Ben çözemedim.

Evli olunca bence sorun akşam eve geç gelicek ama nerde olduğu belli değil vs ama sevgili iken biz vermiyoruz yani bugün burdaydim veya suan burdayım diyorum ama eğer aramişsa falan bence gerek yok önceden habere falan benim fikrim

Önemli değil mi

Önemli değil mi
Dediğim gibi bu durumu sorun yapmak hiç aklıma gelmedi çünkü bende aynı şekilde davraniyorum şuraya gideceğim diye mesaj atma fikrim de hiç oluşmadı hiçte beklemedim akşam veya gün ortası konuştugumuzda şurdaydim ve şunu yaptım diyorum zaten. Benim için ve sevgilim için hiç önemli değil

Evet haklısınız.Ben de normal bir şeymiş gibi düşünmek istiyorum ama sanki bu olay bende biraz inada döndü. Çünkü tekrar tekrar aynı şeye kırıldım.Nasıl yeneceğim bilemedim

ben nereye gidecegimi söylerim o da söyler telefonda konustugumuzda. mesaj olarak ayrıca belırtmıyoruz. cok sıkıcı olur canım buraya geldım cıktım sımdı surdayım dıye zırt pırt mesaj atsa cok salakca olurdu.

Bilgi vermedi gerekir . Bu sorunu konuşarak çözebilirsiniz .

haber veririm izin almam. sölerim yeter. sevmiyorum haber vermeyi ama işte.

Gun icerisinde esim haber vermez surdayim burdayim diye,gerek yok zaten. Aksam gec gelecekse haber verir. Ben de oyleyim. Gec geleceksem eve mesaj falan atarim

Ben gun icinde disari cikacaksam kimseye haber vermiyorum ama aracla uzak bir yere gideceksem mesaj atiyorum suraya gidecegim diye.. her disari ciktigimda haber veremem zaten unuturum :)

Haber vermek icin ben nereye gidecegimi söylerim o da söyler
Ama izin almak icin haber vermesini istiyorsaniz o is olmaz sıkıntılı bir durum.

Ben hic hoslanmiyorum haber verme vs olaylarini genelde de unutuyorum haber vermeyi umursamadigimdan olabilir..Sevgilinde benim gibi sanirsam.Bu karsimdakini sevmedigim anlamina gelmiyor ama

Gunluk gidilen yerler degil tabikide ama bi isimiz cikip aniden biyere gideceksek biz mutlaka haber veriyoruz. Sevgiliykende boyleydi. Guvenle alakasi yok. Zaten gun icinde mesajlasma varza dogal olarak herseyide soylemis oluyosun.

bilince ne değişecek?
bu yapı meselesi bence. bende haber vermem aklıma gelmez yani şuraya gidiyorum dur haber veriyim demek.

haber veririm izin almam. sölerim yeter. sevmiyorum haber vermeyi ama işte.

Gun icerisinde esim haber vermez surdayim burdayim diye,gerek yok zaten. Aksam gec gelecekse haber verir. Ben de oyleyim. Gec geleceksem eve mesaj falan atarim

Ben gun icinde disari cikacaksam kimseye haber vermiyorum ama aracla uzak bir yere gideceksem mesaj atiyorum suraya gidecegim diye.. her disari ciktigimda haber veremem zaten unuturum :)
Kızlar teşekkür ederim herkes aynı fikirde o zaman.Sanırım ben abartıyorum .Haklısınız.
Ama benim düşüncem biraz inada bindi. Bunu nasıl yenebilirim sizce.?
Aynı şeyi tekrar tekrar istediğim için o da hiç yapmadığı için inat oldu bende bu.Nasıl geçecek bilmiyorum. Sizce?

Hiiiiic aldirmamak.
Aradigi zaman acmayin
Unutmusum aaaa diye saatler sonra arayin
Veya tam konusmaya basladiginizda ay benim bir isim var seni sonra ararim deyip suratina kapayin. Ve aramayin tekrar. Taktik budur

Yoo neden versin ki henüz çıkıyorsanız sürekli şuraya gideceğim buraya gideceğim falan demesini bir anlamı yok o an gelişen şeylerde olabilir son anda yapılan planlar olabilir zaten aradığınızda öğreniyorsunuzdur şuradayım diyordur yani bir yere gittiğini bildiğinize göre illa haberiniz oluyor zaten. Ama önceden bir planı varsa söyleyebilir tabii ki çok büyütecek birşey değil

Hiiiiic aldirmamak.
Aradigi zaman acmayin
Unutmusum aaaa diye saatler sonra arayin
Veya tam konusmaya basladiginizda ay benim bir isim var seni sonra ararim deyip suratina kapayin. Ve aramayin tekrar. Taktik budur
Dikkat etmesi bu şekilde sağlanabilir mi yani

Üc yıldır evliyim yaklaşık sekiz yıl olacak birlikteliğimiz fakat bizimki halen rapora dönmedi. Haber verme anlayışınızı anlamış değilim tabiki herkesin bir sınırı var kendisine göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…