .babam tabı bazen kızar"bıraz buyu artık"der
yanı bana gore normal bır durum .
ama burada baba faktoru de cok onemlı .kızın babası kotu mu ıyı mı bılemeyız kı .
o yuzden kesın net yorum da yapamıyoruz .
bır de şoyle bırsey var ;ergenlıkte olan kısıler ,cevre de gorduklerı herseyden cabuk etkılenır ,
ve etkı altın da kalır .kız da cevresın de tv de tecavuz haberlerınden etkılenıp ,
kotu seylerı babası ıcın de uyarlıyabılır .cunku ergenler hemen etkı altın da kalabılıyor .
dedıgım gıbı burada baba faktoru cok onemlı .kızın babası da nasıl bırı bılemedıgım ıcın net bır yorum da yapamıyorum .
umarım masum bır durumdur .

Son düzenleme:
bir psikoloji kitabında okumuştum bir kız bebeğin bezini kesinlikle baba değiştirmemeliymiş bu çocuğun benliğine yerleşiyormuş ,Ben bir iş yerinde hemşireyim bazen öyle şeyler duyuyorum ki şaşırıyorum mesela az önce bir bey geldi aynı iş yerindeyiz eşi ev hanımı hafta sonu evdeyim hanım onuda temizlik yaparak bunaltıyor banada yaptırıyor falan konuşurken kızların banyosuda bende ben yıkarım kızları dedi kaç yaşında diye sorduğumda 10 ve 8 yaşlarında bence çok yanlış belki bana kızacaksınız yıkasın ne var bunda diye ama çocuğun pskilojisi açısından 10 yaşındaki bir kız annesi tarafından yıkanmalı mahremiyetini baba görmemeli.Ev hanımı evde hiçmi vakit yok yıka kendin kızcağazları babaya neden bırakıyorsun

bence bir baba 10 yasındaki bir kız cocugunu banyo yaptırmamalı hatta erkek cocuguna bile olsa olmaz baba kotu niyetli degildir tamam ama cocugun psikolojisi etkilenir belkide bilinmez..

Son düzenleme:

Rehber öğretmen bence mantıklı bir seçim değil genelde böyle bi konuda direk kızın durumunu ilerde neler olacağını düşünmeden polis yada diğer yerlere ihbar edebiliyorlar veyada tam tersi olup sadece meraklarını giderip yardımcı olmak için adım atmıyorlar mağdur kişide olayı tekrar tekrar anlatmasıyla kalıyor.. Bence takipte kalıp birdaha böyle bişeye yeltenirse o zaman gerekeni yapmalı..

bende bir gazetede okumuştum kızının üstünü değiştirirken kızımdan izin alıyorum demişti bir kadın ,bu bedenine sayıdan dolayı mış,

O kadar büyük yaşta çocukları babanın yıkaması normal değil tabi ama baba kız bebeklerin altını almamalı fikrine çok katılamıyorum...İkiz bebeklerim var ve eşim kızımızın altını alır,bana yardımcı olur..Babam da benim altımı almış,hatta gece yatmadan çişe de kaldırmış..Hiç bir sapıklık görmedim ailemden bana karşı...Çok küçükken sorun yok bence...

O kadar büyük yaşta çocukları babanın yıkaması normal değil tabi ama baba kız bebeklerin altını almamalı fikrine çok katılamıyorum...İkiz bebeklerim var ve eşim kızımızın altını alır,bana yardımcı olur..Babam da benim altımı almış,hatta gece yatmadan çişe de kaldırmış..Hiç bir sapıklık görmedim ailemden bana karşı...Çok küçükken sorun yok bence...

BruCeLLax neden böyle düşündüğünüzü anlayamadım ben.. Rehber öğretmene anlatması ve gerekirse bu konunun açıklığa kavuşması daha iyi değil mi ? Değilse çocuk bunu ona yol gösterebilecek birine anlatamadığından daha sonra gelebilecek bazı tacizlere boyun eğmek zorunda hissetmez mi kendini ??

