Haklısınız ama ne bileyim çok sinirime dokunuyor, her zaman uyarıyorum hep aynı şeyi yapıyor.İstediğim sadece bilgilendirmesi.Burcu ne? Niye kendini bu kadar uzuyorsun sana karsi ilgili mi seni onemsiyor mu bunlara bak.Bizim bi akraba esinin her seyini sorar kendi soyler ama kadina cehennem azabi cektiriyor bunun bi onemi yok bence
Ama çok sinirimi bozuyor tekrar tekrar olması. Hani diyorum birkaç kez en azından benim için dikkat etse bilgi verse ama yok.Olmuyor nedense.
Benim de istediğim sadece bir bilgi.
Ama karşınızdaki insan özellikle belirtse kırmamak için yine de demez misiniz en azından arada.bilince ne değişecek?
bu yapı meselesi bence. bende haber vermem aklıma gelmez yani şuraya gidiyorum dur haber veriyim demek.
Ama karşınızdaki insan özellikle belirtse kırmamak için yine de demez misiniz en azından arada.
haber verirdi . simdi evlendik gerci ama sevgiliyken de hep iletisim halinde oldugumuz icin haber verirdik .Hayatınızdaki insan size bir yere gideceği zaman haber verir mi ?
Güven konusunda şüpheniz yok ancak o hiçbir zaman dışarı çıkacağı zaman haber vermiyorsa bilgilendirmiyorsa bu sorunu çözmenin yolu var mıdır ?
Rapor ne alakayok dedim ya önem verdiğim bir konu olmadığından aklıma gelmez. gelse bile rapor vermekten hoşlanmam haber veresim varsa bile böyle talep edilince hiç vermem.
Rapor ne alaka
Değişmez mi yaniGenel olarak haber verip ilk defa haber vermiyorsa sıkıntı.ama hep böyle ise yapacak bişey yok.kişiliği öyle derdim sıkıntı etmezdim
Siz de ayni sekilde davranin. Ciktiginiz yeri soylemeyin daha sonra da deyin ki eskiden babalarimiz bile kahveye giderken evden birine soylermis ya basina birsey gelse??? Ya da baskasi iftira atsa ben onu surda gordum vs. diye o zaman herseye inanacak mi??
Değiştirmeye çalışmayın ya.her zaman böyle olduğunu biliyorsunuz.güveniyorsanız boşuna sıkıntı olmasin aranızdaDeğişmez mi yani
Bu konuya özen göstermesini kafama taktım resmen ,beni üzüyor bu durum çünküDeğiştirmeye çalışmayın ya.her zaman böyle olduğunu biliyorsunuz.güveniyorsanız boşuna sıkıntı olmasin aranızda
Anlatmak istediğim şey anladiginiz şey değil. Anlatamadım sanırım yalnızca örneğin dedim ve çok basit bir konu örnek verdim. Yalnızca haber vermenin önemli olduğundan bahsettim olay birinin kapması değil başına bir şey gelmesi durumunda kimsenin haberi olmamasıhaber vermemesi her şeye inanmasını mı gerektirir?
o zaman kız babasına da haber etsin. ya biri x yaparsa diye hayat yaşanmaz.
Tatlı tatlı söyleyin.siz de bir yere giderken özellikle arayın çıktım gidiyorum diye.sohbet eder gibi.belki alışır.ama zorla olacak bişey degil.zamanla o da alışır belkiBu konuya özen göstermesini kafama taktım resmen ,beni üzüyor bu durum çünkü
Anlatmak istediğim şey anladiginiz şey değil. Anlatamadım sanırım yalnızca örneğin dedim ve çok basit bir konu örnek verdim. Yalnızca haber vermenin önemli olduğundan bahsettim olay birinin kapması değil başına bir şey gelmesi durumunda kimsenin haberi olmaması
Ben de zaten nefes alırken haber ver demedim.iyi de sevgilisi olmadan önce haber vermiyordu o zaman başına bir şey geliyor diye endişe ediyor muydu ailesi?
bu kız adamı ailesinden daha çok sevemez değil mi?
o haber verme işi rapora dönüyor bir yerden sonra.
uygun olan şeyler haber edilir ama bakkala giderken de haber istemek sıkar insanı.
Evet zoraki bir şekilde olmadı. Ben de doğru yollar ne olabilir diye düşünüyorum.Teşekkür ederim.Tatlı tatlı söyleyin.siz de bir yere giderken özellikle arayın çıktım gidiyorum diye.sohbet eder gibi.belki alışır.ama zorla olacak bişey degil.zamanla o da alışır belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?