genelde derken,nereden vardınız bu yargıya?haberlerde kaç defa rehber öğretmenlerin bu olayları ortaya çıkardığı görüldü,izlemediniz mi?lütfen bir meslek grubu hakkında böyle yargılarda bulunmayın.bu ihbar değil,yapılması gereken şeydir önce bunu bilin!ileride neler olacağını bildiğimiz için bunu yapıyoruz,farkında değilsiniz sanırım.ne yapmamızı istersiniz?öğrenci bize olayı anlatsın,dinleyelim,akıl verelim ama ne polise ne sosyal hizmetlere haber vermeyelim.o pislik babasıda tacizlerini artırarak devam ettirsin bu mudur yani!merak gidermek hem de böyle bir olay üstünden.bu düşünceniz inanılır gibi değil..işin prosedürünü önceki mesajımda anlattım..bizim elimizde sihirli değnek yok ve yapılması gerekenler zaten bellidir.bu herhangi bir öğrenci problemi değil,dinlemekle geçecek bir durumda değil.

pislik herif yaaa ay şok oldum nasıl insanlar var anlamıyorum bebek dğilki bu dudağından öpesin genç kız bu yaa bi babanın kızına örnek olması gerekirken davranışlara bak... iyi niyetli düşünmeye çalışıyorum ama yok olmuyo öyle alıştrmışlardr onlara normal gelio desem, kız ağlayarak gelmezdi belliki ilk kez oldu... bz 5 kardeşiz 4 kız en büyüğümüz abim bzde babamla çok samimi büyüdük kaç yaşına geldik evlendik barklandık hala dizine oturur göğsüne yaslanırım olması gerekende budur zaten sevgiyse bağlılksa bu yani dudağından öpmek istemekte ne demek sapık adam !!! yazık kıza yaa çok dikkatli olmasını tembihle bnyo yaparken falan dikkat etsin bu adamın napcağı belli olmaz hiç normal değil!!!!!

muhtemelen şaka yaptım sen beni yanlış anladın falan diyecektir ben kötü niyetle yaptım demezkii

adam(!) oyle dese de sonucta soyleyis tarzi panigi ses tonu vs mutlaka kendini ele verir hepimiz kocalarimizin ses tonundan bile anlamiyor muyuz halini eminim kadin da anlar adamin hal tavrindan..

hayretler icindeyimya..icimden neler demek geciyor da.. neyse.. sizin icinizden gecenlerin aynisi.. hic yazmiyom....

Rehber öğretmenlerin sırf meraktan olayı deştiklerini hiç sanmıyorum ve düşünmüyorum..Mahallenin meraklı dedikoducu teyzeleri değiller ki bu öğretmenler...Meslekleri gereği bu tarz olaylarla çok sık karşılaştıklarını düşünüyorum..Zaten bu konuda eğitim alıyorlar...Amaçları bu durumda olan öğrencilerine yardımcı olmak,yol göstermek...

Son düzenleyen: Moderatör:

Allah uzak etsin annemlerin yaşadığı ilçede öz babası kızına tecavüz etmiş babasının bu tarz yaklaşımları devam ederse bence ailesiyle-annesiyle paylaşsın..insan kendi babasına bile güvenemicekse yaşamasın ölsün o zaman. Ne günlere kaldık Ya Rabbim.

Son düzenleme:

kız annesindende destek görmemiş umarım birşey olmaz kıza.kayseride kaybolan 3 çocuğa ne olduğunu biliyosunuz 1 yıl sonra yan komşuları olduğu ortaya çıktı. eli yüzü düzgün genç bi delikanlı hiç insan demez bu yapmış diye ama insan değilmişki o masum 3 cana kıymış.Allah böylelerinin belasını versin. Pislik sapık ruhlu hasta kişiler bunlar rabiim cümlemizi ve evlatlarımızı böyle kişilerden korusun.

Canım zaten hiç umulmayan hiç kondurulamayan kişiler yapabiliyor böyle durumları... İlla tipi kaymış biri olması gerekmiyor-muş şüphe uyandırması için...

Canım zaten hiç umulmayan hiç kondurulamayan kişiler yapabiliyor böyle durumları... İlla tipi kaymış biri olması gerekmiyor-muş şüphe uyandırması için...

yani oda doğru kız dikkatli davransın umarım bu durumdan rahatsız olduğunu belirtir hareketleriyle annesi bile destek çıkmamış olmaz öyle şey diye sanki babasına yansıtsa yapan insan ben yaptım dermii ki tvdede bunun örneğini görüyoruz en basitinden müge anlıda kaç kişi geldi pişkin pişkin konuştu kadın olsun erkek olsun sonrada katil onlar çıktı. aklım almıyo öz baba işte şeytan nefis, Allah şaşırtmasın. Böyle insanlarada fırsat vermesin.

Öz baba,öz dede,öz amca vs vs..Böyle kişilerin ipliğini pazara çıkarmak lazım..Şimdiden ortaya çıkarılması çok çok daha iyidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…